Дискусии: Белгия - България (21:45 часа, пряко по БНТ 1)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

joro65
Контакти:

Re: Дискусии: Белгия - България (21:45 часа, пряко по БНТ 1)

Мнениеот joro65 » 20 май 2010 11:07

По левскарски паднахме в последните минути,по левскарски лежахме по терена като за световно,по стара левскарска традиция,на запад от Бг ни е много трудно да вземем точица.На какво ли друго може да ни научи мъри :)Сериозно,много лошо впечатление ми направи постоянното лежане на наште.Това не го харесват никъде,където се играе истински футбол.Тук може да е на мода ,но там не се харесва.Лежахме,падахме,бавихме и накрая господ ни наказа!
Изображение

Потребителски аватар
mishkar
Контакти:

Мнениеот mishkar » 20 май 2010 11:07

Добре играха стига сте се държали все едно, че сме Бразилия. В официален мач можеше да се търкалят и бавят времето, най-вероятно щеше да е останала някоя смяна. Вкараха ни гол от засада. Малката перука ме изненада много приятно, Гошко Пеев също. Оптимист съм и с оглед спокойното владеене на топката, което отдавна не бяхме виждали. Дано дават и мача с ЮАР, за да се уверим че не е било случайно.
нямам подпис...

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 20 май 2010 11:08

joro65 написа:По левскарски паднахме в последните минути,по левскарски лежахме по терена като за световно,по стара левскарска традиция,на запад от Бг ни е много трудно да вземем точица.На какво ли друго може да ни научи мъри :)Сериозно,много лошо впечатление ми направи постоянното лежане на наште.Това не го харесват никъде,където се играе истински футбол.Тук може да е на мода ,но там не се харесва.Лежахме,падахме,бавихме и накрая господ ни наказа!

По левскарски? Тея се скъсаха да ни ритат...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
mishkar
Контакти:

Мнениеот mishkar » 20 май 2010 11:09

joro65 написа:По левскарски паднахме в последните минути,по левскарски лежахме по терена като за световно,по стара левскарска традиция,на запад от Бг ни е много трудно да вземем точица.На какво ли друго може да ни научи мъри :)Сериозно,много лошо впечатление ми направи постоянното лежане на наште.Това не го харесват никъде,където се играе истински футбол.Тук може да е на мода ,но там не се харесва.Лежахме,падахме,бавихме и накрая господ ни наказа!

Относно лежането и бавенето има какво да учим от латинските отбори, те са царе...особено италианците.
нямам подпис...

SHAKOMINATORA
Контакти:

Мнениеот SHAKOMINATORA » 20 май 2010 11:10

mishkar написа:Добре играха стига сте се държали все едно, че сме Бразилия. В официален мач можеше да се търкалят и бавят времето, най-вероятно щеше да е останала някоя смяна. Вкараха ни гол от засада. Малката перука ме изненада много приятно, Гошко Пеев също. Оптимист съм и с оглед спокойното владеене на топката, което отдавна не бяхме виждали. Дано дават и мача с ЮАР, за да се уверим че не е било случайно.

Играем ли със същия отбор ще паднем с 4-5 гола от ЮАР , но ти си бъди оптимист.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 май 2010 11:10

Sagittarius написа:Седя и не вярвам на ушите и очите си как поредното жалко представление на нашите циркаджии се описва като добра игра и едва ли не подвиг.Нека да махнем очилата и най-вече да видим следното:
1.Бяхме тотално надиграни и направени за смях от белгийчета на по 17 и 19 години,т.е. белгийски юноши.Средна възраст на белгийците е 23,5 години!!!БЕЗ КОМЕНТАР
2.При всички стълкновения на скорост абсолютно всеки белгиец беше по-бърз от нашия еквивалент.И отново наблягам-17 и 19 годишни белгийчета!БЕЗ КОМЕНАТР
3.До 10 минута белгийците трябваше да водят с 3:0,както обикновено ни шляпат набързо.т.е. промяна няма никаква,просто срещу нас имаше 17 и 19 годишни белгийчета,които пропуснаха.БЕЗ КОМЕНТАР
4.Треньорско бездарие през целия мач от началото до края.Чавдарчо Янков бъркаше всеки пас,тотална дупка в средата на терена зееше като бездна и Смърди не взе мерки да я запълни и гледаше като някакъв пукал отстрани как драпаме като малоумници...срещу 17 и 19 годишните белгийчета.
5.Абсолютна тактическа и игрова неграмотност!!!Случвало се е на много отбори да получават 2 гола в 90 минута....НО ЕЙ БОГУ,ЗА СЕФТЕ ВИЖДАМ ДА ПОЛУЧИШ 2 ГОЛА КАТО ГОСТ И 2-ТА ОТ КОНТРААТАКИ!!!Все едно сме селско отборче,всички напред,всички назад-циркаджии незнаещи къде се намират...срещу 17 и 19 годишните белгийски лапетии.
6.Физическа неиздържливост,но това е нормално с няколко човека на по 30 и над 30 и около 30.Като подмладим сега с Мечу,Йовув,Гошу Вратарчиту,вземем и Виданув дето не умее да спира топката дори отбора ще придобие желания облик.Жалко,че го нямаше гения на точния пас Сърмов.
7.Слаби в единоборства.Като ни настъпаха мъжката белгийчетата на по 17 и 19 години и нашите смешковци се огънаха като някакви женички.

