Миналото лято феновете на ЦСКА бяха изпаднали в дива еуфория, защото Гриша Ганчев щеше да става собственик на клуба от стадион "Българска армия". Имал ли е въобще такива намерения или е ставало въпрос за игрички между него, "Титан" и Ботев (Пд), както се заговори впоследствие, само Ганчев, Иво Иванов и Цветан Василев знаят. Циркът беше голям, а най-потърпевши бяха ЦСКА и легендата на футбола ни Христо Стоичков. С Камата се подиграха, с клуба - също. За да се появят Стойчо Младенов, Александър Томов и Александър Тодоров, които извадиха "армейския" тим от калта, не позволиха да има ЦСКА (Радомир), натупаха Литекс на Гриша Ганчев в София и Ловеч по пътя към сребърните медали.
Ганчев не остави ЦСКА на мира и вчера, пак се подигра. Бил си купил акции на клуба, сега чакал да му върнат парите. Ами да отиде до офис на посредника, откъдето се е сдобил с ценните книжа (ако наистина го е направил) и да си вземе средствата, които е инвестирал. Думите му по адрес на Димитър Пенев също не бяха никак красиви - "чичо Пенчо" май нямал нужда от тях. Не се разбра за акции или пари говори Гришата.
ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Аз не мога да разбера, ако се направят 2-3 нови дружества ЦСКА(Божков, Ганчев, Инджов, Манджуков и т.н.), а защо не и повече(Стойчо, Томов(отново)), предполагам че всички ще претендират да припознаят ЦСКА. Тогава ще станат много отбори с 31 титли, 2 полуфинала за КЕШ и т.н.
?!
Армейци, осъзнайте се че има само 1 ЦСКА, който все още е жив, а някои от вас тръгнаха да стават фенове на нови ЦСКА-та
. Помислете защо никой от тези бизнесмени, изявяващи желание да "спасят" ЦСКА, не искат да имат нищо общо заедно. Всеки иска баницата за него си и не го интересуват феновете, ама грам! Факти за това много - единия щял да прави клуб с бюджет незнам си колко милиона, другия бил дал незнам си колко милиона, третия искал незнам си колко милиона за да се навие и като се сумира всичко, може да се покрият по-голямата част от задълженията и останалата да се разсрочи. И от тука насетне здрав контрол....

Армейци, осъзнайте се че има само 1 ЦСКА, който все още е жив, а някои от вас тръгнаха да стават фенове на нови ЦСКА-та

Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !
Сегашният ЦСКА никой не иска да го спаси, не разбра ли, аз какво да направя, ако имам парите, без да се замислям ще взема ЦСКА, ама като ги нямам, какво очакваш от нас, обикновените фенове ??!
Божков и той е тарикат, не иска да плаща дългове, не ми е никак любим, но поне ще направи нов клуб, заедно с други фенове на ЦСКА, това мога да го приема, не ми е любимият вариант, но е единственият, който мога да приема - фалит и почване отначало. Другите изродщини, с прекръствания на чужди отбори, просто не са за мен.
Божков и той е тарикат, не иска да плаща дългове, не ми е никак любим, но поне ще направи нов клуб, заедно с други фенове на ЦСКА, това мога да го приема, не ми е любимият вариант, но е единственият, който мога да приема - фалит и почване отначало. Другите изродщини, с прекръствания на чужди отбори, просто не са за мен.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Възроденият ЦСКА след колко време може да кандидатства за професионален лиценз ако не се слее с отбор, член на БФС?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кировец написа:Red joker написа:Стига с тоя Литекс бе,балъци,пуснаха ви по олука с тая А окръжна и не мога да проумея как е възможно доброволно да искате да затриете нещо градено с години!?Кви Фиорентини ви гонят бе
забравяте къде живеете
Кое е градено с години бе, марсианец? 30+ милиона дългове?!![]()
Айде стига си писал глупости!
Как ги изчисли бе ,лунатик!Ти от 5 години ли си фен на ЦСКА!?
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
Кашчей написа:Възроденият ЦСКА след колко време може да кандидатства за професионален лиценз ако не се слее с отбор, член на БФС?
След колкото стане, след толкова. Ти нали не си негов фен, какво те интересува или просто е важно пак да дразниш с малоумните си въпроси ?!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
svence написа:Аз не мога да разбера, ако се направят 2-3 нови дружества ЦСКА(Божков, Ганчев, Инджов, Манджуков и т.н.), а защо не и повече(Стойчо, Томов(отново)), предполагам че всички ще претендират да припознаят ЦСКА. Тогава ще станат много отбори с 31 титли, 2 полуфинала за КЕШ и т.н.![]()
?!
Армейци, осъзнайте се че има само 1 ЦСКА, който все още е жив, а някои от вас тръгнаха да стават фенове на нови ЦСКА-та. Помислете защо никой от тези бизнесмени, изявяващи желание да "спасят" ЦСКА, не искат да имат нищо общо заедно. Всеки иска баницата за него си и не го интересуват феновете, ама грам! Факти за това много - единия щял да прави клуб с бюджет незнам си колко милиона, другия бил дал незнам си колко милиона, третия искал незнам си колко милиона за да се навие и като се сумира всичко, може да се покрият по-голямата част от задълженията и останалата да се разсрочи. И от тука насетне здрав контрол....
Толкова ли не се разбра, че кралев ще ДАВА базите - който ги вземе реално той ще илезе като пряк наследник. Елементарно е.
Тази седмица е съдбовна за много интереси.
Най-лошото е, че толкова години никой нищо не е направил реално, за да се избегне тази ситуация.
Red joker написа:Кировец написа:Red joker написа:Стига с тоя Литекс бе,балъци,пуснаха ви по олука с тая А окръжна и не мога да проумея как е възможно доброволно да искате да затриете нещо градено с години!?Кви Фиорентини ви гонят бе
забравяте къде живеете
Как ги изчисли бе ,лунатик!Ти от 5 години ли си фен на ЦСКА!?
Кво е значението аз от колко години съм фен?
казваш - изградили - припомни ми кое точно се е изградило в последните 20 години, че нещо не се сещам. Дори автобуса е на лизинг.
dunavfc написа:Кировец написа:Red joker написа:Стига с тоя Литекс бе,балъци,пуснаха ви по олука с тая А окръжна и не мога да проумея как е възможно доброволно да искате да затриете нещо градено с години!?Кви Фиорентини ви гонят бе
забравяте къде живеете
+1![]()
![]()
И аз така мога да градя с годинииииииииииии наред ! Да не споменаваме и как са градили в продължение на десетилетия по време на комунизмът...
Ай стига с тази омраза към ЦСКА!Като си толкова отворен кажи как се е градило по време на комунизма.Да те видя какви глупости ще напишеш!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
1982 написа:Кашчей написа:Възроденият ЦСКА след колко време може да кандидатства за професионален лиценз ако не се слее с отбор, член на БФС?
След колкото стане, след толкова. Ти нали не си негов фен, какво те интересува или просто е важно пак да дразниш с малоумните си въпроси ?!
Аз съм човек с широк поглед към нещата, а не закостенял, тесногръд и мразещ всичко, което не е по неговата, човек.
Въпросът не е малоумен, защото виждам как след две години ще псувате пак БФС, че ни ви допуска до професионалния футбол, поради нещо си, което сега е малоумно!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":