Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
boabbb написа:На Барса им пожелавам разформироване![]()
Сериозно, дрийм тийма на Кройф няма нищо общо със зоологичексата градина в момента - мангали, резаци, гномове и т.н.
То бива, ама това ... пълно с кюмУри
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:boabbb написа:На Барса им пожелавам разформироване Сериозно, дрийм тийма на Кройф няма нищо общо със зоологичексата градина в момента - мангали, резаци, гномове и т.н.То бива, ама това ... пълно с кюмУри
айде биха ни 1 мач и почнаха злорадстванията
пилците се броят накрая![]()
П.П. къде беше същия ти като взехме требъла ?![]()
П.П.2 мангали, резаци и гномове има във всеки 1 от топ отборите като се замисля...
sunscres92 написа:Де Бройне просто не е Давид Силва - и без него липсва креативността в Сити.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
sunscres92 написа:Колкото и калиратски да играят - Юнайтед ще вземат да излязат 1-ви днес.
Де Бройне просто не е Давид Силва - и без него липсва креативността в Сити.
Rofles написа:sunscres92 написа:Колкото и калиратски да играят - Юнайтед ще вземат да излязат 1-ви днес.
Не знам какво означава тая дума "калиратски", но щом сме първи значи си има причина затова.
sunscres92 написа:Rofles написа:sunscres92 написа:Колкото и калиратски да играят - Юнайтед ще вземат да излязат 1-ви днес.
Не знам какво означава тая дума "калиратски", но щом сме първи значи си има причина затова.
Е разбира се, че има причина - макар и без да впечатлявате си взехте мачовете и то срещу няколко доста неприятни отбора - за което заслужавате уважение. Да видим какво ще излезе с течение на времето - аз лично продължавам да смятам, че шампионът ще е Сити или Арсенал.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта