Казах го в предната тема, ще го кажа и тук:
Да го духа черният... Маймуни с огромно самочуствие не ни трябват! Не стига, че иска да взима 2 пъти колкото хора направили Левски шампион, а не му се и тренира и минава проби... Добър добър ама такива мухльовци като него и Макриев не ни трябват! Да се надяваме, че следващият ще е малко по-скромен и по-малко алчен...
Селекцията на Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- bigbonusprize
- Контакти:
Re: Селекцията на Левски
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
maximalniq написа:Хора,разберете.Жоб не е нито Роналдо ,нито Рууни,нито Меси.Видяхме един негов страхотен гол в youtube и го помислихме за някоя супер звезда.Но при полужение ,че никой не го знае и що за играче,да не говорим ,че е на 30 и кусур години нормално е да се изисква от него да му видят физическата форма и въобще става ли за нещо.Велев си е напълно прав,Батков също.Не може да се дават толкова пари на сляпо.Ами ако го вземем и той е някакво застаряващо леке ,което играе 30 минути и издъхва,нали ще плюете Батков и Велев ,че не могат да правят селекция и т.н.
А ние да не би да сме Манчестър Юнайтед, Реал или Барса??? И колко пари според теб щеше да ни струва Жоб??? В Левски в момента е пълно с некадърници като почнеш от Батков, минеш през Боримиров и накрая най- некадърния треньор в историята на Левски.
Ето мнението на синът на Томислав Русев - Марти
Приемето го, че това са думи и на самият Томислав
mmaarrttyy написа:Една седмица не съм в София, ама се информирам какво става с любимият клуб. Нямам думи. Този път проблемът изобщо не е в Батков, ами изцяло в малоумният ни треньор. Жоб е бил напълно съгласен да започне с отбора, просто с това CV за какви проби говорим, бе ? Дървото Бистрон, Боби Илиев и Да Коща подписаха с отбора без проби, но камерунски национал ще ходи на проби... Тук говорим само и единствено за пари и за гледане на лични интереси. Жоб не е доведен от Сираков, примерно - беше преди - следователно няма да има комисионна за него, ами за мениджърът на самият Жоб. Тази политика не ми харесва, въпреки че е за доброто на клуба, защото не пълни нечии друг портфейл. Нямам думи, аз лично ще освирквам Велев от 15-тата мин. на мача със Санта Жулия, след като видя 5очебиини грешки в подготовката на отбора. Но какво като го освиркваме . . . и да го уволнят -> ще си намери работа в Израел или по Арабския свят с визитка, че е станал шампион на България и ще си взима пари хора като нас - обикновените фенове - няма да видим.
Приемето го, че това са думи и на самият Томислав

- bigbonusprize
- Контакти:
PFC Litex написа:Ето мнението на синът на Томислав Русев - Марти
[quote name='mmaarrttyy' date='Jul 10 2009, 16:10 ' post='13348249']
Една седмица не съм в София, ама се информирам какво става с любимият клуб. Нямам думи. Този път проблемът изобщо не е в Батков, ами изцяло в малоумният ни треньор. Жоб е бил напълно съгласен да започне с отбора, просто с това CV за какви проби говорим, бе ? Дървото Бистрон, Боби Илиев и Да Коща подписаха с отбора без проби, но камерунски национал ще ходи на проби... Тук говорим само и единствено за пари и за гледане на лични интереси. Жоб не е доведен от Сираков, примерно - беше преди - следователно няма да има комисионна за него, ами за мениджърът на самият Жоб. Тази политика не ми харесва, въпреки че е за доброто на клуба, защото не пълни нечии друг портфейл. Нямам думи, аз лично ще освирквам Велев от 15-тата мин. на мача със Санта Жулия, след като видя 5очебиини грешки в подготовката на отбора. Но какво като го освиркваме . . . и да го уволнят -> ще си намери работа в Израел или по Арабския свят с визитка, че е станал шампион на България и ще си взима пари хора като нас - обикновените фенове - няма да видим.
Приемето го, че това са думи и на самият Томислав[/quote]
Не мисля, че заради Велев Жоб не започна. Все пак ако всичко е уредено лично Батков ще каже на Велев да си гледа работата и да не се прави на интересен. Не мислиш ли? Тук става въпрос само и единствено за пари...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Тоя дето ще освирква на 15-тата минута що не вземе да гледа мача от вкъщи, пък може и да освирква от 1вата!
Като е син на Томислав да не е хванал Господ за шлифера? Всеки си има мнение и мойто е, че парите които е иска Жоб за трансфер в България са нереални и немогат да бъдат плащани затова лек полет и успех в Шампионската лига на Катар другата година.
Като е син на Томислав да не е хванал Господ за шлифера? Всеки си има мнение и мойто е, че парите които е иска Жоб за трансфер в България са нереални и немогат да бъдат плащани затова лек полет и успех в Шампионската лига на Катар другата година.

Така, Велев си постигна целта и сега ще видим тази дървена глава, какъв състав ще ми нареди в най-важните два месеца за Левски 

Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ehh написа:Така, Велев си постигна целта и сега ще видим тази дървена глава, какъв състав ще ми нареди в най-важните два месеца за Левски
Поне ако не успее всички знаем какво го чака, а този път и Батков няма да има оправдание!
Какво го чака Велев? - с хубавата си визитка от Левски ще си намери работа на мига в Израел при неговите хора, а Вие тук ще си виете по форумите.
Какво направихте на Вуцов, като паднахте от БАТЕ?
Какво направихте на Вуцов, като паднахте от БАТЕ?

Велев, като ми се прави на Моуриньо, трябва да знае, че ще е Моуриньо и при неуспехите.
С тези гафове покрай селекцията, ако Левски се провали, обвинението срещу ръководството ще се стовари с двойна сила и тогава никакви оправдания няма да помогнат.
С тези гафове покрай селекцията, ако Левски се провали, обвинението срещу ръководството ще се стовари с двойна сила и тогава никакви оправдания няма да помогнат.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Кайзери завърши на седмо място в последното издание на турската Суперлига. Амбициите на шефовете на тима са обаче през новото първенство отборът да се бори за място в евротурнирите. Именно заради това с „червено-жълтата” фланелка бяха представени камерунския национал Саломон Олембе и нападателят на Шахтьор Донецк Джулиъс Агахова. Нигериецът, който също е национал на страната си е и най-скъпата покурка на Кайзери през този трансферен прозорец.
http://gong.bg/view_article.php?article_id=82415
Това в цитата ръководството на Левски трябва да го прочете, че щом имаш претенции за нещо ще инвестираш.