Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Re: гонга да се обадят на адвоката на Кръстева и да се свършва

Мнениеот sorcererals » 29 мар 2009 23:42

Кашчей, почваш да дразниш с "компетентните" си изказвания.
Не си наясно, трай си. Гледай си Дунав, а като проумееш за какво иде реч, тогава се меси.

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Мнениеот Тракиец 1912 » 30 мар 2009 00:00

Kaшчей, тука не става въпрос за външен натиск за продаване на дадена фирма, става въпрос за нелегално пране на пари в тази фирма и не само в нея. В случая Димитър Христолов има нелегален бизнес в Италия и това за никого не е тайна. В случая ти не си запознат със ситуацията и се опитваш да ми изкараш Димитър Христолов напълно легален Бг бос, а това е абсурд. Преди две години от познат, който работи в БНБ знам, че Димитър Христолов искаше заем от банката, но му беше отказан поради това, че няма от къде да го върне. Тоест легалният му бизнес е толкова "доходен", че едно елементарно заемче не може да върне. Откъде според теб идват тези пари с които издържа отбора вече 10 години?! А къде се разследва нелегален бизнес?! В прокуратурата.

И представи си, всички тук мислят, за разлика от теб, който търси къде да се заяде и да се направи на компетентен, вече от няколко дни ти чета простотиите.

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Re: ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ТРЕНЬОРСКАТА ГИЛДИЯ!!!

Мнениеот Тракиец 1912 » 30 мар 2009 00:13

Че той, ако уволняваше играчите за какво тогава му е треньор. Точно за това си мисля, че това за уволнението на играчите е една голяма простотия. Не, че по принцип ми пука за некадърниците, които играят в Ботев.

Ще радвам от сърце всички да му откажат, нека да се оправя сам. Незнам кой ще е този, който ще му се върже на въдицата. Просто вече всички го познават твърде добре.

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 30 мар 2009 00:14

Така ще е до победата с всеки, който подкрепя селския. Свобода или смърт!

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Мнениеот Тракиец 1912 » 30 мар 2009 00:31

За съжаление, нашата свобода ще е В група, но какво да се прави, кагато нямаме друг избор...

kan1912
Контакти:

Мнениеот kan1912 » 30 мар 2009 00:33

Със забавянето на продажбата на акциите на Ботев Селския вреди на нас, но вреди и на себе си и аз изобщо не съм сигурен, че вината за да няма досега сделка с Кръстева е само негова, дори съм убеден в обратното това го казвам, защото съм доста навътре в темата. Не ми се четат глупости, че се "перяли пари" чрез Ботев, защото прането на пари е легализиране на доходи, чрез обявяване на несъществуващи печалби, а Ботев официално е на загуба, пък и за "прането на пари" има много по-подходящи дейности с по малко данъчно облагане. С две думи ние искаме Селския да се маха основно поради една причина лоши резултати вследствие на некадърно управление и върху това трябва да се наблегне, а не да се пишат глупости за "пране на пари".

Канар
Контакти:

Мнениеот Канар » 30 мар 2009 00:47

Не знам що за простотии са последните "новини" за Ботев. То е повече от ясно, че ако тази седмица няма сделка, става положението с някои от другите отборчета - просто отбора прекратява участието си в шампионата. Какви треньори се търсят, какви футболисти стачкуват. То няма пукнат лев за ядене (ядяли пица на парче от 1 лев...), гонят ги от квартирите, а те се играят на професионален футбол. Хайде стига. Като няма сделка да се свършва и догодина от В група с юноши, та за 2013 да са готови. Тоя явно е психопат и по-добре да не се занимаваме вече с него. Възмездието ще е като го видим да проси на Главната като ония дето лазят.

Потребителски аватар
Тракиец 1912
Контакти:

Мнениеот Тракиец 1912 » 30 мар 2009 00:48

kan1912 написа:Със забавянето на продажбата на акциите на Ботев Селския вреди на нас, но вреди и на себе си и аз изобщо не съм сигурен, че вината за да няма досега сделка с Кръстева е само негова, дори съм убеден в обратното това го казвам, защото съм доста навътре в темата. Не ми се четат глупости, че се "перяли пари" чрез Ботев, защото прането на пари е легализиране на доходи, чрез обявяване на несъществуващи печалби, а Ботев официално е на загуба, пък и за "прането на пари" има много по-подходящи дейности с по малко данъчно облагане. С две думи ние искаме Селския да се маха основно поради една причина лоши резултати вследствие на некадърно управление и върху това трябва да се наблегне, а не да се пишат глупости за "пране на пари".

За прането на пари си прав. Но проблемът отдавна е надхвърлил "лошите резултати вследствие на некадърното управление". Става въпрос за взаимна непоносимост, която не е от вчера или от днес. А за "некадърното управление": дори и "некадърникът" би се опитал да направи нещо за отборът си, докато нашият клуб се намира на автопилот и не разбирам къде му е мястото на това понятие "управление".

Мисля, че проблемът е доста по-дълбок и е по-дълбоко свързан с нелегалната дейност извършвана в Ботев. Също така мисля, че проблемът с ""мистериозното"" изчезване на пари от отборът е доста по-тревожен от "лошите резултати вследствие на некадърното управление".

flashfreak
Контакти:

Мнениеот flashfreak » 30 мар 2009 02:09

Нямах предвид пране, а източване на пари, просто в бързината и яда си съм го объркал :) ясно е, че няма как да пере пари в Ботев.. моя грешка :)

Аз също мисля, че източването на пари от трансфери и спонсорски договори е доста по-голям проблем от лошите резултати ;)

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 30 мар 2009 06:19

Абе с две думи или си връщаме отборчето или.....

СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ!!!!

Върни се в “Архив”