Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

lazio1997
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот lazio1997 » 26 юли 2012 11:24

zlobul написа:
lazio1997 написа:Забравяш, че Лудогорец нямаха ЕКТ...

Ами да , за пръв път хората си играха в ЕКТ и смея да твърдя се представиха доста прилично , само че шанса и голубович не ги покриха , иначе си отстраняваха Загреб , като стой та гледай . Докато нашите , трябва да дойдат , .... да им се обясни че играят за най-популярния бг-отбор , ....че да чакаме да го разберат , ....после да чакаме да почнат да потят фланелката , ...после на един не му харесало че играел от ляво , а другия пък не можел да играе в тази схема .....абе нямам думи . Който си го може , си го може ...останалото е чесане на езици и некадърие ......бас държа , че ако на лудогорец им се бяха паднали тия ботушари , интригата щеше да приключи още до 20-минута на първия мач и вместо сега тия да се точат да ни отстраняват , просто щяха да си излезнат , като за протоколен мач .

Имах предвид, че нямаха ЕКТ преди дебюта си в А група и разполагаха с достатъчно време да се подготвят, докато ние имахме не повече от 40 дни...
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 юли 2012 15:21

Middlesbrough написа:Имахме го Жоре ... Иван Цветков : (

И мене ме е яд, първо за човека и левскара- Иван Цветков ... След това и за футболните му качества и достойнства, които определено ВЕЧЕ липсват, а и ще липсват на по-късен етап. ;)

И това само потвърждава, че няма смисъл да се освобождават толкова играчи ...
Ванката спокойно можеше да остане ... А сега през зимата ще се търси подобен човек.
И ще е нов, докато се адаптира към стил, съотборници ... ала-бала, сезонът ще свърши.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 юли 2012 15:38

zlobul написа:Мисля че Лудогорец ти разбиват тезата на пух и прах.
Хората взеха 15 нови футболиста , с които станаха шампиони , взеха и купата . Видя се че играят футбол с поне две класи над останалите бг -отбори.
Явно на всички ви е набито в главите , че като се земат нови футболисти е нормално отборът нищо да не играе .
Аз твърдя , че ако е научен един футболист , то за месец или месец и половина влиза в час .
Проблемът при нас е , че нямаме научени футболисти .

Кога ги взеха 15 нови футболисти ?
Нещо ми се струва, че говориш наизуст ...
И от кога ЛЕВСКИ трябва да постъпва като Лудогорец ??

И човекът ти го каза след мен ...
Разградчани взеха не-малък брой нови играчи, защото бяха новаци в "А" група.
Просто с голяма част от играчите, с които спечелиха промоция, нямаше как да очакват добро представяне ... Особено с оглед на амбициите, които демонстрираха.
А това, че станаха Шампиони е факт, които изисква далеч по-обстоен анализ, в който селекцията е само брънка от процеса ...
Това, че е сработило при тях ( направиха приличен тим за българските стандарти от доста нови играчи ) ... Неозначава, че БИ , И ЧЕ ЩЕ сработи и при нас !
Малко наивно подхождащ по-въпроса ... типично по-фенски.
Щом претендираш, че мненията са градивни и експертни, трябва да се досещаш за някои неща ...

И сам посочваш проблема - Че нямаме научени футболисти.
Ами съжалявам, ама тези не ръстат по-дърветата ... Струват кинти, които нашият тим неможе да си позволи.
Последна промяна от THE G.A.M.E на 26 юли 2012 17:10, променено общо 1 път.
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 26 юли 2012 23:49

Преди 20 дни бяхте пуснали анкета "Как оценявате селекцията в Левски". Имаше 5 вота за "слаба" и към 70 за много добра.
Смеехте се като казах, че селекцията е пълен провал без свестен играч и само с отхвърлени такива които не са могли да си намерят отбори... За кой ли път излязох прав с негативните очаквания.

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 юли 2012 00:31

Thsmith написа:Преди 20 дни бяхте пуснали анкета "Как оценявате селекцията в Левски". Имаше 5 вота за "слаба" и към 70 за много добра.
Смеехте се като казах, че селекцията е пълен провал без свестен играч и само с отхвърлени такива които не са могли да си намерят отбори... За кой ли път излязох прав с негативните очаквания.

Явно само ти не си разбрал, че проблема е далеч от селекцията ...
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 27 юли 2012 07:58

Thsmith написа:Преди 20 дни бяхте пуснали анкета "Как оценявате селекцията в Левски". Имаше 5 вота за "слаба" и към 70 за много добра.

Айде сега да се изредят хората, които са писали че селекцията не струвала да изтъкнат колко са били прави, а останалите ще ви ръкопляскаме (навярно това повдига егото ви тупайки се победоносно в гърдите :roll: ) "мъжкари"! И в зимния трансферен прозорец вадите милионите и по сметка на клуба. Тогава с основание и право може да се критикуват покупките. Как пък е пълно с капацитети, които държат сметка на чужди пари за какво се дават и за какво не? :shock:
[offtopic][/offtopic]

Потребителски аватар
TB1957

Мнениеот TB1957 » 27 юли 2012 08:02

няма ве хора, според мен господ ни наказа за поредната подарена евроквота, с нагласен шампион и задкулисни машинации така става рано или късно (при нас винаги рано) ни разкриват. Мисля че рибата се вмирисва откъм главата и трябва да изгоним Перуката от Цар Иван Асен. Освен това ми прави впечатление че винаги Мъри като изпълзи от хралупата си и почне да говори простотии ("На Левски ще е много лесно в Сараево") става точно обратното
Изображение

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 27 юли 2012 08:24

Имах някакви очаквания от Марсиньо, но и той нищо не показа в тези два мача... Карвальо дали пробягва по 3-4км на мач, този е като забит колец пред противниковият вратар?! :x

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 юли 2012 08:44

Rivaldo10 написа:Карвальо дали пробягва по 3-4км на мач, този е като забит колец пред противниковият вратар?! :x

Ами то това може да е и от треньорските указания ...

Аз и преди още Илиан да ни стане треньор съм писал, че според мен не е лош, но е прекалено консервативен.
Тоест, неможем да очакваме от него да изисква от играчите някакви иновативни неща.
То и досега се видя, че Левски си играе опростено и консервативно ...
Което сега, в началото на сезона се оказва неудачно.

Ако не ни тръгне играта в първенството, очаквам критиката да е основно върху играчите/селекцията ...
Обаче нищо чудно да се окаже, че отбори с далеч по-лоши играчи, ще играят далеееч по-добър и силен футбол от нас. ;)
Дарвин е в грешка !

Image Image

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 27 юли 2012 12:19

THE G.A.M.E написа:

Явно само ти не си разбрал, че проблема е далеч от селекцията ...

А именно ? Селекция + треньор които я прави и работата му през това време... резултата се видя. А новите не показаха нищо повече от старите. Да не говорим за разликата между Арандес, и играещите с желание Тасевски и Грийн с новите които привлякохме. Сигурно високата трева или вятъра е причината за провала, а не тези фактори.

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

Върни се в “Архив”