Лудогорец - Левски 7.12 15:15 TV 7

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Изход от мача:

Анкетата завърши на 08 дек 2013 22:54

Победа за "Левски"
82
59%
Равенство
13
9%
Победа за Лудогорец
45
32%

Общо гласове: 140

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Re: Лудогорец - Левски 7.12 15:15 TV 7

Мнениеот volf » 08 дек 2013 12:15

ralka_levskarka написа:И да допълня, 10-тина минути те бяха с човек повече и пак не успяха. Както Кишада беше казал, мисля - и до утре да бяха играли, нямаше да падне гол за Лудогорец.

С моя коментар не съм целял да обидя никого, а просто да назова фактите с техните имана.
Ако ЦСКА поведе в двубоя за купата, Левски с тази "мъжка" игра, която игра срещу Лудогорец, няма да се върне в мача......!
..... и пак ще започнете от начало.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 08 дек 2013 12:21

Честита победа, левскари.
Признавам си, че не очаквах нищо подобно, а най-нормалното в този момент - да загубим и то с разлика.
Ето, че съм изненадан приятно и от резултата, но и по-важното - от играта. Можехме да вкараме поне 4-5 гола на Лудогорец, Туре, Гари, Цонев, Мюлдер такива пропуски направиха, че накрая можеше да страдаме. Лудогорец и те имаха положения, но не толкова чисти. Реално можеха да вкарат 2-3 гола. Всичко обаче е добре, когато завърши добре. Всички се раздадоха, играха с агресия и хъс. Доста картони получихме, но това показва борбеността в играчите за всяка педя терен.
Заслужени червени картони на Пелето и Кайсара, но напълно глупави.
Макриев ми хареса този мач, може би трябва поне до Коледа той да бъде титуляр.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 08 дек 2013 12:56

volf написа:
sin4ec написа:
mistreated написа:
sin4ec написа: Аз на нищо не се уповавам, просто казвам, че идваме и ви бием!

Буахахахаха. С оглед на какво ги биете? Техният потенциал не бил голям? Ебаси обективното мнение. Тия ако ви сложат по-малко от тройка ще е изключителна изненада за мен. Само се молете на този Стойчо да не трябва да викате Петорчо след мача.

С оглед на това, че сме Левски. Видяхме им потенциала в мачовете с Гонзо и домакинството на Литекс. И не съм казал, че е обективно. Така го виждам, така го казвам. Ако вас ви е страх, нас-не! И излизаме за победа, а не като вас с девет дефанзивни играчи. Да ни бият е реално, да бием е вероятно. Научи се да правиш разлика между двете. Вие нямате победа срещу тях. Ние можем да се надяваме на нещо, вие-не! Ние сме Левски, а вие сте никой-фк Декларация и фк Протест срещу съдийството. Сашо Лиценза и хилядата дела. Безсмислена абревиатура. [color=#4000FF]Ние ще паднем в битката, вие дори не влизате в нея! Ние не можем да играем футбол, но можем да се сбием в мача. Вие падате и ревете от световни конспирации. Може да ти се иска 3 гола и повече за Лц, но какво ще стане-ще видим[/color]!

:shock:
Как си бре колега ?!!!
От медицинска гледна точка, ако такова ще е въздействието върху феновете, е по-добре да няма Лудогорец.
Аз помня, че съвсем доскоро sin4ec имаше съвсем нормално-инфантилни форумни изяви?

Аз съм добре, вие как сте? От немедицинска гледна точка, на това му викат да го вземеш на спатия. Много приказки, а накрая-насран гъз!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 08 дек 2013 13:19

volf написа:
ralka_levskarka написа:И да допълня, 10-тина минути те бяха с човек повече и пак не успяха. Както Кишада беше казал, мисля - и до утре да бяха играли, нямаше да падне гол за Лудогорец.

С моя коментар не съм целял да обидя никого, а просто да назова фактите с техните имана.
Ако ЦСКА поведе в двубоя за купата, Левски с тази "мъжка" игра, която игра срещу Лудогорец, няма да се върне в мача......!
..... и пак ще започнете от начало.

