Ботев - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Ботев - Левски

Мнениеот Teo » 09 мар 2013 16:43

fen-fen написа:
chichomitko написа:Пак рязангорец ще вдигат титлата..

Интересно защо търсите отново причината на друго място!!?? ;) По какъв начин Лудогорец са ви виновни!?

купихте титлата миналата година за това.. както ще купите и тая, нали пратихте факс на Миньор да играя на кръв срещу нас?
Последна промяна от Teo на 09 мар 2013 16:43, променено общо 1 път.

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 09 мар 2013 16:43

"Правилният" футбол ще победи. Без никаква шега, добре цъкат жълтите.
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 09 мар 2013 16:44

Обичам Левски написа:За мене Илиан Илиев е доста страхлив!!! За какво взехме Димов от Черноморец за да е резерва на Йордан Тролея ли ? След това Пелето играе винаги титуляр вместо да пуска национала Велев.Пълна Мишка е тоя Илиев !!!

Мен друго ми е интересно. Видя в края на есента, че макар и по принуда, отборът играе страхотно с Базил и Силва в атака и Гаджев зад тях. Наистина е мишка нашият треньор, защо не продължи по същият начин и пролетта. А Гари Родригес, въпреки че идва от втора холандска дивизия, играе много по-грамотно от т.нар. звезди в отбора.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 09 мар 2013 16:45

SANSIRO7 написа:
фифи перото написа:
SANSIRO7 написа:Не намерим ли нормална тройка халфове /тия всичките са за бракуване/само тава ни чака, а Наско вече е задължителен просто!

Ми той е малко възрастен за халф? :lol:

От тия е по-добър и днес! :)

Всъщност при схемата с която играем в момента, май само той ни е достатъчен. ;)
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 09 мар 2013 16:45

Колкото до мача с Левски слабата игра поне за мен се дължеше по-скоро на треньорски грешки отколкото от липсата на класа в момчетата.Изглежда само на Херо не му беше ясно,че успешната игра на Левски се крепи на игра по фланговете,докато той тръгна да насища средата и да спира Гаджев и компания,чиято креативност граничи с тази на мисионер в леглото и ако беше направил опит да спре атаките им по фланговете щеше да види как Гаджев,Прохазка и Ангелов чупят топката с отигравания и футболен интелект,нещо което ще си проличи и в идните мачове на Левски.

Извадка от един мой коментар по рано днес 8-)
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 09 мар 2013 16:46

Червеничките, няма такива като вас. Понякога си мисля, че вместо да отидете да викате срещу титаните пред офиса, примерно, вие седите и гледате как Левски видиш ли паднал. И какво? Не ни е нито първата, нито последната загуба. Някак си не ми се връзва, вие сте същите, че и по- зле, ама хайде да се посмеем. Утре играете срещу Черноморец. мислите ли, че Херо ще се предаде така? Левски днес не игра - факт. Заслужена загуба и толкова. Живота продължава. Да се ядосвам за тези? Ха- ха, голям майтап. Бях го писала в една тема - няма смисъл да се ядосвам за хора, които вечерта ще пият заедно в някоя дискотека и ПАК ще си вземат парите. Вижте, ако е за играчите от преди 20 години, тогава вече може, но не и сега.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Петков
Контакти:

Мнениеот Петков » 09 мар 2013 16:46

С човек повече, водят с два гола и пак лежат...

Вън плехарите от Левски!!!
Изображение

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 09 мар 2013 16:47

delqnski47 написа:
RedeviL написа:
delqnski47 написа:Лоша работа,отиваме към пето място... :roll:
Надеждата ми е в купата!

Май, май... :|

Аз пък бях уверен,че двата отбора ще спретнат добър мач!Ботев бях на 100% сигурен,че ще играе силно...все пак се играе в Пловдив мача,а няма как да не играе с тая публика!
''Левски'' ужким ''силни'' бяха и си викам нещо от сорта на 2:3 за тях,ама тия се насраха много лошо....ц ц ц .....

Да и аз очаквах по-силна игра от Левски.. Единствената ми надежда е в добрата ни програма през втория сезон и по-точно директният двубой на Армията с Ботев ама и тва не е много сигурно след фиаското с Литекс.. Ако успеем да ги излъжем на армията ще е много добре! ;)
Последна промяна от RedeviL на 09 мар 2013 16:48, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 мар 2013 16:47

Добрата новина е, че Ангелов няма да играе с Литекс.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

granfor
Контакти:

Мнениеот granfor » 09 мар 2013 16:48

ralka_levskarka написа:Червеничките, няма такива като вас. Понякога си мисля, че вместо да отидете да викате срещу титаните пред офиса, примерно, вие седите и гледате как Левски видиш ли паднал. И какво? Не ни е нито първата, нито последната загуба. Някак си не ми се връзва, вие сте същите, че и по- зле, ама хайде да се посмеем. Утре играете срещу Черноморец. мислите ли, че Херо ще се предаде така? Левски днес не игра - факт. Заслужена загуба и толкова. Живота продължава. Да се ядосвам за тези? Ха- ха, голям майтап. Бях го писала в една тема - няма смисъл да се ядосвам за хора, които вечерта ще пият заедно в някоя дискотека и ПАК ще си вземат парите. Вижте, ако е за играчите от преди 20 години, тогава вече може, но не и сега.

За някой работи си права, особено, че Херо няма за втори пореден път да се предаде :) :) Миналият кръг си беше чисто нагъзване :) :)

Върни се в “Архив”