Николай Костов официална тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Съгласни ли сте с напускането на Николай Костов

Да
26
33%
Не
54
68%

Общо гласове: 80

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Re: Николай Костов - Официална Тема

Мнениеот bigbonusprize » 11 ное 2011 08:45

santiliana написа:Какъв ви е проблема на вас, левскари? На тези, които не приемат мнения, различни от тяхното? Мнения като моите, като на злобул, на аванти рагаци, на фифи перото, на играта и на още много такива като нас, които критикуваме статуквото в управата на отбора ни? Къде ви е свободолюбивия дух, който е заложен в левскарщината от самото създаване на клуба ни на 24-ти май през 1914 г.? И какво ви дава право да отричате критиките, при това абсолютно основателни, по адрес на треньора и спортен директор Георги Иванов, както и към т.нар. собственик Тодор Батков? Като какви се явявате, че да определяте критиката спрямо горепосочените люде, като "плюене" и тем подобни? И в края на краищата- вие сте привърженици на Левски София 1914 или на хората с прякор Гонзо и Тара? всъщност, според втория отбора не е дори и с тази рождена дата? Не мислите ли, че се оливате, меко казано, като постоянно се хвърляте да браните тотално провалилите се ръководители на синия отбор? И защо не си направите един самоанализ на критериите и чисто човешките морални ценности, преди да заклеймявате този или онзи що за човек е. Фактите към настоящият момент са такива, че доскорошния ни всеобщ любим футболист- Георги Иванов- с работата си като треньор и ръководител стана всеобщ некадърник в очите на 99,9 % от сините привърженици. И колкото и да се опитвате няколко души да му вдигате "акциите" , няма как да промените статуквото. Това е положението- добър футболист- провалил се функционер. А за Батков просто няма нужда повече от коментар. Само заради "Казанската афера" всеки левскар, имащ дори и мъничко лично достойнство и чест, го е анатемосал и му мисли лошото. Но вие... На вас тези качества явно са ви много чужди. Проявете толерантност и приемете, че всеки има право на мнение, което не кореспондира с вашето.Още повече, че хората с противоположното мнение, са в пъти повече от вас.

п.п. Евала на zlobul, фифи перото, THE G.A.M.E. , Avanti Ragazzi

Пич едно е критиката, друго е Гомьо, Говньо и тн... И аз го критикувах Гонзо, но никога не съм си позволявал да го обиждам и наричам със всевъзможни епитети. Какво като го срещнеш очи в очи Гонзо ще го нареждаш сякаш е дърт циганин ли? :) Не мисля...
Ето това изречение на колегата обобщава цялата ситуация:
Че те червените по-малко го плюят от някои сини фенове, което е срамно!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 11 ное 2011 09:50

Peek написа: Вие 2мата защо не вземете или да млъкнете или да продължите на лични ... 2 страници ви чета тъпия спор ! Следващите няколко поста очаквам да се закарате за глобалното затопляне и кой е виновен за него . Няма лошо аз съм за това хората да показват гледните си точки ама не правете темата - ЧАТ !!!

Я си помисли обаче, кой е по-малко виновен- този,който яде баницата ли или този, който му я дава? Хората си влизат във форума и си пишат, има обаче и такива ,които трябва да се грижат за реда и чистотата, та като споменах за тези последните, случайно един от тях влязал и пльоснал още 3 мнения нямащи ама абсолютно нищо общо с темата :o И да те поправя- спам са поне последните 5 страници, а не 2 !
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 11 ное 2011 09:52

Пич едно е критиката, друго е Гомьо, Говньо и тн... И аз го критикувах Гонзо, но никога не съм си позволявал да го обиждам и наричам със всевъзможни епитети. Какво като го срещнеш очи в очи Гонзо ще го нареждаш сякаш е дърт циганин ли? Не мисля...
Ето това изречение на колегата обобщава цялата ситуация:

Че те червените по-малко го плюят от някои сини фенове, което е срамно!
======================================================================
Червените спряха да го плюят отдавна , та той се превърна в 13-ия им играч , казвам 13-и , защото тара им е 12-ия .
Поредното тъпо изречение във форум -цесекарите плюели гонзо повече от нас , а в същото време му пожелават на него и тара да останат завинаги в Левски , та да може да продължаваме да берем срамовете с тях .

п.с. Виж за сираков съм съгласен , плюят го щото ги мачкаше и на терена и извън него , но специално за го*ньо не съм съгласен.Три години им връща верисиите .
Последна промяна от zlobul на 11 ное 2011 09:57, променено общо 1 път.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 11 ное 2011 09:56

http://www.sportal.bg/video.php?video=40272 -ЛИНК КЪМ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА НА КОСТОВ

1- Гледайте какво се случва в 8.58 мин -(тара казва че си е направил собствено проучване )
2-Гледайте какво прави Гонзо на въпроса , откъде ще гледа мачовете в 19.57 мин -(скрито намигва и прошепва"ниско" )

Първи въпрос : Г-н Батков , как успяхте да направите собствено проучване за новия треньор , а не можахте да направите такова преди да изпратите ЗЕ , РАбЕХ , МИЛАНОВ И ТАСЕВСКИ , в казан , точно преди мача с цска ?
Втори въпрос : Г-н Иванов , не ви ли е срам да продължавате да изразявате простотията си по такъв селски и вече досаден за нас , начин ?