И сега...какво ще е когато срещу нас не са 17 и 19 годишни деца с по 1-2 мача в национала?Какво ще е срещу Англия?Срещу Швейцария и Уелс?Пак ли ще ядеме хурката,защото тоя и оня трябва да се продават и защото оня бил зе,бил не знам си къв?Смешника Миланов от десен бек го правим ляв само и само да играе,а той палячото нещастен беше като пътен полицай опитващ се да спре Ферари с палката си

vaskonti написа:С Англия вероятно ще подобрим рекорда ни за най-голяма загуба.Срещу Уелс ще загубим достойно и "ще ни липсва малшанс", Швейцария ще подгонят рекорда на Англия срещу нас. Това е горчивата истина. Тотално сбъркан състав, тотално откачил треньор, тотално малоумни управници в БФС, тотална сбъркано виждане за нещата.

Rodn1 написа:Мъка!!

pomiqrat написа:Мъри бута масло. В контрола оставя Благой да се превива по земята и да не иска да го смени при положение, че Иван Стоянов чака да влезне. Много страх имаше да не загуби срещата

Вие къде бяхте при 1 : 0 за нас ? ... :lol:
Щото снощи .....при този резултат, погледнах кои разглеждат темата ....и нито един от вас не видях ! ... :mrgreen:
Точно това си мислих след края на мача .....че сега >ВЕЧЕ< при този резултат ....."доброжелателите"- "рзбирачи", ще изпълзят от някъде .... :lol:
..................................................................................................................
=================================================================================

Що се отнася до мача .....логично загубихме !
Допуснахме прекалено много да ни натикат в нашата половина през вторите 45 мин.
Като, че ли ни липсваше свежест ....а и го отдавам, на необигрност.
Все пак, за първи път излизаме с подобен състав.
Критиката на Стоилов ....няма да я спестя !
Ако тоя Янков играе и в следващият мач .....трябва да си взема валидол предварително !
Другото .....ако смята, "Пелето" да е центр. защитник през квалификациите ....ще я 'втасаме' !
Ангелов трябва да е в центъра до Стилиян !
От тук до началото на истинските мачове ....спешно трябва да се намери централна двойка бранители.
Дори и да не се справят в мач - два ....да си играят едни и същи, за да се обиграват !
С опознаването и обиграването ....намаляват и грешките !
И най важното според мен .......да си играем в 4-3-3 ...или дефанзивната и разновидност - 4-5-1 !
Това 4-4-2 не е за нас !
В заключение ....белгийците заслужено си спечелиха мача ......ние с 30-35 мин. футбол, не можем би средноевропейските отбори ( такива като Белгия ...... и Швейцария например ) !
Има още доста работа по отбора ......дано да стигне времето.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 20 май 2010 11:12

Миланов тоя път защо не спори за дузпата както срещу ЦСКА. Единтично нарушение като това срещу Здравко Лазаров от преди две години и още други подобни, в които като беше в ПФК Левски всички цивреха, че ги отсъждат, защото играели срещу ЦСКА. Тоя го развинтиха и какво ли ще му се случи срещи Уолът ми е бедна фантазията.
Не играхме добре. Направихме 3 кнтра атаки и това беше всичко. Останалото беше натиск на Белгия и героично отбраняване срещу 17 годишни тинейджъри.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 май 2010 11:13

И ти, къде беше снощи .....при 1 : 0 за нас ? ... :lol: ... :mrgreen:
Дарвин е в грешка !

Image Image

SHAKOMINATORA
Контакти:

Мнениеот SHAKOMINATORA » 20 май 2010 11:15

И да бяхме задържали последните две минути пак щяха да са ни надиграли тинейджърите на Белгия. Това е единственото нещо което има значение май не го проумявате? А дали проумявате , че това беше контролен мач където трябваше да пробваме различни варианти и да експериментираме , а не да браним резултат от 1 гол сякаш играем финал на Европейско?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 май 2010 11:21

SHAKOMINATORA написа:И да бяхме задържали последните две минути пак щяха да са ни надиграли тинейджърите на Белгия. Това е единственото нещо което има значение май не го проумявате? А дали проумявате , че това беше контролен мач където трябваше да пробваме различни варианти и да експериментираме , а не да браним резултат от 1 гол сякаш играем финал на Европейско?

Според теб ....състава ни не беше експериментален ли ?
А схемата ?
Дарвин е в грешка !

Image Image

Върни се в “Архив”