Синьо сърце написа:vaskonti написа:Айде първо си изяснете коя от всичките теории за казанската аферка е вярна, пък тогава дръжте сметка на другите какво мислят за собствените си теории, става ли?
За казанската аферка има само една теория-простотията на Батков! И нищо друго! Ний вината я търсим от него, другото не ни бърка... Но тук пак гледам сложни анализи-пак сините виновни,пак афери и завери! Ебаси наглостта-хващат ти трима играчи с допинг,още двама с незнаен изход и да търсиш вината в някой друг, си е тежко психологическо заболяване!Неслучайно мустак-гуру мълчи по въпроса...Или по-точно открива артилерийски огън за отвличане на вниманието.Но аз не се съмнявам в неговата харизма-до месец всичко ще бъде обяснено и доказано!Нов феноменален заговор! И тука ще ни цитират болните му съновидения...
Ами и теб ще те питам къде видя някой да обвинява Левски в случая? Аз като гледам, поне едно 99% от теориите тук са си за вътрешен саботаж или просто грешка от невежество, недоглеждане или както искаш го наречи. Дали става въпрос за саботаж от сегашни или бивши служители на клуба, това са си догадки. Но точно пък Левски абсолютно никой не ги обвинява. За разлика от сините обвинения към ЦСКА за казанската афера.
Кашчей, теорията за Домусчиев е втора по вероятност след тази за вътрешен саботаж, поне според мен. Ако въобще допуснем, че е саботаж, това показва съвършенно нов стил в мръсните номера, а Домусчиев е нов във футбола и методите му са непознати. Освен това има голям мотив прекият му конкурент да го отнесе. Но и това си е само теория.

[/center]