Левски - Черно море|17 кръг|4 Март, Неделя|13:30ч|

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски - Черно море|17 кръг|4 Март, Неделя|13:30ч|

Мнениеот TristaNNN » 04 мар 2012 21:47

Обичам Левски написа:Забелязахте ли след загубата на червените госпожички нито една от тях не се е обадила във форума .Само Левски

[offtopic]Прав си, но за сметка на това ние решихме да се пообадим при тях ;) Да видим как са нещата след мача ;)[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

rare
Контакти:

Мнениеот rare » 04 мар 2012 21:50

Обичам Левски написа:Забелязахте ли след загубата на червените госпожички нито една от тях не се е обадила във форума .Само Левски

[offtopic]ближат рани :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 04 мар 2012 21:51

Левски в най-добрият случай сте в застой и няма нищо съществено различно в играта ви спрямо есента, единствената разлика е, че имате нови изпълнители.

Хубаво е да се изчакат поне 5-6 мача и тогава да се правят някакви по-крайни заключения.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 04 мар 2012 21:55

TristaNNN написа:
siniq_fen написа:5) Слаб мач на Дарко, Ицо и Владо и добро включване на Димов (изненадващо за мен).
:twisted:

Като чета мненията на колегите, излиза че май само аз харесвам Димов като футболист :lol: Да, днес момчето се представи на много добро ниво - влезе в труден момент, не си мислете че да влезеш на мястото на капитана преди почивката е шега работа, да не говорим че играеш срещу бивши съотборници и приятели. Момчето обаче не прегоря, не се пренави и ясно осъзна тактическата си задача: "Дръж здраво Божилов". И така и стана - Димов буквално съдрра кожата на 14-та, като изключително професионално забрави че са играли рамо до рамо и бяха големите надежди на Черно море. Само похвали за момчето 8-)

Димов днес бше перфектен-все едно е друг играч!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

tirion
Контакти:

Мнениеот tirion » 04 мар 2012 21:57

BadBoy написа:Левски в най-добрият случай сте в застой и няма нищо съществено различно в играта ви спрямо есента, единствената разлика е, че имате нови изпълнители.

Хубаво е да се изчакат поне 5-6 мача и тогава да се правят някакви по-крайни заключения.

Неее,имаме 3 стари попълнения в халфовата линия,които се влачат като болни охлюви :) няма никакъв живец в тях.
Живеем в странно общество. Ако един мъж се смята за Наполеон, за Юлий Цезар или за извънземен, го лекуват. Ако се смята за жена, му защищават правата

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 04 мар 2012 22:02

daniel875 написа:
По принцип със загубеняци няма смисъл да говоря. За какво да ни подпира? Вас на Герена и с децата ще ви бием. Всъщност на всеки различен от картофената ви нива терен ще ви бием. Гаджев не говори за него, че вие за такъв футболист само можете да мечтаете. Никой не лети в облаците след победа над вас, щото вие не сте фактор. Не сте били фактор. Няма да бъдете фактор.

Бъди обективен! Нарушението на Владо си беше за розов картон. Беше изключително груб фаул. От този съдия не можем да се оплачем, защото той свири доста добре в мачовете ни. Изключение беше онзи двубой в Ловеч с "Литекс" през пролетта на 2010, когато явно Гришата му беше броил много пари.

Този съдия + Ахмед Ахмед ще ви свирят почти всички мачове през пролетта, защо.... нека да ти е за домашно ;)
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 04 мар 2012 22:04

Лично аз отдавам не толкова добрата ни игра днес на напрежението,което се беше натрупало и на задължителните 3 точки,които трябваше да вземем.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

uppercut
Контакти:

Re: 10 000-души на Герена!!!

Мнениеот uppercut » 04 мар 2012 22:12

Браво дано публиката да се върне по стадионите макар че хората от бфс работят за обратното .......... колкото до онези хорица в жълто ........ както каза един левскар преди мен, тях никой не ги брои за живи......... по добре да не им обръщаме внимание
BULTRA-100 написа : Твърдо зад Н.Бареков който обича Ботев трябва да го подкрепи !
forever1912 написа : Vsi4ki vzimat pari, nqma mqsto za ugrizeniq.
Лудата банда написа : И помнете - Ботев шампион = Бареков ББЦ номер 28

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 04 мар 2012 22:17

TristaNNN написа:
south_division написа:... защо продължава да не ползва Грийн именно в това звено, където е и най силен. ....

Защото Костов се беше постарал да разузнае малко Черно море. Явно за разлика от предишния треньор, се беше сетил че Паломино не е нападател за подценяване. Следователно няма как да пусне Милиев, който щеше да служи за конус, нито пък Иванов, който на полувремето щеше да е вече по анцунг след два жълти картона съответно за два пробива и игра "ек на ек" с Паломино.

Ти Паломино го изкара Самуел Ето'о. Черно море с каква централна двойка игра? А Черноморец с двойка Траян Дянков (35г) и Н.Николов(31) имат само 5 гола допуснати. Според теб от Иванов и Милиев не става никакъв чеп, може и така да е но играта на защитата зависи и от играта на халфовете пред нея. Ще ти дам и друг пример - ако пред Барт и Гулдан не са Дяков и Генчев, а Йовов дали Лудогорец щеше да е допуснал само 7 гола?

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 04 мар 2012 22:35

south_division написа:
TristaNNN написа:
south_division написа:... защо продължава да не ползва Грийн именно в това звено, където е и най силен. ....

Защото Костов се беше постарал да разузнае малко Черно море. Явно за разлика от предишния треньор, се беше сетил че Паломино не е нападател за подценяване. Следователно няма как да пусне Милиев, който щеше да служи за конус, нито пък Иванов, който на полувремето щеше да е вече по анцунг след два жълти картона съответно за два пробива и игра "ек на ек" с Паломино.

Ти Паломино го изкара Самуел Ето'о. Черно море с каква централна двойка игра? А Черноморец с двойка Траян Дянков (35г) и Н.Николов(31) имат само 5 гола допуснати. Според теб от Иванов и Милиев не става никакъв чеп, може и така да е но играта на защитата зависи и от играта на халфовете пред нея. Ще ти дам и друг пример - ако пред Барт и Гулдан не са Дяков и Генчев, а Йовов дали Лудогорец щеше да е допуснал само 7 гола?

Ами той и Гозно разсъждаваше като теб за Паломино :lol: Съгласен съм, че добрите халфове = по-стабилна защита, но не мога да ти отговоря на въпроса за бранителите в Лудогорец, просто защото не мога да гадая какво ще стане, ако нещо друго не стане.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Архив”