bubka написа:Правителството пада октомври, когато се завърнат студентите, уцелиха късмет тройната ламя, че точно сега сътвориха гафовете си.
И по каква причина ще падне?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
bubka написа:Правителството пада октомври, когато се завърнат студентите, уцелиха късмет тройната ламя, че точно сега сътвориха гафовете си.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
vaskonti написа:2-3 000 човека, не повече
W84me написа:bubka написа:Правителството пада октомври, когато се завърнат студентите, уцелиха късмет тройната ламя, че точно сега сътвориха гафовете си.
И по каква причина ще падне?Може би, защото студентите са гладни и 30 лева ще им дойдат "дюшеш" а?
До октомври Цветанов ще е осъден, а срещу Борисов ще е повдигнато обвинение...
"Колко роми според теб нямат основно образование , според мен са под 10 %
А ДПС съществува само и единствено благодарение на българското нехайство по време на избори, когато половината хора, имащи право на вот, не го упражняват, защото "всички са маскари"
поне около АПОСТОЛА да се обединим...
Няма да е за тройната коалиция
Забелязал ли си, че червени като Кадиев, Ламбо, Дончева (тя не е депутат) не се гордеят със случващото се. Има и такива като Мая, Кутев и други дето са страшно щастливи и горди, от това дето сътвориха. Станишката няма какво да се коментира.
П.П. Във форумЪ е най- лесно
Ако беше премерен протеста - концентриран около достатъчно обилните поводи всичко щеше да звучи доста по-различно. Сега звучи като състезание между фуражки и доктори по ролята на фуражките...
modor написа:Много силна снимка от снощи![]()
daduradam написа:Предпочитам Орешарски да е начело на правителството и да се надявам,че ще го оставят да работи.Казах,че когато се появи дясно ще излезна да протестирам,до тогава няма какво да се направи
Ако въпросът ти е дали предпочитам социалистите пред комунягите,то отговора ми е "да"
sin4ec написа:vaskonti написа:2-3 000 човека, не повече
А колко трябва да са, че ми е любопитно. Лесно могат да се преброят с увеличение и филтър. Ако ми покажеш повече от 3 000, ще съм много благодарен.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта