Зимен трансферен прозорец - 2011/2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bojo0o0o94
Контакти:

Re: Зимен трансферен прозорец - 2011

Мнениеот bojo0o0o94 » 27 дек 2011 11:10

Като сме почнали с тия бразилци по-добре да вземем тоя http://www.transfermarkt.de/de/ricardo- ... 51323.html
Сега му изтича договора и кат за без пари е идеален.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 27 дек 2011 16:03

Ръководството на Левски ще се опита да върне на „Герена” бившото крило на тима Жоазиньо, разкриха хора от „синия” клуб пред Novsport.com.

Според запознати, собственикът на отбора Тодор Батков лично настоява за трансфера на бразилеца, който в началото на настоящата календарна година премина в руския Краснодар срещу сумата от 1 млн. евро.

22-годишният футболист бързо се превърна в една от звездите на „магнитите”, но наскоро се завърна в София и отдели време да изгледа на живо мача на Левски срещу столичния Локомотив.

След двубоя Жо разкри, че мечтата му е някой ден отново да облече синия екип, а желанието на Левски е да изпълни час по-скоро искането на кариоката.

Източник, близък до „синия” клуб съобщи, че разговорите между ръководството на Левски и това на Краснодар вече са стартирали, а силният коз в ръцете на българския клуб е настояването на самия футболист да се завърне в София, където е неговата приятелка.

От „Герена” също така обориха информациите, че АЕК Ларнака не пуска своя нападател Додинг Присо и обявиха, че трансферът на камерунеца в посока Левски е на 90% сигурен.

Според запознати пък, един от сигурните напускащи през зимната пауза е бранителят Орлин Старокин, който дойде през лятото от бургаския Черноморец, но не очарова с представянето си в изиграните 16 мача със „синия” екип.

Супер, за Присо съм много доволен :)
Само Левски!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 дек 2011 16:13

Еххх тоя Жоазиньо, и на мене много ми липсва :( Това беше пример за професионализъм, лоялност, раздаване на терена и най-вече притежаваше качеството, което напоследък е сериозно застрашено от изчезване, а именно: Скромност. Дано пак да го видим със синия екип, но доколкото знам се представя доста добре при братушките и едва ли ще искат да ни го върнат като подарък за Нова година. Освен това ще му искат и парици, които едва ли ще са по-малко от дадените, така че ... :(
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
I.A
Контакти:

Мнениеот I.A » 27 дек 2011 16:16

Тези новспорт май четат форума на гонг :)
Просто няма никаква логика това да стане и Жо да се върне , едно негово връщане ще струва много пари които нямаме, а под-наем едва ли ще го пуснат.Иска ми се да го върнем, но на този етап не мисля, че е възможно.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 дек 2011 16:16

blue avalanche написа:Левски си хареса трима роднини, твърди „Тема спорт”
Ръководството на Левски се е прицелило в трима бразилски футболисти, съобщават медиите в Испания. Сините са набелязали братята Игор и Юри де Соуза Фонсека, както и братовчед им Чарлес. Латиносите са искани и от перуанския клуб Университарио.
И тримата в момента играят в испански клубове. Чарлес е собственост на втородивизионния Кордоба. Той е 27-годишен, висок е 179 сантиметра и е ползван като офанзивен халф или нападател. През този сезон има 16 мача в Сегунда дивисион, в които е реализирал 5 попадения.
Игор де Соуза Фонсека е 31-годишен, в момента е част от Саламанка, който е в Тересера. В 14 двубоя от началото на първенството се е разписал 4 пъти. Играе като централен нападател, висок е 190 сантиметра. В кариерата си е играл за Брага, Леванте и Тенерифе.
Любопитното е, че и брат му Юри също е атакуващ футболист. Той е с ръст 185 сантиметра, а в момента носи екипа на Понферадина. Интересното е, че само преди няколко дни Юри се изправи срещу Реал Мадрид в двубой от турнира за Купата на Краля. Освен за испанския тим, той е играл и за Воависта, Жил Висенте и Ещорил.
Левски все още не е привлякъл нито едно ново попълнение. В полезрението на клуба са и играчи на френския Сент Етиен.
Клубът не е и трансферирал свой футболист. Сините търсят купувач на Сьорд Арш."
Изображение
Name Igor de Souza Fonseca
Nationality Brazil
Born 1980-02-12 (31 years)
City of Birth Maceió (AL) - Brazil
Relatives Brother of Yuri
Position Forward
Height 190 cm
Weight 84 kg
Club Spain Salamanca
--------------------------------------------------------------------
Изображение
Name Yuri de Souza Fonseca
Nationality Brazil
Born 1982-08-08 (29 years)
City of Birth Maceió - Brazil
Relatives Brother of Igor
Position Forward
Height 186 cm
Weight 80 kg
Club Spain Ponferradina
---------------------------------------------------------------------------------------
Изображение
Charles
Charles Dias Barbosa
Birth Date: 1984-04-04 (27 anos)
Nationality: Brasil
Birthplace: Belém - Para
Height: 177 cm
Weight: 72 kg
Position: Left winger
Current team: Córdoba

Твърдо не :!: Трима бразилци са много, а и като добавим факта че са роднини, изцепките на Рабех ще изглеждат безобидни като бой със снежни топки :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 27 дек 2011 16:19

I.A написа:Тези новспорт май четат форума на гонг :)
Просто няма никаква логика това да стане и Жо да се върне , едно негово връщане ще струва много пари които нямаме, а под-наем едва ли ще го пуснат.Иска ми се да го върнем, но на този етап не мисля, че е възможно.

За Жо и аз се съмнявам, че може да се върне СЕГА, но дано поне за Присо да е истина :)
Само Левски!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 27 дек 2011 16:21

Спортните журналисти у нас (не всички, но по-големият процент) са пълни неграмотници и пишат нон стоп свободни съчинения.
Жо е основен футболист на Краснодар с договор до 30/06/2013 и за да премине в друг клуб става само с продажба, защото няма такива луди да купят играч в началото на годината за 1 милион и в края на годината да го подарят на някой.
Ако следваме пътя на статията, щом Левски искат Жо обратно са готови да извадят минимум 1 милион за него. ;)

Мамини родни драскачи, а тези нов спорт са една от най-смешните медии.
Изображение

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 дек 2011 16:24

bojo0o0o94 написа:Като сме почнали с тия бразилци по-добре да вземем тоя http://www.transfermarkt.de/de/ricardo- ... 51323.html

Не знам откъде го изрови тоя левент, ама сега видях че емблемата на Калмар прилича на опънати женски прашки, нали се сещаш как ги продават-опънати на един обръч. Приликата е поразителна :mrgreen:
[offtopic]

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 27 дек 2011 16:30

bojo0o0o94 написа:Като сме почнали с тия бразилци по-добре да вземем тоя http://www.transfermarkt.de/de/ricardo- ... 51323.html

Има една малка подробност, същият е преподписал с Калмар за още 5 години ;)
Изображение

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 27 дек 2011 17:16

Имали сме интерес към някой си анонимник от Олимпиакос Никозия,който сигурно ще вземем без пари или за минимална сума а лятото ще го освободим щото разочаровал...пак ще има няква смешна селекция от "класни" чужденци като гледам и някви бразилски братовчеди тоя Тонев ше домъкне цял куп ментета и накрая на сезона се обзалагам че ние ще сме моралния шампион :lol: :lol:
П.п дано това са измислици на медиите!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”