Манчестър Юнайтед - Реал Мадрид

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
drakata
Контакти:

Re: Имаше ли червен картон за Нани?

Мнениеот drakata » 06 мар 2013 10:01

Е стига сега ривахтье
То изгониха Бардон за нарушение на Боримиров(мисля) вие сега за удар в слабините риветье.
САФ :oops: да олаби малко.
Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 06 мар 2013 10:23

Имаше ли засада на Ван Перси при гола,имаше ли дузпа на Рафаел ?Имаше ли червени картони за Компани и Шелви в мачовете с Юнайтед,имаше ли засада на Чичаарито при победния гол с ЧЕЛСИ ????????Що не ревахте тогава ве ,защо не заключихте тогава темите ??Ами ревете за един еленски удар който е много повече ЧК отколкото тези нарушения за които противниците на МЮ в Англия получават ЧК
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
blanco
Контакти:

Мнениеот blanco » 06 мар 2013 10:25

Да, повечето са прави, ЧК не е 100 % - ов, но е поне 70% и има спор. Но спор за това, че първия мач се вкара гол от ъглов удар без да съществува, от това че на втория мач се вкара гол от засада и не се свири дузпа за игра с ръка на метър от гол линията - ето това не са спорни моменти от мача, а кой е ощетен на края, всеки да тълкува сам за себе си.

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 06 мар 2013 10:25

Нямаше. Имаше ли дузпа за Реал? Една, може би. Имаше ли дузпа за Юнайтед? Аз видях поне две. Виж, коментаторите на БТВ Екшън говориха само как Реал били ощетени, а за Юнайтед нищо. Разбирам ги, те са фенове на Реал. Аз обаче без да съм фен на Юнайтед не мога да понасям Реал. Мразя ги дори повече от ЦСКА което си е комплимент за нашенската престъпна червена банда. Не съм фен и на арогантния Жозе, нито на неговия футбол. Колкото и да не обича Реал ще кажа, че имаше периоди когато те наистина играеха прекрасен футбол. Тогава когато Дел Боске беше треньор. Жозе не може да му стъпи на малкия пръст защото футболът е игра не само за резултати, а най-вече за до доставя удоволствие на публиката. А това последното отборите на Жозе не го правят.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Венелин
Контакти:

Мнениеот Венелин » 06 мар 2013 10:26

Бандата срещу Дания го изгониха за много по-безобидно влизане, ама нашите коментатори тогава си мълчаха. И правилно!
Сега, че някой си има пристрастия си е негов проблем. Реално съдията даже пожали Манчестър.

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 06 мар 2013 10:27

Еленският скок беше ПОНЕ за жълт картон- високо, с отскок и с бутоните напред- всеки футболист би трябвало до има едно наум, че има вероятност да му се стЪжни при такъв дърваро-секачески подход към топката-ако ще и да е сам на терена момента. А глупостите, че Нани въобще не бил видял Арбеола- ако хората имахме толкова лошо периферно зрение, досега човешката раса да е изчезнала 1000 пъти. :mrgreen: :lol: Да не говорим, че португалецът се води за професионален футболист на високо ниво и е длъжен да има перфектен поглед, усет, ако щете и инстинкт за движението на играчите по терена. Нани не само, че не си прибра крака в последния момент, ами май имаше и още един вторичен опит за ритане...

:arrow: Дори и ситуацията да е била повече за жълт картон, то това не някаква голяма съдийска грешка, ако изобщо приемем, че е такава! Важна-да! Голяма- НЕ! ;)

ПП: Имаше важни СЪДИЙСКИ грешки и в двете посоки! За мен имаше и огромен ТАКТИЧЕСКИ гаф от страна на Юнайтед- поведението им след гола, който с нищо не променяше факта, че безпомощният Реал трябва да търси гола по-настоятелно. Манчестърци намалиха значително пресата, дадоха на стъписаните играчи на Реал да дишат и ги оставиха да плуват в свои води- и стана белята! :oops: Така че сър Алекс да вини основно себе си! ;)

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 06 мар 2013 10:33

Като човек който го боли к.ра за Реал или Ман.Ю мога да говоря напълно безпристрастно! Тъй като за мен има само един отбор Левски, а извън България симпатия изпитвам само към Лацио и Евертън, мога да говоря напълно неутрално!

