Монтана - Левски|18 кръг|11 Март, Неделя|15:30ч|

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: Монтана - Левски|18 кръг|11 Март, Неделя|15:30ч|

Мнениеот THE G.A.M.E » 11 мар 2012 23:25

Аз пак да посоча - СПЕЦ. ЗА "ЧЕРВЕНИТЕ" ФЕНОВЕ:

Момчета, четете - бавно ...
Ние - Левски, сме "купили" и "уредили" абсолютно всички мачове тази пролет !
Включително и този, с вашите хора ...
Подготвяйте си обвиненията още от сега, защото после може да е късно :!:

Ние ще чакаме ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 11 мар 2012 23:28

шивача написа:Ей за това говори Стойчо Младенов ;)

И за кое по точно, че ние тука сме малко умствено изостанали и чакам такъв капацитет като теб да ни отвори очите хайде сега накисни си крачетата в топла водичка и лягай свърши си работата :) :) :) 0:3 с другото със стойчо си чешайте където ви сърби :) :) :)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 мар 2012 23:32

***cska*** написа:За първи път в моя съзнателен живот виждам,интервю на треньор преди мач,в което той да обяснява как отбора му ще загуби?!! :shock:

Изображение
Дори Стоилов,преди мача с Барса на Ноу Камп,каза,че ще ги изгермечим!

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 11 мар 2012 23:44

Сега да ни кажете на кой да вярваме,моля :!: Човека си е служител към ФИФА и си върши работата,а тези,които отричате,какви сте :?: .Ясно е ,че няма да се разкрие нищо,но е факт това,което е казал господина.Трънчето в петата ви е,че това говори за договорка клуб -клуб,а не за хванат съдия.ДА ЖИВЕЕ фЕЪРПЛЕЯ НА ГУСИН БАТКОВ ЗА ДА МОЖЕ И ТОЙ ДА ЖИВЕЕ...ОТ НЕГО 8-)

А ако подочуят за есенния скандал с опита за пробив на играчи от Ч-ц,ще стане весело 8-)
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 12 мар 2012 00:03

donDiego написа:Човека си е служител към ФИФА и си върши работата,а тези,които отричате,какви сте :?:

Ми голяма работа сме, как "кои сме" ??
Проблем ???
Той къв е, че ще се бъзика с Левски ??
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 12 мар 2012 00:16

THE G.A.M.E написа:Той къв е, че ще се бъзика с Левски ??

В случая къде видя някой да обвинява Левски? :)
Монтана може да са си манипулирали мача сами за ower и без знанието на другият отбор, че дори и съдийте могат да сторят същото
Много първосигнално реагирате, което не води до нищо полезно.

Естония - България и Базел - ЦСКА и то мач за ЛЕ бяха също манипулирани, но при разследването се доказа, че отборите не са знаели и нямат вина.

Страничният съдия от далечната страна за мен беше убиец на футбола и този ми е съмнителен, аз дето никога не съм се заниамвал със съдийство съм сигурен, че много по-малко грешки щеше да направя. :)
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> Image

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 12 мар 2012 00:17

И този кръг Левски игра точно едно полувреме, през останалото май бяха решили, че са на тренировка. Трябва да се отбележи иневероятният страничен съдия, първото полувреме заклал Монтана, второто- Левски.
23. Илиев- Спаси всичко което трябваше
2. Мюлдер- нямамаше големи затруднения
55. Милиев- слабо първо, доста по-добро второ
10. Йовов (к)- за разлика от много хора, аз ще защитя Ицо, въпреки поредният слаб мач. Това идва в резултат от глупостта да бъде пускан като дефанзивен. На мислителя на тази идея ги ще си позволя да му припомня как той играеше на тази позиция. Трябва и да си спомни как тези кито сега го целуват как го къпеха в слюнки. Не е сериозно да се твърди, виждашли Йовов излиза и Левски зпочва да вкарва, при положение,че Ицо не е пускан нападател, а играч с подчертано дефанзивни функции
22. Тасевски -спокойно можеше не в 80 а в 8 да бъде сменен. Беше страшно неориантиран, и неззнаеше какво трябва да прави на терена
45. Гаджев- като Тасевски,нямаше парвилно отиграване
8. Калво- като първият полусезон,стартира добре мача, след което се изгубва някъде из терена
4. Станчев- ще се запомни само с асистенцията за третият гол. Когато влезна вече Монтана се бяха премирили и нямаше какава работа да върши отзад
6. Старокин- игра само 10 минути и нямаше възможност да покаже какъв извънземен играч е
19. Цветков- игра със самочувствие вкара идва гола, определено му е по-лесно когато до него има нападател, при това повратлив като Жуниньо
Отново няма да коментирам новите, мисля,че все още се адаптират към играта на отборът и е нередно да го правя.
Ники Костов- и миналият път го написах трябва все по-малко да се вслушва в съветника си Иванов- той няма на какво да го научи.
Няма да коментирам думите на човека с мустаците, само ще припомня,че този човек претендираше,че Левски е създаден 1911, и искаше подмяна на историята.Явно на историка му е доста слаба паметта.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 12 мар 2012 00:40

1.Йовов не бива да бъде пускан за опорен халф. 2.Гаджев си е най-добре там , а ако е по-напред , започва да пречи на Дарко.3.Костов да избира с кого да почва мача до Жуниор - с Йовов или с Цветков.

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 12 мар 2012 09:41

Mилене и аз щях да го защитя и до към средата на първото полувреме се стараеще много макар ,че ме дразни това негово връщане на топката на централните защитници но след това с фрапантните си отигравания остави бижутерския му пропуск а извеждащите му подавания бяха за някоя гарга над Монтана за мен трябва да си му намерят вече друга работа в клуба ;) :(

иван66
Контакти:

Мнениеот иван66 » 12 мар 2012 10:42

Хубаво,че смениха куция кон Йовов,който е толкова слаб,че като му подадат топка той веднага я връща на тоя дето му я е подал.Не знае какво да прави на терена,пасовете му са неточни,голове вкарва в годината два три пъти.Вместо да си вземе шапката и да не пречи на отбора,той дори се обижда, че го сменят.Какъв нахал.

Върни се в “Архив”