XVI кръг: Черно море - ЦСКА /3 ноември 2013г., 14:30ч./

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: XVI кръг: Черно море - ЦСКА /3 ноември 2013г., 14:30ч./

Мнениеот ros » 03 ное 2013 21:39

Tommi написа:
ros написа: Тодоров направи ФРАПАНТНИ грешки, влияещи на резултата и то само в едната посока!!!

Кои са фрапантните грешки на Тодоров, влияещи на резултата? Нарушение за дузпа, което е трудно за преценяване от повторенията, но вие категорично си приемате, че няма фаул. Засада, за която Тодоров не носи вина, дори и да я няма. Сгреши, че не отсъди фаул срещу Сибиде, когато изгони Стойчо, но не е сериозно да се хванем за това положение и да кажем, че е повлияло на мача. И може да е объркал още някоя незначителна ситуация.

... не свирна дузпа за игра с ръка и отсъди спорен фаул от който стана първия гол, за който дори Илиев си призна!!!
Относно засадата - заебете тези чертежи и перспективи... вижте къде е байрактара... НА ДВА МЕТРА ЗАД ПОСЛЕДНИЯ БРАНИТЕЛ!!! И от неговата перспектива пускайте линиите. В този случай - да от изостаналата му позиция може да му се вижда в засада, защото и двамата футболисти на ЦСКА са най близко до него. Ако си беше на правилната позициящеше да види, че ЗАСАДА НЯМА!!!
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 03 ное 2013 21:40

Udoji90 написа:Относно фаула за първия гол, честно казано мисля, че си го имаше, макар че дори самият Жоро Илиев твърди друго. А и все пак свободният удар не е непременно гол (в повечето случаи не е гол) - реферът може да го е сбъркал, но допускането на гол след фаула си е вина на нашия отбор. Дузпата се коментира доста - от повторенията ми се стори, че Янчев си ритна Райков наистина, макар че може последният да е потърсил контакта или неволно да се е блъснал в нашия играч. Може би трябва да гледам още повторения, за да преценя. Относно отменения гол, камерата сякаш не дава ситуацията от подходящ ъгъл. Изглежда на пръв поглед, че само ръката на Вальо е зад отбраната, което би означавало, че няма засада, но може би наистина ъгълът не е идеален, така че не е изключено да си има засада. Може и да има някое повторение от добър ъгъл, но да не съм го гледал. Относно играта с ръка, абсурд е да има дузпа - разстоянието е много малко, ръката е прибрана до тялото, а и не спира опасен шут или пас. Извън тези ситуации имаше някои грешки - непоказаният жълт картон за Янчев, когато спря с ръка атака на домакините, доста пресиленият жълт картон за Сидибе за фаул, който изобщо не бе груб, някои несвирени или пък пресилени нарушения най-вече в средата на терена и т.н. Както казах, не съм гледал достатъчно повторения, но честно казано и не виждам смисъл да го правя - вече всичко мина и свърши.
Извън тези ситуации бих казал, че мачът беше по-интересен от последните двубои между двата отбора на този стадион. Ако бяхме задържали аванса си до почивката, може би щяхме да се поздравим с успех, но не успяхме. Второто полувреме бяхме безидейни през повечето време, макар че играхме по-добре, отколкото в предишните си гостувания на "Тича". Марсиньо определено не е във форма и може би трябва да се помисли за оставянето му на пейката в следващия мач. Жалко, че Косоко пак се контузи, защото с него бихме имали повече конкуренция по фланговете, а такава точно в този момент ни е доста нужна.
Накрая, но не на последно място, отново много ме забавляват коментарите на всички, които злорадстват след днешната ни загуба. Интересно защо въпросните индивиди се появяват само в такива моменти (не бяха толкова активни преди 2 седмици примерно) - по това се познават мишките и провокаторите. Непрекъсната подкрепа за отбора и занапред и тотално игнориране на такива индивиди, които явно си въобразяват, че са много оригинални, като напишат някоя заучена фраза и добавят тук-таме по някоя зелена усмивка.

Е,да прочета едно адекватно мнение от червения лагер от човек който не си е сложил очилата ЦСКА,но да зачекна и поведението на червения треньор,знам,че за вас той е светиня и има някакъв ореол около него и именно затова затова искам да споделя ,аз не знам вече за кой път става треньор на ЦСКА ,но всеки път постоянно има някакви скандали с него и около него,този човек нормално не може ли да се държи и говори,ако не вътре в клуба някой да му пречи,се започва с противника,минава се през съдиите,футболния съюз,световната мафия,аз знам че на българина все някой друг му пречи да се изяви,ама това минава всякакви нормални граници.Голям футболист беше Стойчо ,не знам какво му става сега като треньор,просто не му отива да се държи по този хашлашки начин. Какво мислят червените фенове за това ,все си мисля,че трябва малко да коригира държанието и поведението си и езика който използва Стойчо,не си треньор на някой селски отбор,а на отбор с име и традиции в българския футбол,знам,че на всеки му избиват балансите в даден момент особено на твърде амбициозните хора , но това при него си е тенденция.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 03 ное 2013 21:43

Red_Girl написа:
BadBoy написа:Вашите, като реват, като хималайска мечка, защо не подадат оплакване в прокуратурата?