За мен по-скоро е червен картон, от колкото да не е! Защото никой не е карал Нани да си вдига толкова високо крака дори да не е знаел, че няма противников играч до него! И като вземем предвид директните червени картони на Ибрахимович срещу Валенсия, и в събота за Лацио срещу Милан, това си беше много повече червен картон от колкото другите! Според мен ако Нани имаше късмет да не докосне противников футболист а само да играе опасно, щеше да получи само жълт картон! Но понеже се получи контакт с противников играч, след опасната игра дори и неволна съдията го изгони! Но и винаги можем да дадем пример за подобно нарушение даже по-грубо на финала за световното когато Де Йонг размаза гърдите на Иниеста мисля, но съдията не му показа червен а само жълт картон! Така, че реално вчера за мен съдията не сбърка толкова за ситуацията, защото си е лична негова преценка. Все пак по-правилата много опасна за здравето на противников футболист игра се наказва с директен червен картон, но можеше да се даде и само жълт защото беше явно, че Нани го направи без да иска! Така общо взето и двете неща не са грешни за дадената ситуация и червен, и жълт картон, и решението си е по-лична преценка на рефера! И реално ситуацията накрая се определя от това дали той ще е от по-строгите рефери или от тези съдии които допускат по-мъжка и груба игра!
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 06 мар 2013 10:35, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 06 мар 2013 10:33

Елементарните сте вие, че се хващате буквално за всяка дума, а не коментирате реално и безпристрастно нещата! Вече хиляда пъти се каза, че Нани гледаше към високо летящата топка и със сигурност не е играл умишлено срещу Арбелоа! И за какъв еленски скок и натискане с бутоните ми говорите при положение, че Нани се опита да овладее топката и това се вижда ясно от всяко едно видео! Само много пристрастен човек може да твърди, че това е директен ЧК! Разбира се, че можеше и да се покаже такъв, но реално погледнато положението си беше за ЖК. И стига сте ми говорили за този гол от засада! Вземете си го! Не ни трябва, защото Реал до 60-та нямаха чисто положение пред вратата и не се виждаше как могат да имат.. А дали грешките на съдията бяха компенсации или просто грешки, няма никакво значение! Факт е, че те опорочиха хубавия мач! И мисля, че на всички ни е ясно кой се възползва най-добре от тях! ;)

Потребителски аватар
amstel_beer
Контакти:

Мнениеот amstel_beer » 06 мар 2013 10:36

САФ се беше пренавил да спечели ШЛ тази година, като беше сигурен, че черната котка на Юнтд, Барса ще отпадне и той ще мачка наред останалите отбори, разбира се след Реал. :mrgreen:

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 06 мар 2013 10:40

Avanti_Ragazzi написа:Като човек който го боли к.ра за Реал или Ман.Ю мога да говоря напълно безпристрастно! Тъй като за мен има само един отбор Левски, а извън България симпатия изпитвам само към Лацио и Евертън, мога да говоря напълно неутрално!

За мен по-скоро е червен картон, от колкото да не е! Защото никой не е карал Нани да си вдига толкова високо крака дори да не е знаел, че няма противников играч до него! И като вземем предвид директните червени картони на Ибрахимович срещу Валенсия, и в събота за Лацио срещу Милан, това си беше много повече червен картон от колкото другите! Според мен ако Нани имаше късмет да не докосне противников футболист а само да играе опасно, щеше да получи само жълт картон! Но понеже се получи контакт с противников играч, след опасната игра дори и неволна съдията го изгони! Но и винаги можем да дадем пример за подобно нарушение даже по-грубо на финала за световното когато Де Йонг размаза гърдите на Иниеста мисля, но съдията не му показа червен а само жълт картон! Така, че реално вчера за мен съдията не сбърка толкова за ситуацията, защото си е лична негова преценка. Все пак по-правилата много опасна за здравето на противников футболист игра се наказва с директен червен картон, но можеше да се даде и само жълт защото беше явно, че Нани го направи без да иска! Така общо взето и двете неща не са грешни за дадената ситуация и червен, и жълт картон, и решението си е по-лична преценка на рефера! И реално ситуацията накрая се определя от това дали той ще е от по-строгите рефери или от тези съдии които допускат по-мъжка и груба игра!

Аз пък си мисля, че вече много почна да се преекспонира с това здраве на футболистите! И ако наистина е бил от по-строгите съдии - защо тогава не показа чк на Арбелоа за закъснялото му влизане с бутоните в краката на Евра? И при това испанецът много добре виждаше къде се намира топката и самият Евра..
Последна промяна от RedeviL на 06 мар 2013 10:41, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”