Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Re: гонга да се обадят на адвоката на Кръстева и да се свършва

Мнениеот Fallen_Angel » 30 мар 2009 11:33

Jimmy8 написа:
kan1912 написа:Със забавянето на продажбата на акциите на Ботев Селския вреди на нас, но вреди и на себе си и аз изобщо не съм сигурен, че вината за да няма досега сделка с Кръстева е само негова, дори съм убеден в обратното това го казвам, защото съм доста навътре в темата. Не ми се четат глупости, че се "перяли пари" чрез Ботев, защото прането на пари е легализиране на доходи, чрез обявяване на несъществуващи печалби, а Ботев официално е на загуба, пък и за "прането на пари" има много по-подходящи дейности с по малко данъчно облагане. С две думи ние искаме Селския да се маха основно поради една причина лоши резултати вследствие на некадърно управление и върху това трябва да се наблегне, а не да се пишат глупости за "пране на пари".

Има и един друг начин - прекарват се сделки през футболен клуб(спортно дружество),защото се освобождават от мита,а мисля че и от някои данъци.

Примерно екипи на Диадора...

Jimmy8
Контакти:

Мнениеот Jimmy8 » 30 мар 2009 11:36

Кашчей написа:
Тракиец 1912 написа:
И представи си, всички тук мислят, за разлика от теб, който търси къде да се заяде и да се направи на компетентен, вече от няколко дни ти чета простотиите.

Когато се изкаже мнение, което ви показва несъстоятелността на доста от писанията ви, веднага изказалият го се обявява за неразбиращ и прост, май!А всички вие, които непрекъснато призовавате от форумите за смърт на Христолов....дали не сте също за Прокуратурата?!
Дори тази тема е несъстоятелна, защото от "Гонг" може и да търсят адвокатите на Кръстева, но тия не са длъжни нито да отговорят на позвъняване, нито да дават информация.Няма никакво значение,( от правна гледна точка) че вие сте пощурели вече.Та от тази гледна точка, дори хиляда теми по въпроса да пуснете(не, че не ги пускате де :mrgreen: ) резултат няма да има, докато пряко заинтересуваните от сделката лица не решат да я предоставят.

А на мен ми е транс пенис кой ще е президент на който и да е клуб в България, но не ми е същото, когато чета призиви за смърт...Както и безмислени теми и постове.

Ами чети си във форума на Дунав,какво правиш тука щом те дразнят писаниците?!
Изображение
http://www.BetsHighway.com - Top Bookmakers of the World
http://www.AutosHighway.com - The Best Autos Portal

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 30 мар 2009 11:57

Jimmy8 написа:Ами чети си във форума на Дунав,какво правиш тука щом те дразнят писаниците?!

ти да не си мислиш че дунав имат форум
селски вземи си скункса не се сърди

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 30 мар 2009 12:26

какво става бе? и днес ли няма никви новини?

Потребителски аватар
fen fen
Контакти:

Re: Христолов разкри водачите на бойкота

Мнениеот fen fen » 30 мар 2009 12:32

както искаш така го разбирай.
За мен лицето ДХ не е собственик на моя Ботев. Не само това - той не е м/у живите. Това че един труп се гаври с моя Ботев е ужасно. Но това не променя факта че говорим за труп.

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 30 мар 2009 12:43

Това мълчание не е на добро...
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 30 мар 2009 13:10

ЦСКА затвори “Армията” за “Ботев

Ръководството на ЦСКА даде шах с пешката на колегите си от “Ботев”, след като им отхвърли молбата домакинството на Локо (Мз) другата седмица да се играе на стадион “Българска армия”, съобщиха за “Plovdivmedia” от щаба на “жълто-черните”. По този начин подчинените на Бат Митьо са изправени пред нов проблем, тъй като най-късно до следващия вторник трябва да обявят поне два стадиона като варианти за въпросния двубой.
Крум ГРЕБЕНАРОВ
“Армейците” са подходили йезуитски и са се оправдали с факта, че почват ремонт на своя стадион и искат състоянието на терена да се запази максимално добро. Истинската причина за отказа обаче е страхът от вандалски прояви на феновете на “Ботев”, научи още “Plovdivmedia”. Както е известно, “канарите” са наказани с лишаване от домакинство за 2 двубоя, като първия срещу Локо (Сф) вече се игра на “Армията”. В същото време от БФС категорично са отрязали мераците на пловдивчани да намалят наказанието им лишаване от домакинство само на една среща.

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Re: ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ТРЕНЬОРСКАТА ГИЛДИЯ!!!

Мнениеот Abbiati » 30 мар 2009 13:15

Ботев Пловдив най-вероятно ще играе по програма мача си с Литекс, въпреки липсата на треньор с лиценз "Про" след оставката на Костадин Ангелов. Бившият треньор на "канарчетата" е с наказание от още един мач да не ръководи тима от скамейката, така че той може фиктивно да бъде записан като треньор на тима и дори с предоставяне на болничен лист, няма да има нужда да пътува до Ловеч. Самият Ангелов заяви, че може и да направи този компромис.

Проблемите на Ботев и Христолов обаче са много по-големи за следващият кръг - "домакинството" на Локомотив Мездра. Освен треньор, "канарчетата" се оказват и без стадион. Наказаният с лишаване от домакинство тим пък няма и къде да играе, тъй като от "Българска Армия", където Ботев бе домакин на Локо София, са отказали да приемат пак "жълто-черните". По този начин БФС ще трябва служебно да назначи стадион, на който Ботев да бъде домакин на Локо Мездра.

Днес футболистите проведоха поредната си тренировка под ръководството на Петър Пенчев и Иван Кочев. Треньорите от детско-юношеската школа обаче само водят заниманията между мачовете и не могат да изведат тима в официален двубой, тъй като нямат лиценз "Про". Очакваните уволнения на подстрекателите на протеста на футболистите също не се състояха днес. Димитър Христолов пък е предложил на легендата на Ботев Виден Апостолов да поеме поста на изпълнителен директор в клуба, но защитникът на "канарчетата" от 60-те е отказал офертата.

Toова инфо е от Пловдив24, не знам доколко е вярно, ама Виден Апостолов посмъртно не би отишъл при Селю, той е човек на Андрей Павлов, който пръв навремето се изпокара със Селянина!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 30 мар 2009 13:16

ВСИЧКИ СРЕЩУ МИТЬОООООООО!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
antonzzzz

Re: Христолов разкри водачите на бойкота

Мнениеот antonzzzz » 30 мар 2009 18:26

Поредната машинация на Селския! Разделяй и владей!
Т.нар "водачи на бойкота" всъщност са подставени лица на Селския! Целта на т.нар "бойкот" е Сельо да се направи на ядосан и да глоби всички,станали жертва на пъкления му замисъл. Глоби за всички,с изключение,разбира се на "водачите" и на Кифтето...

Върни се в “Архив”