Udoji90 написа:Относно фаула за първия гол, честно казано мисля, че си го имаше, макар че дори самият Жоро Илиев твърди друго. А и все пак свободният удар не е непременно гол (в повечето случаи не е гол) - реферът може да го е сбъркал, но допускането на гол след фаула си е вина на нашия отбор. Дузпата се коментира доста - от повторенията ми се стори, че Янчев си ритна Райков наистина, макар че може последният да е потърсил контакта или неволно да се е блъснал в нашия играч. Може би трябва да гледам още повторения, за да преценя. Относно отменения гол, камерата сякаш не дава ситуацията от подходящ ъгъл. Изглежда на пръв поглед, че само ръката на Вальо е зад отбраната, което би означавало, че няма засада, но може би наистина ъгълът не е идеален, така че не е изключено да си има засада. Може и да има някое повторение от добър ъгъл, но да не съм го гледал. Относно играта с ръка, абсурд е да има дузпа - разстоянието е много малко, ръката е прибрана до тялото, а и не спира опасен шут или пас. Извън тези ситуации имаше някои грешки - непоказаният жълт картон за Янчев, когато спря с ръка атака на домакините, доста пресиленият жълт картон за Сидибе за фаул, който изобщо не бе груб, някои несвирени или пък пресилени нарушения най-вече в средата на терена и т.н. Както казах, не съм гледал достатъчно повторения, но честно казано и не виждам смисъл да го правя - вече всичко мина и свърши.
Извън тези ситуации бих казал, че мачът беше по-интересен от последните двубои между двата отбора на този стадион. Ако бяхме задържали аванса си до почивката, може би щяхме да се поздравим с успех, но не успяхме. Второто полувреме бяхме безидейни през повечето време, макар че играхме по-добре, отколкото в предишните си гостувания на "Тича". Марсиньо определено не е във форма и може би трябва да се помисли за оставянето му на пейката в следващия мач. Жалко, че Косоко пак се контузи, защото с него бихме имали повече конкуренция по фланговете, а такава точно в този момент ни е доста нужна.
Накрая, но не на последно място, отново много ме забавляват коментарите на всички, които злорадстват след днешната ни загуба. Интересно защо въпросните индивиди се появяват само в такива моменти (не бяха толкова активни преди 2 седмици примерно) - по това се познават мишките и провокаторите. Непрекъсната подкрепа за отбора и занапред и тотално игнориране на такива индивиди, които явно си въобразяват, че са много оригинални, като напишат някоя заучена фраза и добавят тук-таме по някоя зелена усмивка.
Е,да прочета едно адекватно мнение от червения лагер от човек който не си е сложил очилата ЦСКА,но да зачекна и поведението на червения треньор,знам,че за вас той е светиня и има някакъв ореол около него и именно затова затова искам да споделя ,аз не знам вече за кой път става треньор на ЦСКА ,но всеки път постоянно има някакви скандали с него и около него,този човек нормално не може ли да се държи и говори,ако не вътре в клуба някой да му пречи,се започва с противника,минава се през съдиите,футболния съюз,световната мафия,аз знам че на българина все някой друг му пречи да се изяви,ама това минава всякакви нормални граници.Голям футболист беше Стойчо ,не знам какво му става сега като треньор,просто не му отива да се държи по този хашлашки начин. Какво мислят червените фенове за това ,все си мисля,че трябва малко да коригира държанието и поведението си и езика който използва Стойчо,не си треньор на някой селски отбор,а на отбор с име и традиции в българския футбол,знам,че на всеки му избиват балансите в даден момент особено на твърде амбициозните хора , но това при него си е тенденция.