THE G.A.M.E написа:Тоя Пачеко какъв е по народност ? ...
Испанец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
THE G.A.M.E написа:Тоя Пачеко какъв е по народност ? ...
sven_goran написа:Pichichi написа:Нищо не е ясно, Норич според мен за да имат шансове трябва да си променят стила на игра , т.е. директния футбол който играха в ЧШ на надвкарване на голове с противниците им може да им донесе доста проблеми , няма силен чисто дефанзивен полузащитник , това за ВЛ е пагубно ! В отбора има само един футболист от континента и той е под наем , да не говорим че си е играч от острова защото е юноша на Пуул - Д.Пачеко . Според мен най-вече трябва да се търсят попълнения в защита и 2-ма дефанзивни полузащитника ,с Фокс и Крофтс няма да успее отбора да се задържи във ВЛ . Всичко зависи от това какви пари ще имат за трансфери и как ще ги изхарчат . Добър пример са УБА които играят страхотен атакуващ футбол .
С тези футболисти, ни предричаха че този сезон ще се борим да не изпаднем от Чемпиъншип, а то пък какво взе че стана!
Силата на Норич е в духа на отбора и в невероятния си мениджър Пол Ламбърт! За мен, ако остане Пол Ламбърт и с 3-4 нови добри попълнения имаме шанс да сме "изненадата" във Висшата лига другия сезон.
Днес Дани Пачеко е заявил, че иска да продължи кариерата си в Норич, ако не попада в сметките на Кени. Мисля че, ако го вземем той ще е отлично начало на селекцията за другия сезон!
tatusindo написа:Баси - две единици предвиждах,то кво излезе - две скучни ремита.......
THE G.A.M.E написа:Все пак си мисля, че Рединг ще се доберат до финала ...
THE G.A.M.E написа:Все пак си мисля, че Рединг ще се доберат до финала ...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта