Допинг скандала в ЦСКА !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Допинг скандала в ЦСКА !

Мнениеот vaskonti » 28 дек 2011 09:11

Синьо сърце написа:
vaskonti написа:Айде първо си изяснете коя от всичките теории за казанската аферка е вярна, пък тогава дръжте сметка на другите какво мислят за собствените си теории, става ли? :)

За казанската аферка има само една теория-простотията на Батков! И нищо друго! Ний вината я търсим от него, другото не ни бърка... Но тук пак гледам сложни анализи-пак сините виновни,пак афери и завери! Ебаси наглостта-хващат ти трима играчи с допинг,още двама с незнаен изход и да търсиш вината в някой друг, си е тежко психологическо заболяване!Неслучайно мустак-гуру мълчи по въпроса...Или по-точно открива артилерийски огън за отвличане на вниманието.Но аз не се съмнявам в неговата харизма-до месец всичко ще бъде обяснено и доказано!Нов феноменален заговор! И тука ще ни цитират болните му съновидения...

Ами и теб ще те питам къде видя някой да обвинява Левски в случая? Аз като гледам, поне едно 99% от теориите тук са си за вътрешен саботаж или просто грешка от невежество, недоглеждане или както искаш го наречи. Дали става въпрос за саботаж от сегашни или бивши служители на клуба, това са си догадки. Но точно пък Левски абсолютно никой не ги обвинява. За разлика от сините обвинения към ЦСКА за казанската афера.

Кашчей, теорията за Домусчиев е втора по вероятност след тази за вътрешен саботаж, поне според мен. Ако въобще допуснем, че е саботаж, това показва съвършенно нов стил в мръсните номера, а Домусчиев е нов във футбола и методите му са непознати. Освен това има голям мотив прекият му конкурент да го отнесе. Но и това си е само теория.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 дек 2011 09:24

vaskonti написа:
Кашчей, теорията за Домусчиев е втора по вероятност след тази за вътрешен саботаж, поне според мен. Ако въобще допуснем, че е саботаж, това показва съвършенно нов стил в мръсните номера, а Домусчиев е нов във футбола и методите му са непознати. Освен това има голям мотив прекият му конкурент да го отнесе. Но и това си е само теория.

Лично на мен ми е странно, как, когато вие или Левски ставате шампиони, всичко е честно и почтено и само с игра (особено Левски), а когато някой от провинциалните отбори "надигне глава" тогава нещата са все в сферата на конспирацията, на купуването, на саботажите.Ето това ми е много странно на мен.Днес чета изявление на Дуци, че в ЦСКА има предател, защото била изтекла информация за преговори с някакъв чилиец.Че то за всеки отбор се носят разни предположения, изтича информация, но кой говори за предатели-Дуци!А иначе, да си продадеш голмайстора на полусезона си е направо геройска постъпка, заслужаваща адмирации?!Това въобще не е предателство към целите, за които уж се бори ръководството ви!

Аз съм на мнение, че когато се прави саботаж от такова естество, ще бъде повсеместен, а не избирателен и първо ще бъдат ударени звездите на отбора, а не плюнките.Но така аз виждам качественият саботаж, а какво е станало всъщност, и дали Матросов си е заслужавало да изгърми надали ще се разбере някога с подробности.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

За БФС и двойният стандарт...

Мнениеот obi4am_pirin » 28 дек 2011 09:51

Избухна допинг-скандала в ЦСКА и се изброяват играчи които са замесени и те не са никак малко!Коментира се кой играч с колко ще бъде наказан...и някак се подминава санкцията за отбора ЦСКА!При тази ситуация не трябва ли да им се запишат няколко служебни загуби...не трябва ли отбора да си плати за гяволъка...за пореден път!Или вадим балтиите и точим ножовете на малките, а за "големите"...те могат да правят всичко ненаказано!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Re: За БФС и двойният стандарт...

Мнениеот magichko » 28 дек 2011 09:58

пак ли ти .. чети малко преди да пишеш и говориш... за да бъде наказан отбор в България трябва да са хванати повече от 2ма в 1 мач.... а това няма как да стане след като взимат проба само на 2ма играча.. следователно наказание може да има само на играч ! айде лягай да спиш , че вече прекаляваш с глупостите... и НЕ НЯМА да наложат служебни загуби за съжаление на някой хора
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 28 дек 2011 10:00

Докато търпите сръбския помияр да ви облъчва постоянно,дотогава няма да се отървете от скандали!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 28 дек 2011 10:01

magichko написа:пак ли ти .. чети малко преди да пишеш и говориш... за да бъде наказан отбор в България трябва да са хванати повече от 2ма в 1 мач.... а това няма как да стане след като взимат проба само на 2ма играча.. следователно наказание може да има само на играч ! айде лягай да спиш , че вече прекаляваш с глупостите... и НЕ НЯМА да наложат служебни загуби за съжаление на някой хора

1 мач? Това пък къде го чете? До колкото помня ставаше въпрос за състезание, а не мач...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 28 дек 2011 10:02

magichko написа:пак ли ти .. чети малко преди да пишеш и говориш... за да бъде наказан отбор в България трябва да са хванати повече от 2ма в 1 мач.... а това няма как да стане след като взимат проба само на 2ма играча.. следователно наказание може да има само на играч ! айде лягай да спиш , че вече прекаляваш с глупостите... и НЕ НЯМА да наложат служебни загуби за съжаление на някой хора

Стоянов,Янчев,Трифонов,Галчев,Платини...то кой не е зобил в този отбор!В бяла държава щяха да ви отрежат главата от кръстта!За този двоен стандарт на БФС говоря!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 28 дек 2011 10:04

от Кашчей на 28 Дек 2011 00:26

vaskonti написа:
JackPackage написа:
Teo написа:
Защо ли ми минава през главата, че всичко е злонамерено направено, с цел да ни е*** ма*ката за титлата

В крайна сметка кой да ви Е*Е майката за титлата - Левски, Лудогорец, Литекс, Титан, Дуци ???
Коя от всичките тези теории

Айде първо си изяснете коя от всичките теории за казанската аферка е вярна, пък тогава дръжте сметка на другите какво мислят за собствените си теории, става ли?

Васко, не ти ли направи впечатление услужливо подадената ръка от колегата Тристан, с вероятността от Лудогорец да са направили саботажа Просто някои вече не виждат заплаха от страна на Г. Ганчев, но не могат да живеят без да търсят комплоти от страна на тези отбори, които са пред тях в класирането.. особено, ако са от провинцията Поровете се в нишаните, които ви дава нетът, може и да съзрете дългата и зловеща ръка на Домусчиев. След като фенът на Левски вече е успял да я види, за вас няма да е трудно

Там е и основната разлика между нас и тях.Те винаги са полагали максимални усилия да хвърлят в калта тоя,който е над тях.До миналата година не ни брояха за живи и ни бяха оставили на мира,но за сметка на това плюеха по Литекс и Ганчев като за световно.Тая година Литекс сдаде шампионските мераци и се ползва с медиен комфорт,но за сметка на това го отнасяме ние и Лудогорец.Въпрос на манталитет.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
отборът на Пловдив
Контакти:

Мнениеот отборът на Пловдив » 28 дек 2011 10:07

Вече на всички е ясно, че добрата игра на ЦСКА се дължи на НЕ ФУТБОЛНИ СРЕДСТВА!
Аз питам, има ли вина във случая бившия треньор на отбора Радуканов?
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 28 дек 2011 10:13

Наркоманска история... :mrgreen: :mrgreen:
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!