Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kiko75
Контакти:

Re: Тема за Стойчо Младенов в ЦСКА

Мнениеот kiko75 » 30 юли 2012 14:37

шивача написа:
kiko75 написа:
шивача написа:ами това момче нямаше картотека, за което и да говориш

ми тука бъркаш имаме право 24 часа до мача да добавяме неограничен брои юноши

с кое бъркам :roll: имаше ли картотека и защо Стойчо не го е включил в групата :twisted:

ми стоичо не искал да запълнигрупата с юноши и го знам от над десет човека това нещо умишлено не взе юноши да запълне броиката целта му беше да дескредитира титаните но в бг има една поговорка хитрата сврака с двата крака 8-) при нов собственик ппървия изгонен ще той
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 30 юли 2012 14:38

GOLEADOR написа:
kiko75 написа:
шивача написа:ами това момче нямаше картотека, за което и да говориш

ми тука бъркаш имаме право 24 часа до мача да добавяме неограничен брои юноши

Така е!За това Младенов се чудеше и питаше защо те са без картотека за ЕКТ.Но за Живков е по-важно да не прекратява почивката си,вместо да си гледа работата.

аве тои не искал те са настоявали да картотекират колкото трябва за да е пълна групата и дюлгеров е бил вастановен нарочно него е взел в групата :evil:
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 30 юли 2012 14:40

кико, ами тогава титаните да ги картотекират, ама те не му се бъркат в работата и за тва, не му връщат футболисти, не му се бъркат при селекцията, гърнето се опитва да изгони племенника си-Станко, ама Стойчо не дава :roll:

п.п иначе Стойчо е куче, че им прави мизерии, така е, ама да те върна в началото на годината, като дойде Стойчо, титан са му обещали, че той ще си прави трансферите и че няма да има забавяне на заплатите, много ясно, че и той би ги наебал, когато може :!: а тоя мач е много съмнителен :roll: но не от Стойчова страна, а от онези дето легнаха у перник....

п.п. много ми е интересно, дали Мораес ще нападне Стойчо, по поръчка на титан или наистина ще бъде пич и ще каже истината :roll:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 30 юли 2012 14:49

kiko75 написа: ми стоичо не искал да запълнигрупата с юноши и го знам от над десет човека това нещо умишлено не взе юноши да запълне броиката целта му беше да дескредитира титаните но в бг има една поговорка хитрата сврака с двата крака 8-) при нов собственик ппървия изгонен ще той

1.Абе още колко неща не е искал Стойчо....ама айде.
2.Това за собствениците кърти ,тия ще векуват на Армията и въобще не им пука за нас феновете и нашите желания.
3.Стойчо е пътник.Имаме трудна програма и при първия провал Титан ще разкарат Стойчо.Той им свърши мръсната работа и вече не им е нужен.Ще съм безкрайно учуден,ако до нова година Младенов е още треньор на червените.А и боклуците вече са назначили Ваноли,само чакат удобен момент когато да го обявят за новия наставник на ЦСКА.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 30 юли 2012 15:28

Тръгне ли си Стойчо, на титан им давам месец и те заминават, затова се опитват да му угаждат сега, а ония Павлов, който написа тази мастииска декларация, дето и гей не може да я съчини ще му пази гърба. Смях, хората падат от небето право в Перник и хабер си нямат от замазвания на анални отвори и запушване на орални такива!
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 30 юли 2012 15:39

шивача написа:Тръгне ли си Стойчо, на титан им давам месец и те заминават, затова се опитват да му угаждат сега, а ония Павлов, който написа тази мастииска декларация, дето и гей не може да я съчини ще му пази гърба. Смях, хората падат от небето право в Перник и хабер си нямат от замазвания на анални отвори и запушване на орални такива!

Абе като орел,рак и щука сме,нищо не е наред в клуба ни.Нямаме школа,стадиона ни още не е получил лиценз, а управлението е под всякаква критика!Отчаян съм от Титан и се надявам колкото се може по-бързо да се махат от ЦСКА!Който и да ни дойде за треньор,Титан все ще намерят начин да го провалят.Вън боклуците от ЦСКА!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 30 юли 2012 15:48

Гледам има 2-ма 3-ма, които плюят по Стойчо и не виждат никаква вина в титаните. Силно се надявам да са маскирани левскари, а не цесекари, защото аз за разлика от тях бях на мача с Мура и мога да кажа, че ВСИЧКИ на стадиона вината я виждаха единствено в титаните! А някои хора се чудят защо сме висяли 500 години под турско робство. :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 30 юли 2012 15:54

Red Warrior написа:Гледам има 2-ма 3-ма, които плюят по Стойчо и не виждат никаква вина в титаните. Силно се надявам да са маскирани левскари, а не цесекари, защото аз за разлика от тях бях на мача с Мура и мога да кажа, че ВСИЧКИ на стадиона вината я виждаха единствено в титаните! А някои хора се чудят защо сме висяли 500 години под турско робство. :roll:

Какво значи плюят по Стойчо, като тук се изтъква един факт и той е че Ст. Младенов в евротурнирите е никой като треньор !!!
И никога няма да бъде някой !!!
Ако е плюене това че аз и няколко други форуци казваме че Ст. Младенов е вечната издънка в евротурнирите то
явно плюеме по него .

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 30 юли 2012 16:00

Pichichi написа:
Red Warrior написа:Гледам има 2-ма 3-ма, които плюят по Стойчо и не виждат никаква вина в титаните. Силно се надявам да са маскирани левскари, а не цесекари, защото аз за разлика от тях бях на мача с Мура и мога да кажа, че ВСИЧКИ на стадиона вината я виждаха единствено в титаните! А някои хора се чудят защо сме висяли 500 години под турско робство. :roll:

Какво значи плюят по Стойчо, като тук се изтъква един факт и той е че Ст. Младенов в евротурнирите е никой като треньор !!!
Ако е плюене това че аз и няколко други форуци казваме че Ст. Младенов е вечната издънка в евротурнирите то
явно плюеме по него .

В какво се е издънил, че е отпаднал от евроучастника на Русия - Торпедо Москва с дузпи ли? Или отпада без да загуби мач от евроучастниците от Англия и 3-я във Франция? За сегашната ситуация с Мура си писах мнението - 13 полеви футболисти и племенника на Гърнето. Какво да говорим повече?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 30 юли 2012 16:16

Red Warrior написа:
Pichichi написа:

явно плюеме по него .

В какво се е издънил, че е отпаднал от евроучастника на Русия - Торпедо Москва с дузпи ли? Или отпада без да загуби мач от евроучастниците от Англия и 3-я във Франция? За сегашната ситуация с Мура си писах мнението - 13 полеви футболисти и племенника на Гърнето. Какво да говорим повече?

mi dokato го оправдавате все така ще сме тактически неграмотни нищо друго няма да кажа и станко не племеник на гърнето нито на иво :idea: а е един некъдърен връзкар но изкам ти лично да провериш кой е първия трениор предложил договор на станко йовчев само да не останеш изненадан защото тоя набеден футболер това му е втория престои в ЦСКА И АЗ ИСКАМ ТРЕНЙОР КАТО херо (макар да него понасям )

Върни се в “Архив”