Левски - Славия / А група - 2:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Левски - Славия / А група - 2:2 FT

Мнениеот sin4ec » 22 фев 2014 23:48

BadBoy написа:
sin4ec написа: Точно това ми е опасението, че ще е късно.... Това съм и написал в поста си. Ако беше излязъл с Орачев, днес Сухия щеше да ме спечели като фен, независимо от резултата.

тая вечер сериозно си противоречиш.
Преди 20 минути пишеш, че нямаш нищо против Здравков, защото налагал юноши, сега си на противоположния полюс

Я се върни на поста и го прочети хубаво!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
валидол за теб
Контакти:

Мнениеот валидол за теб » 22 фев 2014 23:54

sin4ec написа:
BadBoy написа:
sin4ec написа: Точно това ми е опасението, че ще е късно.... Това съм и написал в поста си. Ако беше излязъл с Орачев, днес Сухия щеше да ме спечели като фен, независимо от резултата.

Преди 20 минути пишеш, че нямаш нищо против Здравков, защото налагал юноши, сега си на противоположния полюс

Не се притеснявай, ние знаем, какво си има на предвид! Много точно си го казал, но той не те разбира. Просто някой твой мисли са доста сложни и само тибетец може да ги разгадае.
Лекувам нерви и подобрявам общото състояние на духа на човека. Без странични ефекти, без консерванти. Подобрявам и пигментацията на кожата при стари хора.Безплатно, просто контактувайте с мен.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 23 фев 2014 00:27

sin4ec написа:
BadBoy написа:

sin4ec написа: Аз бях раздвоен за Сухия. Винаги съм имал съмнения за него, но от друга страна ни извади от лайната и налага малките.

Къде налага малките Здравков?
Днес Борко Цонев игра щото Бастош още няма картотека + португалеца за ляв бек и до края на сезона ако случайно не трябва да се пълнят дупки ваш юноша терен няма види, то ест да почне в стартовите 11, това имам в предвид, че си противоречиш
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 23 фев 2014 01:17

Kакво да се пише, какво да се коментира и какво да се спори,тука всеки коментира брутално,форума стана ниско ниво както и целия ни футбол ,влизат тука, пишат някакви безумни работи и простотии, подигравки от най-долен калибър опитващи се да ги изкарат, че това е някакъв вид хумор ,модераторите спят или им е кеф как разни пъпчивци и сдухани отвсякъде хора си бълват диариите тука ,ако напишеш нещо против или се опълчиш на тази пишеща вандалщина,веднага ти изтриват мнението.Ако искаш да изкоментираш или споделиш нещо за изиграната среща,просто тука не е мястото,превърнало се е в някаква футболна клоака.Даже някои сини фенове които редовно пишеха тук ,като гледам вече избягват или просто им е писнало да се занимават със случващото се в Левски.Просто тука вече не пишат левскари, а само хора с друга цветова принадлежност и то от най-долна проба.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 23 фев 2014 02:12

Ти тогава ако влезеш в официалния форум на сините да видиш там какво е, може и въжето да си теглиш.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
MAЙOPA
Контакти:

Мнениеот MAЙOPA » 23 фев 2014 05:39

ИзображениеИзображениеВАЛЕРИ БОЖИНОВ-ВЕЛИКИ,го уредих да ходи да вози с червеното БЕНТЛИ,нашата РАЛКА_ЛЕВСКАРКА на бала и май месец.ИзображениеИзображениеИзображение
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 23 фев 2014 08:58

MAЙOPA написа:ИзображениеИзображениеВАЛЕРИ БОЖИНОВ-ВЕЛИКИ,го уредих да ходи да вози с червеното БЕНТЛИ,нашата РАЛКА_ЛЕВСКАРКА на бала и май месец.ИзображениеИзображениеИзображение

СЕРИОЗНО :o
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 23 фев 2014 09:02

sin4ec написа:Жестоко сбъркан състав и пропиляно първо полувреме. Божинов имаше три шанса тогава. Определено смяната на схемата промени играта второто-видяха се и нелоши неща. Отново обаче грешка-Пламен Димов за Деко??? Несериозно.
Генералната грешка-Пламен. Три удара във вратата, два гола и една изпусната в корнер. Неизлизане и спъване при втория гол.
Реално трябваше да победим-Макриев направи всичко почти както трябва, 5 см не достигнаха. А в дясно от него имаше син играч-ако беше подал, щяхме да вкараме. Но каквото-такова...
Като цяло аз лично съм доволен от мача. Крумов с отличен дебют, не само заради гола. Божинов даде заявка, че работи сериозно и скоро ще е готов. С влизането на бразилеца и португалеца нещата наистина ще изглеждат добре. Бру е повишил качеството на играта си, но може още много. Дано се опазим от контузии, останалото ще се получи. Третото място е реална цел, за Купата ще видим. Вариантът с двама нападатели е удачен, за мен това е схемата.
Недостатъци-бол, но не искам да съдя играчите. Проявиха характер, след като на два пъти изоставаха, съвсем близо бяха до пълен обрат. Сухия трябва да поеме вината за този хикс. Макар, че трагедии от хикса надали трябва да се правят-с далеч по-силни формации сме брали ядове с белите. Отделно те днес надминаха себе си в търкалянето, симулациите и циганиите.
В заключение-до един месец ще имаме отбор, играещ съвсем приличен футбол. Само дано за този месец не сме проиграли всичко...

А бе,за по-сигурно,като свърши шампионата,ще имате отбор,играещ съвсем приличен футбол :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 23 фев 2014 09:13

gzagorov написа:
EL GALAKTIKO написа:Абе пак ли сте сами срещу всички - горките
:cry:

Не знам, кои сме "ние"? Аз само отбелязвам фактите. Кажи, ако съм сбъркал някъде - може би Да Силва, Пиргов и Курдов ще играят срещу ЦСКА?
Бат Венци пък е култова фигура, как да не го бъзне човек :)

И да играят и да не играят,тези„ мегазвезди“,какво :roll: :?: ... все тая :|
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 23 фев 2014 09:17

От целия мач най ми хареса "Агитката" на Славия и как Наско Курдов се ядосваше, че е вкарал гол :P
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Архив”