Дискусии: Белгия - България (21:45 часа, пряко по БНТ 1)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Дискусии: Белгия - България (21:45 часа, пряко по БНТ 1)
По левскарски паднахме в последните минути,по левскарски лежахме по терена като за световно,по стара левскарска традиция,на запад от Бг ни е много трудно да вземем точица.На какво ли друго може да ни научи мъри
Сериозно,много лошо впечатление ми направи постоянното лежане на наште.Това не го харесват никъде,където се играе истински футбол.Тук може да е на мода ,но там не се харесва.Лежахме,падахме,бавихме и накрая господ ни наказа!

Добре играха стига сте се държали все едно, че сме Бразилия. В официален мач можеше да се търкалят и бавят времето, най-вероятно щеше да е останала някоя смяна. Вкараха ни гол от засада. Малката перука ме изненада много приятно, Гошко Пеев също. Оптимист съм и с оглед спокойното владеене на топката, което отдавна не бяхме виждали. Дано дават и мача с ЮАР, за да се уверим че не е било случайно.
нямам подпис...
- bigbonusprize
- Контакти:
joro65 написа:По левскарски паднахме в последните минути,по левскарски лежахме по терена като за световно,по стара левскарска традиция,на запад от Бг ни е много трудно да вземем точица.На какво ли друго може да ни научи мъриСериозно,много лошо впечатление ми направи постоянното лежане на наште.Това не го харесват никъде,където се играе истински футбол.Тук може да е на мода ,но там не се харесва.Лежахме,падахме,бавихме и накрая господ ни наказа!
По левскарски? Тея се скъсаха да ни ритат...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
joro65 написа:По левскарски паднахме в последните минути,по левскарски лежахме по терена като за световно,по стара левскарска традиция,на запад от Бг ни е много трудно да вземем точица.На какво ли друго може да ни научи мъриСериозно,много лошо впечатление ми направи постоянното лежане на наште.Това не го харесват никъде,където се играе истински футбол.Тук може да е на мода ,но там не се харесва.Лежахме,падахме,бавихме и накрая господ ни наказа!
Относно лежането и бавенето има какво да учим от латинските отбори, те са царе...особено италианците.
нямам подпис...
-
- Контакти:
mishkar написа:Добре играха стига сте се държали все едно, че сме Бразилия. В официален мач можеше да се търкалят и бавят времето, най-вероятно щеше да е останала някоя смяна. Вкараха ни гол от засада. Малката перука ме изненада много приятно, Гошко Пеев също. Оптимист съм и с оглед спокойното владеене на топката, което отдавна не бяхме виждали. Дано дават и мача с ЮАР, за да се уверим че не е било случайно.
Играем ли със същия отбор ще паднем с 4-5 гола от ЮАР , но ти си бъди оптимист.
-
Sagittarius написа:Седя и не вярвам на ушите и очите си как поредното жалко представление на нашите циркаджии се описва като добра игра и едва ли не подвиг.Нека да махнем очилата и най-вече да видим следното:
1.Бяхме тотално надиграни и направени за смях от белгийчета на по 17 и 19 години,т.е. белгийски юноши.Средна възраст на белгийците е 23,5 години!!!БЕЗ КОМЕНТАР
2.При всички стълкновения на скорост абсолютно всеки белгиец беше по-бърз от нашия еквивалент.И отново наблягам-17 и 19 годишни белгийчета!БЕЗ КОМЕНАТР
3.До 10 минута белгийците трябваше да водят с 3:0,както обикновено ни шляпат набързо.т.е. промяна няма никаква,просто срещу нас имаше 17 и 19 годишни белгийчета,които пропуснаха.БЕЗ КОМЕНТАР
4.Треньорско бездарие през целия мач от началото до края.Чавдарчо Янков бъркаше всеки пас,тотална дупка в средата на терена зееше като бездна и Смърди не взе мерки да я запълни и гледаше като някакъв пукал отстрани как драпаме като малоумници...срещу 17 и 19 годишните белгийчета.
5.Абсолютна тактическа и игрова неграмотност!!!Случвало се е на много отбори да получават 2 гола в 90 минута....НО ЕЙ БОГУ,ЗА СЕФТЕ ВИЖДАМ ДА ПОЛУЧИШ 2 ГОЛА КАТО ГОСТ И 2-ТА ОТ КОНТРААТАКИ!!!Все едно сме селско отборче,всички напред,всички назад-циркаджии незнаещи къде се намират...срещу 17 и 19 годишните белгийски лапетии.
6.Физическа неиздържливост,но това е нормално с няколко човека на по 30 и над 30 и около 30.Като подмладим сега с Мечу,Йовув,Гошу Вратарчиту,вземем и Виданув дето не умее да спира топката дори отбора ще придобие желания облик.Жалко,че го нямаше гения на точния пас Сърмов.
7.Слаби в единоборства.Като ни настъпаха мъжката белгийчетата на по 17 и 19 години и нашите смешковци се огънаха като някакви женички.
И сега...какво ще е когато срещу нас не са 17 и 19 годишни деца с по 1-2 мача в национала?Какво ще е срещу Англия?Срещу Швейцария и Уелс?Пак ли ще ядеме хурката,защото тоя и оня трябва да се продават и защото оня бил зе,бил не знам си къв?Смешника Миланов от десен бек го правим ляв само и само да играе,а той палячото нещастен беше като пътен полицай опитващ се да спре Ферари с палката си
vaskonti написа:С Англия вероятно ще подобрим рекорда ни за най-голяма загуба.Срещу Уелс ще загубим достойно и "ще ни липсва малшанс", Швейцария ще подгонят рекорда на Англия срещу нас. Това е горчивата истина. Тотално сбъркан състав, тотално откачил треньор, тотално малоумни управници в БФС, тотална сбъркано виждане за нещата.
Rodn1 написа:Мъка!!
pomiqrat написа:Мъри бута масло. В контрола оставя Благой да се превива по земята и да не иска да го смени при положение, че Иван Стоянов чака да влезне. Много страх имаше да не загуби срещата
Вие къде бяхте при 1 : 0 за нас ? ...

Щото снощи .....при този резултат, погледнах кои разглеждат темата ....и нито един от вас не видях ! ...

Точно това си мислих след края на мача .....че сега >ВЕЧЕ< при този резултат ....."доброжелателите"- "рзбирачи", ще изпълзят от някъде ....

..................................................................................................................
=================================================================================
Що се отнася до мача .....логично загубихме !
Допуснахме прекалено много да ни натикат в нашата половина през вторите 45 мин.
Като, че ли ни липсваше свежест ....а и го отдавам, на необигрност.
Все пак, за първи път излизаме с подобен състав.
Критиката на Стоилов ....няма да я спестя !
Ако тоя Янков играе и в следващият мач .....трябва да си взема валидол предварително !
Другото .....ако смята, "Пелето" да е центр. защитник през квалификациите ....ще я 'втасаме' !
Ангелов трябва да е в центъра до Стилиян !
От тук до началото на истинските мачове ....спешно трябва да се намери централна двойка бранители.
Дори и да не се справят в мач - два ....да си играят едни и същи, за да се обиграват !
С опознаването и обиграването ....намаляват и грешките !
И най важното според мен .......да си играем в 4-3-3 ...или дефанзивната и разновидност - 4-5-1 !
Това 4-4-2 не е за нас !
В заключение ....белгийците заслужено си спечелиха мача ......ние с 30-35 мин. футбол, не можем би средноевропейските отбори ( такива като Белгия ...... и Швейцария например ) !
Има още доста работа по отбора ......дано да стигне времето.
Миланов тоя път защо не спори за дузпата както срещу ЦСКА. Единтично нарушение като това срещу Здравко Лазаров от преди две години и още други подобни, в които като беше в ПФК Левски всички цивреха, че ги отсъждат, защото играели срещу ЦСКА. Тоя го развинтиха и какво ли ще му се случи срещи Уолът ми е бедна фантазията.
Не играхме добре. Направихме 3 кнтра атаки и това беше всичко. Останалото беше натиск на Белгия и героично отбраняване срещу 17 годишни тинейджъри.
Не играхме добре. Направихме 3 кнтра атаки и това беше всичко. Останалото беше натиск на Белгия и героично отбраняване срещу 17 годишни тинейджъри.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
-
И ти, къде беше снощи .....при 1 : 0 за нас ? ...

-
- Контакти:
И да бяхме задържали последните две минути пак щяха да са ни надиграли тинейджърите на Белгия. Това е единственото нещо което има значение май не го проумявате? А дали проумявате , че това беше контролен мач където трябваше да пробваме различни варианти и да експериментираме , а не да браним резултат от 1 гол сякаш играем финал на Европейско?
-
SHAKOMINATORA написа:И да бяхме задържали последните две минути пак щяха да са ни надиграли тинейджърите на Белгия. Това е единственото нещо което има значение май не го проумявате? А дали проумявате , че това беше контролен мач където трябваше да пробваме различни варианти и да експериментираме , а не да браним резултат от 1 гол сякаш играем финал на Европейско?
Според теб ....състава ни не беше експериментален ли ?
А схемата ?