INZAGHI_99 написа:Останах си с темата. Браво, лесно е от в къщи да плюеш.
+1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
INZAGHI_99 написа:Останах си с темата. Браво, лесно е от в къщи да плюеш.
Cesc Fabregas написа:май само 4ма сме сериозните софиянци в тоя форум, аз неведнъж казах, че съм готов на квато и да е сбирка, даже с Индзаги и на лични съобщения говорихме неведнъж
iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.
yasen_ov4arov написа:Cesc Fabregas написа:май само 4ма сме сериозните софиянци в тоя форум, аз неведнъж казах, че съм готов на квато и да е сбирка, даже с Индзаги и на лични съобщения говорихме неведнъж
Поправка-общо четирима са истинските фенове на "отбора на народа".Макар че не мога да разбера как може човешко същество в психически добро здраве и интелект около средния да бъде фен на такъв изкуствен и жалък отбор като Левски/ЦСКА те уважавам.Истинските фенове се познават,когато отборът е паднал,а не когато е на върха.Затова и феновете на Ботев са най-великите в България,а вашите са слабоумни селяни.
groti написа:yasen_ov4arov написа:Поправка-общо четирима са истинските фенове на "отбора на народа".Макар че не мога да разбера как може човешко същество в психически добро здраве и интелект около средния да бъде фен на такъв изкуствен и жалък отбор като Левски/ЦСКА те уважавам.Истинските фенове се познават,когато отборът е паднал,а не когато е на върха.Затова и феновете на Ботев са най-великите в България,а вашите са слабоумни селяни.
Tи що си не ..... ?Провинциалист застрелян.
По темата,аз казах,че съм оптимист за публиката на Левски. Публиката на Левски е търпелива..понякога прекалено търпелива. Но времето идва...
iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.
yasen_ov4arov написа:Хахаха времето идвало...Времето никога няма да дойде!Защото вие сте трофейни фенове-когато билетчето срещу Спартак Варна е на половин цена и с този мач ще станете шампиони всички търчите (всъщност половин стадион пълните-толкова е голяма немощта на "отбора на народа" ) ,когато обаче стане напечено-мишките първи напускат кораба...
А иначе беше време за обиди на комплексирани новопокръстени софиянци на тема село.Интересно само как хората от най-стария град на Балканския полуостров са селяни ,а софиянци не (потърси малко данни за София сред Освобождението).
yasen_ov4arov написа:Cesc Fabregas написа:май само 4ма сме сериозните софиянци в тоя форум, аз неведнъж казах, че съм готов на квато и да е сбирка, даже с Индзаги и на лични съобщения говорихме неведнъж
Поправка-общо четирима са истинските фенове на "отбора на народа".Макар че не мога да разбера как може човешко същество в психически добро здраве и интелект около средния да бъде фен на такъв изкуствен и жалък отбор като Левски/ЦСКА те уважавам.Истинските фенове се познават,когато отборът е паднал,а не когато е на върха.Затова и феновете на Ботев са най-великите в България,а вашите са слабоумни селяни.
Cesc Fabregas написа:yasen_ov4arov написа:Поправка-общо четирима са истинските фенове на "отбора на народа".Макар че не мога да разбера как може човешко същество в психически добро здраве и интелект около средния да бъде фен на такъв изкуствен и жалък отбор като Левски/ЦСКА те уважавам.Истинските фенове се познават,когато отборът е паднал,а не когато е на върха.Затова и феновете на Ботев са най-великите в България,а вашите са слабоумни селяни.
Мерси, за уважението, но не е нужно да псуваш и обиждаш другите! Познаваш ли ги дори?Нормално, всеки се изпуска, ама ти го правиш всеки път...
![]()
groti написа:Майна..нещо се объркА. 1-во не съм от Стара Загора.Просто иронизирах глупостта,която каза.Пловдив бил най-стария град на Балканите..."Я в дивия,бе" . Нали така казвахте аристократите от вашия град?
Иначе,че си селяк говори не това,че си от провинциален град,а това,че без да гледаш какви смехурани сте вие,си дошъл да се смееш на нас
Виж си подписа,виж си мненията по теми,които никак не би трябвало да те вълнуват. И вие не сте цветя за мирисане, но не ми е работа да ви се меся. Вие си имате вашите проблеми,ние нашите,а ти селски манталитет - устата му смърди на чесън,тръгнал да прави забележки кой с какъв парфюм е.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта