Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот W84me » 19 юли 2013 11:22

bubka написа:Правителството пада октомври, когато се завърнат студентите, уцелиха късмет тройната ламя, че точно сега сътвориха гафовете си. ;)

И по каква причина ще падне? :mrgreen: Може би, защото студентите са гладни и 30 лева ще им дойдат "дюшеш" а? :mrgreen: До октомври Цветанов ще е осъден, а срещу Борисов ще е повдигнато обвинение...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 19 юли 2013 11:27

vaskonti написа:2-3 000 човека, не повече :mrgreen:

А колко трябва да са, че ми е любопитно. Лесно могат да се преброят с увеличение и филтър. Ако ми покажеш повече от 3 000, ще съм много благодарен.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 19 юли 2013 11:28

W84me написа:
bubka написа:Правителството пада октомври, когато се завърнат студентите, уцелиха късмет тройната ламя, че точно сега сътвориха гафовете си. ;)

И по каква причина ще падне? :mrgreen: Може би, защото студентите са гладни и 30 лева ще им дойдат "дюшеш" а? :mrgreen: До октомври Цветанов ще е осъден, а срещу Борисов ще е повдигнато обвинение...

30 лв. са при Ибрикоглу II. Има и пица ;)

Тази шепа хора за колко са събрани според теб/Кутев/Манолова/игнорирания/станишев...?
[center][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=kdVqBYw5QVA[/youtube][/center]
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 19 юли 2013 11:34

"Колко роми според теб нямат основно образование , според мен са под 10 %

Първо да с основно,после със средно и така ;).Защо 16 годишните да нямат право да гласуват,а 40 годишните,които не могат да пишат да имат ?

А ДПС съществува само и единствено благодарение на българското нехайство по време на избори, когато половината хора, имащи право на вот, не го упражняват, защото "всички са маскари"

Страх ги е да направят гласуването задължително.И не ги е страх само ДПС ами и останалите партийки.Според мен всички партии,които са управлявали от падането на комунизма се издъниха много жестоко и вече нямат място в парламента.Има една народна приказка "Нов бардак със стари курви не се прави".

поне около АПОСТОЛА да се обединим...

Опит за някаква дребна манипулацийка.Всеки път като не ви харесва нещо ли ще се обединяваме около Апостола ?

Blue Champions,това не е дискусия.Ти ги питаш едно,те ти отговарят друго и така.За сега само Летиция отговори някак си,но аз все пак не разбрах коя е тази партия,за която тя е горда да гласува,но не влиза в парламента.Не разбрах и какъв е характера на тази партия,но това вече е лично и не е длъжна да споделя.

Няма да е за тройната коалиция ;)
Забелязал ли си, че червени като Кадиев, Ламбо, Дончева (тя не е депутат) не се гордеят със случващото се. Има и такива като Мая, Кутев и други дето са страшно щастливи и горди, от това дето сътвориха. Станишката няма какво да се коментира.

Забелязъл съм да,НО той Ламбо е един политик...направо ужас.Дончева я гледах в предизборните предавания и мога да ти кажа,че беше единствената неадекватна в студиото.За Кадиев съм съгласен.Станишката по-добре не го и коментирай,не си заслужава

П.П. Във форумЪ е най- лесно :)

Намеците са характерни за жените,братле.Ако имаш нещо кажи си да го обсъдим ;).

За момента е най-добре да си оставите Орешарски да работи.Добър икономист с опит,който не е социалист между другото.Когато се появи дясната партия,която не е свързана с мафията и аз ще излезна да протестирам.

Ако беше премерен протеста - концентриран около достатъчно обилните поводи всичко щеше да звучи доста по-различно. Сега звучи като състезание между фуражки и доктори по ролята на фуражките...

Това е един коментар,който прочетох днес под една статия.Когато излезнете с ясни искания,а не просто "оставка" и показване на цици може би ще привлечете и други хора към протеста.Иначе си е чиста простащина

Преди да ми заразправяте как Герб е дясна партия :
Политическите им идеи останаха мистерия за всички.Не разбрах десни ли са леви ли са какви са ?Викате комунягите ви били противни,но не беше ли Бокито човека,който каза,че Живков бил най-великият държавен началник направил повече от всеки друг за тази държава...без коментар.
Магистрали ли ви построи?Преди дни една медия(не е от известните,корумпирани медии) беше пуснала една статия,как всъщност тройната коалиция е построила повече километри магистрала от Бойко.С малко,но все пак повече.С тока нищо не направиха,детски градини не построиха,за болници и поликлиники да не говорим.
Иначе Борисов ходи ли да носи цветя в Правец ?То не е само той де,приятелчетата му от герб,други малоумници,също ходят.Борисов не беше ли казал "Една стотна от това, което е построил за България Тодор Живков,и което е направено за тези години, да направим, да достигнем икономическия ръст на тогавашната държава, би било огромен успех за всяко правителство".За какъв икономически ръст говори никой не знае,при положение,че България фалира 2 пъти преди падането на комунизма.Хората,които са били облагодетелствани по времето на комунизма не са ли облагодетелствани и сега ?Визирам основно Васил Златев и Валентин Златев.
Валентин Златев е представител на Лукойл България и е един от най-добрите приятелки на Боко.Какви договори бяха сключвани с Лукойл през управлението на Боко знаеш ли ? Златеви също така получиха общинска земя за строеж на бензиностанцийки?
Също така един десен политик никога не би казал "Аз съм Слънце,ще огрея навсякъде","Ще ви дам бе не се притеснявайте" "Аз дадох".В изказа си прилича много на Живков,а и има същия тъп поглед.На всяко заседание се опитваха да пробутат някви противоконституционни закони.Превърнахме с в полицейска държава,правата на хората се нарушаваха всеки ден,всички медии техни или на ДПС,отказаха ме и от телевизията.Всяко предаване започваше "Бойко отряза поредната лентичка"

Поздрави,Никола
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 19 юли 2013 11:46

^^^
Сигурен ли си, че Орешарски работи :roll: Според мен той слуша Станишев, чрез Доган. Дори и ти казваш, че Станишев не си заслужава, да се коментира :roll:
Щом ти харесва, допускам че си щастлив в тази ситуация :|

П.П. Задължителното гласуване е чудесна идея. Електронното също.
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 19 юли 2013 12:11

.
Последна промяна от daduradam на 16 ное 2013 20:11, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 19 юли 2013 12:14

modor написа:Много силна снимка от снощи 8-)

Изображение

Да не участваш в конкурса за ''най-силна снимка от протеста'' на младежката организация на ГЕРБ?
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 19 юли 2013 12:36

daduradam написа:Предпочитам Орешарски да е начело на правителството и да се надявам,че ще го оставят да работи.Казах,че когато се появи дясно ще излезна да протестирам,до тогава няма какво да се направи :)
Ако въпросът ти е дали предпочитам социалистите пред комунягите,то отговора ми е "да"

Ти сигурен ли си, че Орешрски управлява?
По- сериозно моля ;)

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 19 юли 2013 12:41

.
Последна промяна от daduradam на 16 ное 2013 20:12, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 юли 2013 12:53

sin4ec написа:
vaskonti написа:2-3 000 човека, не повече :mrgreen:

А колко трябва да са, че ми е любопитно. Лесно могат да се преброят с увеличение и филтър. Ако ми покажеш повече от 3 000, ще съм много благодарен.

Не знам колко трябва да са, но как мислиш - на тази снимка всички протестиращи ли се виждат? Встрани по Мадрид и по Московска, по жълтите павета, в двете градинки от дясно и лява абсолютно никой ли няма?
Абе все тая, така или иначе чакаме 100 дни, а не гледаме какво става през това време.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Архив”