Аз се притеснявам за теб, че пишеш като нея, а иначе й се смеете. :lol:

Как пишем я кажи, тук форум по БЕЛ ли е ако визираш някоя правописна грешка?

Попитах назад в темата, ЦСКА подпиран ли е през годините от съдиите и по този начин е ощетяван другия отбор?
Последна промяна от BadBoy на 03 ное 2013 21:45, променено общо 1 път.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 03 ное 2013 21:44

Изгледахме ви сеира, ама той май тепърва почва! Жалки некадърници, това, че бихте с 3-0 по-големите некадърници, нищо не значи! Смешен сбирщайн, като сходните по точков актив Ботев, Локо Пд, Левски, Черно море и нищо повече! Аз лично очаквах и Берое да ви изтресат, ама те ларж. Нейсе-позната история, рев до небесата, декларации и директиви! Как пък нямахте доблест еднаж да кажете, че са ви били... А ще ви бият още много, това си го запомнете и запишете! Футболът, който играете е толкова трагичен, че освен нашата смешна и разпасана бълвоч тогава не можете да надиграете никого! И докато ние говорим за място в седмицата, вие витаете в сънища за титли, пък то разликата стана една точка. Вие топката не може да спирате, тръгнали шампиони да стават. Лошо няма-ставайте, ама на всички в БГ им е писнало от вашите вопли и дерзания. Ще сезирали УЕФА, ще бойкотирали-ами бойкотирайте!
Пак ми липсват аналитиците, дето много се обясняваха. Локо Пд случаен гол вкарали-ама ако беше на Менди, трубадури песни щяха да съчиняват... Днес не ви ли беше случаен голът, а? Що не се затворихте като Локо? Погледнете си стената при гола на Райков, смешници... Срам, и в детски мач няма как да стане! Но за това-нито дума, а, анализатори? Пък отиграванията ви-майка плаче! Но не-виновен е онзи манаф, ний играхме добре!
Радвам се за вас! И с известна доза кеф ще цитирам един рефрен:
Кога на Гонзо паднете, паднетееееее.....
Айде улево!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 03 ное 2013 21:45

BadBoy написа:
Red_Girl написа:
BadBoy написа:Вашите, като реват, като хималайска мечка, защо не подадат оплакване в прокуратурата?

Попитан назад в темата ЦСКА подпиран ли е през годините от съдиите и по този начин е ощетяван другия отбор?

Когато ползваш " като" за сравнение не се пише запетая, както и пред : защо, къде, как, кога и прочие. ;) За тва не се смейте на нея, като масово всички пишат като нея.

Няма отбор, който да не е подпиран поне веднъж, но всеки си е признавал.( или поне аз и доста нормални фенове) Но сега толкова очевадно няма как да се замълчи. ;)
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 03 ное 2013 21:46

Sin4ec погледнете се вас бе, за никакъв *** не ставате...

Потребителски аватар
BadBoy

Re: СПОРНИ ПОЛОЖЕНИЯ

Мнениеот BadBoy » 03 ное 2013 21:46

Teo написа:
джони написа:Изображение
над 1 метър засада!!!ДОКАЗАНО!!!

OOOO ВЕРНО ЛИИИИ, АЗ ЗАСАДА НЕ ВИЖДАМ :shock:

$$$таниславе, $$$таниславе за една пачка пари, се гавриш с най-великия български клуб, ще си понесеш последствията! Никой не може така да се подиграва с моя отбор, никой, камо ли някакви си шуменски простак, който му е дал свирка да си прави ташак с нас!

Сериозно си скаран с футбола, щом обвиняваш главния съдия за маркираната засада :lol:
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 03 ное 2013 21:47

Teo написа:

$$$таниславе, $$$таниславе за една пачка пари, се гавриш с най-великия български клуб, ще си понесеш последствията! Никой не може така да се подиграва с моя отбор, никой, камо ли някакви си шуменски простак, който му е дал свирка да си прави ташак с нас!

Teo, прав си.Линията трябва да мине през последния защитник на морето.Грешка е но тогава засадата е още по-явна. :geek:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 03 ное 2013 21:47

BadBoy написа:
Teo написа:

Сериозно си скаран с футбола, щом обвиняваш главния съдия за маркираната засада :lol:

Такава линия определяща засада до сега не бях виждал, аз си мислех, че става с успоредна линия то не било така, нищо важното е да измислим нови правила на футбола само и само да докажем, че ние сме прави.
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 03 ное 2013 21:49

Red_Girl написа:
BadBoy написа:
Red_Girl написа:

Попитан назад в темата ЦСКА подпиран ли е през годините от съдиите и по този начин е ощетяван другия отбор?

Когато ползваш " като" за сравнение не се пише запетая, както и пред : защо, къде, как, кога и прочие. ;) За тва не се смейте на нея, като масово всички пишат като нея.

Няма отбор, който да не е подпиран поне веднъж, но всеки си е признавал.( или поне аз и доста нормални фенове) Но сега толкова очевадно няма как да се замълчи. ;)

Моля другарко, опс госпожо може ли да ида до тоалетната?
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Върни се в “Архив”