Г-Н КОСТОВ , ИЗГЛЕДАЙТЕ СИ ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯТА ОТНОВО , ЗА ДА СИ НАПРАВИТЕ САМ СМЕТКАТА ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ

ей "блу чемпиън" ....това има ли общо с темата бе гугутко , я коментирай да те видя , защото в противен случай те пращам в цирка ...гугутко .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 11 ное 2011 13:03

zlobul написа:Червените спряха да го плюят отдавна , та той се превърна в 13-ия им играч , казвам 13-и , защото тара им е 12-ия .
Поредното тъпо изречение във форум -цесекарите плюели гонзо повече от нас , а в същото време му пожелават на него и тара да останат завинаги в Левски , та да може да продължаваме да берем срамовете с тях .

п.с. Виж за сираков съм съгласен , плюят го щото ги мачкаше и на терена и извън него , но специално за го*ньо не съм съгласен.Три години им връща верисиите .

Не знам дали ми е тъпо изречението, но не мисля, че точно ти си човекът, който да определя кое е тъпо и кое не от моите коментари! Тъпо или не, това което съм написал е истината! Да, червените го плюят по-малко от някои сини фенове и няма какво да си кривим душите, че не е така! Да, Георги Иванов не става за треньор на Левски и не виждам някой да твърди обратното. Човекът, който постоянно ръчка и се връща на темата Гонзо си ти...разбрахме какво мислиш вече...още сто пъти да го обидиш няма да промениш нищо!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 11 ное 2011 13:21

Levski 1914 написа:
zlobul написа:Червените спряха да го плюят отдавна , та той се превърна в 13-ия им играч , казвам 13-и , защото тара им е 12-ия .

Не знам дали ми е тъпо изречението, но не мисля, че точно ти си човекът, който да определя кое е тъпо и кое не от моите коментари! Тъпо или не, това което съм написал е истината! Да, червените го плюят по-малко от някои сини фенове и няма какво да си кривим душите, че не е така! Да, Георги Иванов не става за треньор на Левски и не виждам някой да твърди обратното. Човекът, който постоянно ръчка и се връща на темата Гонзо си ти...разбрахме какво мислиш вече...още сто пъти да го обидиш няма да промениш нищо!

Не още 100 , а още 10 000 пъти ще го обидя , докато не се разкара от Левски . Както вие не сте длъжни да ми четете коментарите , така и аз не съм длъжен да му трая некадърността и простотията вече три години . Друг е въпросът , че предателите , когато и да ги обидиш , все ще е късно .

п.с. Така ако се хвърляхте да защитавате Левски , както се хвърляте да защитавате участниците в "казанската афера" доста бързо Левски щеше да влезе в друго русло , но както и да е . Докато има гугутки , защитаващи гореспоменатите , аз всеки ден ще пиша нещатата , такива каквито ги усещам . ТАРА , ГО*НЬО И ГУГУТКИТЕ -ВЪН !

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 ное 2011 13:31

Levski 1914 написа:

Когато противникът те хвали не е зле да се огледаш малко!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 11 ное 2011 14:05

Кашчей написа:
Levski 1914 написа:

Когато противникът те хвали не е зле да се огледаш малко!

В случая с Гонзо кой е противникът...червените или Левскарите, които го плюят?
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
b0b000
Контакти:

Мнениеот b0b000 » 11 ное 2011 16:48

Аз ли се бъркам нещо или темата е за Николай Костов ! Хайде модераторите да изтрият всички мнения, които не касаят новия ни треньор !
Иначе от това, което видях от пресконференцията съм голям оптимист за бъдещето на ЛЕВСКИ ! И човекът се извини на журналистите обаче тъпата патка в началото продължава да задава глупави въпроси :(
"Когато излизам на терена, обичам да поглеждам към пълните трибуни. Като ти ревне тази публика, как да не се хвърлиш!" Георги Аспарухов

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 11 ное 2011 16:52

Levski 1914 написа:В случая с Гонзо кой е противникът...червените или Левскарите, които го плюят?

Не знам ... май Гонзо ще стане любимец на червените вече.Гонзо си е жива мишка, подигра се с всички левскари.Какво каза в началото на сезона?Ще те подсетя "Ако Левски не стане шампион, аз си тръгвам" - и къде тръгна?Тръгна да си вземе заплатата и да продължава да доказва некадърността си.

Върни се в “Архив”