Идеи за форма на протест срещу управлението на Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Re: Национален протест срещу управлението на ПФК Левски

Мнениеот SAMP » 09 окт 2009 18:01

INZAGHI_99 написа:Останах си с темата. Браво, лесно е от в къщи да плюеш.

+1
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 09 окт 2009 19:45

май само 4ма сме сериозните софиянци в тоя форум, аз неведнъж казах, че съм готов на квато и да е сбирка, даже с Индзаги и на лични съобщения говорихме неведнъж :roll:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Мнениеот yasen_ov4arov » 09 окт 2009 21:09

Cesc Fabregas написа:май само 4ма сме сериозните софиянци в тоя форум, аз неведнъж казах, че съм готов на квато и да е сбирка, даже с Индзаги и на лични съобщения говорихме неведнъж :roll:

Поправка-общо четирима са истинските фенове на "отбора на народа".Макар че не мога да разбера как може човешко същество в психически добро здраве и интелект около средния да бъде фен на такъв изкуствен и жалък отбор като Левски/ЦСКА те уважавам.Истинските фенове се познават,когато отборът е паднал,а не когато е на върха.Затова и феновете на Ботев са най-великите в България,а вашите са слабоумни селяни :) .
Ние пак ще се върнем на върха!!!

iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 09 окт 2009 21:23

yasen_ov4arov написа:
Cesc Fabregas написа:май само 4ма сме сериозните софиянци в тоя форум, аз неведнъж казах, че съм готов на квато и да е сбирка, даже с Индзаги и на лични съобщения говорихме неведнъж :roll:

Поправка-общо четирима са истинските фенове на "отбора на народа".Макар че не мога да разбера как може човешко същество в психически добро здраве и интелект около средния да бъде фен на такъв изкуствен и жалък отбор като Левски/ЦСКА те уважавам.Истинските фенове се познават,когато отборът е паднал,а не когато е на върха.Затова и феновете на Ботев са най-великите в България,а вашите са слабоумни селяни :) .

Tи що си не ..... ? :roll: Провинциалист застрелян.

По темата,аз казах,че съм оптимист за публиката на Левски. Публиката на Левски е търпелива..понякога прекалено търпелива. Но времето идва...
110 години любов!

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Мнениеот yasen_ov4arov » 09 окт 2009 21:33

groti написа:
yasen_ov4arov написа:Поправка-общо четирима са истинските фенове на "отбора на народа".Макар че не мога да разбера как може човешко същество в психически добро здраве и интелект около средния да бъде фен на такъв изкуствен и жалък отбор като Левски/ЦСКА те уважавам.Истинските фенове се познават,когато отборът е паднал,а не когато е на върха.Затова и феновете на Ботев са най-великите в България,а вашите са слабоумни селяни :) .

Tи що си не ..... ? :roll: Провинциалист застрелян.

По темата,аз казах,че съм оптимист за публиката на Левски. Публиката на Левски е търпелива..понякога прекалено търпелива. Но времето идва...

Хахаха времето идвало...Времето никога няма да дойде!Защото вие сте трофейни фенове-когато билетчето срещу Спартак Варна е на половин цена и с този мач ще станете шампиони всички търчите (всъщност половин стадион пълните-толкова е голяма немощта на "отбора на народа" ) ,когато обаче стане напечено-мишките първи напускат кораба...
А иначе беше време за обиди на комплексирани новопокръстени софиянци на тема село.Интересно само как хората от най-стария град на Балканския полуостров са селяни ,а софиянци не (потърси малко данни за София сред Освобождението :lol: ).

iliyan_h написа:Аз съм от Левски, но искам да ви кажа че сте най-великата публика в България и стискам палци Ботев да заеме истинското си място в първенството.

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 09 окт 2009 21:44

yasen_ov4arov написа:Хахаха времето идвало...Времето никога няма да дойде!Защото вие сте трофейни фенове-когато билетчето срещу Спартак Варна е на половин цена и с този мач ще станете шампиони всички търчите (всъщност половин стадион пълните-толкова е голяма немощта на "отбора на народа" ) ,когато обаче стане напечено-мишките първи напускат кораба...
А иначе беше време за обиди на комплексирани новопокръстени софиянци на тема село.Интересно само как хората от най-стария град на Балканския полуостров са селяни ,а софиянци не (потърси малко данни за София сред Освобождението :lol: ).

А дали пък си чувал за Стара Загора..майна :roll: То селянията е състояние на духа...майна
110 години любов!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 09 окт 2009 22:31

yasen_ov4arov написа:

Мерси, за уважението, но не е нужно да псуваш и обиждаш другите! Познаваш ли ги дори? :? Нормално, всеки се изпуска, ама ти го правиш всеки път... :roll: ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Мнениеот yasen_ov4arov » 09 окт 2009 22:48

Cesc Fabregas написа:
yasen_ov4arov написа:Поправка-общо четирима са истинските фенове на "отбора на народа".Макар че не мога да разбера как може човешко същество в психически добро здраве и интелект около средния да бъде фен на такъв изкуствен и жалък отбор като Левски/ЦСКА те уважавам.Истинските фенове се познават,когато отборът е паднал,а не когато е на върха.Затова и феновете на Ботев са най-великите в България,а вашите са слабоумни селяни :) .

Мерси, за уважението, но не е нужно да псуваш и обиждаш другите! Познаваш ли ги дори? :? Нормално, всеки се изпуска, ама ти го правиш всеки път... :roll: ;)

Ам,аз не се изпускам,аз си казвам каквото ми е на уста.Щом не съм прав-обори ме !Иначе не виждам кой точно съм псувал.Дори напротив-някакъв голям аристократ от Стара Загора ми обяснява какъв селянин съм аз,пловдивчанина!Точно за това ти говоря-когато нямат какво да кажат феновете на Левски (което е много често заради бедния им речник),започват да ти обясняват какъв селяк си без да съзнават ,че дори второкласник има достатъчно исторически познания да докаже ,че Пловдив е по-аристократичен град от Стара Загора примерно.Та какво трябва да ми е отношението към подобни екземпляри?И този не е единствения-над 90 % от феновете (говоря за книжните-видя се ,че в целия форум има общо 4 истински) са общо взето на същото дередже :roll: .

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 09 окт 2009 23:42

Майна..нещо се объркА. 1-во не съм от Стара Загора.Просто иронизирах глупостта,която каза.Пловдив бил най-стария град на Балканите... :lol: "Я в дивия,бе" . Нали така казвахте аристократите от вашия град? :lol: Иначе,че си селяк говори не това,че си от провинциален град,а това,че без да гледаш какви смехурани сте вие,си дошъл да се смееш на нас :roll: Виж си подписа,виж си мненията по теми,които никак не би трябвало да те вълнуват. И вие не сте цветя за мирисане, но не ми е работа да ви се меся. Вие си имате вашите проблеми,ние нашите,а ти селски манталитет - устата му смърди на чесън,тръгнал да прави забележки кой с какъв парфюм е.
110 години любов!

Потребителски аватар
yasen_ov4arov

Мнениеот yasen_ov4arov » 10 окт 2009 10:04

groti написа:Майна..нещо се объркА. 1-во не съм от Стара Загора.Просто иронизирах глупостта,която каза.Пловдив бил най-стария град на Балканите... :lol: "Я в дивия,бе" . Нали така казвахте аристократите от вашия град? :lol: Иначе,че си селяк говори не това,че си от провинциален град,а това,че без да гледаш какви смехурани сте вие,си дошъл да се смееш на нас :roll: Виж си подписа,виж си мненията по теми,които никак не би трябвало да те вълнуват. И вие не сте цветя за мирисане, но не ми е работа да ви се меся. Вие си имате вашите проблеми,ние нашите,а ти селски манталитет - устата му смърди на чесън,тръгнал да прави забележки кой с какъв парфюм е.

Както ти казах-вземи да прочетеш една книга по история (предполагам можеш да четеш щом ми отговаряш :roll: ) и виж Пловдив какво място заема.А ако смяташ ,че ще се засегна от специфичния ни говор...хайде у лево :mrgreen: .Иначе отборът ти (и този на ЦСКА) изобщо нямаше да ме интересува ако не бяха толкова вредни за футбола .А това,че сте нагли ,селски трофейни фенове с огромно самочувствие без грам покритие е просто нещо ,за което ви се подигравам без да сте виновни-съди ме :lol: .

Върни се в “Архив”