В този форум, човек вече не може и да се зарадва, има мач с Черноморец, първо се мисли за него, а след това мислим и за дербито. Никой не е казал, че Батков, Матков, Доньо и половината футболисти трябва да останат. Оставете ни малко да дишаме.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 08 дек 2013 13:20

Teo написа:
zlobul написа:
Teo написа:абе в какви филми се вкарвате бе.. биха Лудогорец и вече не знаят на кой свят са :idea:

бързо забравихте - Батков ВЪН, Тонев ВЪТРЕ и т.н

Това мойто момче са две различни неща. Просто коментираме вчерашния мач , които по никакъв начин не променя отношението ми към двамата .
Дори мача вчера , ясно показва , как би изглеждал Левски без най-добрия централен нападател на цска (Ганьо) и недоразумението от надежда (тоньо).

карайте го по скромно, много се изхвърляте нещо :idea:

Ако удара на Моци с глава ( дано не се бъркам) беше влезнал в края на мача друго щеше да се коментира тука. Обичайните заподозряни ги знаем кой щяха да са!

Дечко, ти видя ли удара на Моци как стана, че говориш? Перес реши прилежно да си наведе главичката, ако не го беше направил щеше да я изчисти съвсем спокойно.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 08 дек 2013 13:36

Ха, един от титулярите ни вчера дойде одеве в магазина! Аз съм доволен. :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 08 дек 2013 13:47

Тия червените шамани много са се уплашили от тая победа,ама нормално до преди мача чета тука едни прогнози 8-0 ,4-5 на 0,сега бихме и почнаха ама било случайно,ама Лудогорец били уморени много,ама гола ни бил от засада,били ни подценили,пък сме били слаби щото сме изпуснали да ги разгромим на контра :lol: :lol: А защо преди мача не ги вмъкнахте тези фактори умората,случайността а се надпреварвахте да злобеете ?
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 08 дек 2013 14:27

Teo написа:
сини богове написа:
zlobul написа:Макриев -титуляр срещу нашите приятелки -ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ! И лакти в главата на техния любимец Гай №2 (менди). Победата е гарантирана .

ПС: Ще дам и съвет на Сухия . Нека да накара Макриев да гледа няколко мача на Гонзо срещу цска , за да види какво трябва да прави с техните централни защитници и особено с черния .

До мачът ни с тия, ще бъдем осакатени с картони. Запомнете ми думата.

Айде не се оправдавайте още от сега с картони... ние гол ще вкараме 100%, но вие ще трябва да вкарвате х2 на всеки един наш.

Най-нормалното ще се случи и вие ще отпаднете от турнира... защото ми се дига купа нещо :arrow:

Не х2 , а само един повече :lol:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 08 дек 2013 15:05

volf написа:Лудогорец си надигра тотално Левски, просто допусна нелеп гол (от засада) и не можа да го върне.

Хахахха Левски изтърва пет положения сам срещу вратаря, били ни надиграли тотално........ :lol: :lol: :lol:
Кой мач си гледал ? Безцелното владеене на топката НЕ Е надиграване. Не и във футбола!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 дек 2013 16:30

Абе не ви ли се струва, че сякаш отделни мачове се водят от различни треньори? В смисъл с постройката и най-вече мотивировката на отбора от Литекс и Разград, Любимец отиваха на двуцифрена разлика, а във Варна нямаше да загубим...

След това искам да кажа, че Пацо пак ни спаси. И с Ловеч и с Лудогорец, победата можеше да не е наша, ако не бяха намесите му. За излизането...ми къси са му ръчичките, целия е къс, но пък затова е пъргав. Вземането на хърватина беше правилен ход.
Отново перфектен мач за Владо. Напълно измислен жълт картон. А Пелето имаше една много важна намеса и то чиста, но ме учудва, че опитен играч може да си позволява несериозности. Отново Старокин бе на висота, а за Димов да не говорим, само че ако съдията бе дал дузпата и червения картон...

Йовов обаче трябва да побърза. Сухото ли ще остава, друг ли ще идва? Аз съм съгласен Сухия да остане и на пролет да наложи още двама младока, за сметка на титлата, отколкото да дойде някой Йока и да си налага чуждите недоразумения.
А иначе и с Литекс и с Разград се видя колко малоумна беше постъпката на Наско относно Гаджев и Дъстли!

Върни се в “Архив”