Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: дайте прогноза черноморе левски
2 на 1 за Левски 
Re: НЕ ИСКАМ МАЧОВЕТЕ НА ЛЕВСКИ, ДА ГИ КОМЕНТИРА СТЕФАН СТОЯНОВ
И това ли взе да ви пречи(коментаторите)леле колко сте жалки!

alfonso написа:Пичове Стефчо е много по готин от гранчаров. Оня е много зле и като говори адски дразни.
Подкрепям!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...
Темата е много забавна. Не вярвах, че има такива дълбоки анализи на коментарите. Поемам цялата отговорност за хикса, който Левски направи със симпатичния Спортист Своге. Коментирах всички мачове на "сините" от началото на втория дял. Ако не греша, Левски няма равен, няма и загуба, ама беше им трудно да бият. Явно съм "виновен", че Левски е лидер
Майтапя се, сега "червените" ще ме намразят здраво
. Сериозно, стремим се да ви е приятно, когато ни слушате. Да ви представим случващото се по терените. Желая ви успех, футболът е едно от най-хубавите неща... Утре на стадиона срещу Кипър
- sedem_!_dva
stoyanov написа:Темата е много забавна. Не вярвах, че има такива дълбоки анализи на коментарите. Поемам цялата отговорност за хикса, който Левски направи със симпатичния Спортист Своге. Коментирах всички мачове на "сините" от началото на втория дял. Ако не греша, Левски няма равен, няма и загуба, ама беше им трудно да бият. Явно съм "виновен", че Левски е лидерМайтапя се, сега "червените" ще ме намразят здраво
. Сериозно, стремим се да ви е приятно, когато ни слушате. Да ви представим случващото се по терените. Желая ви успех, футболът е едно от най-хубавите неща... Утре на стадиона срещу Кипър
За още много работи си виновен...
NON MOLLARE MAI
Re: ЛУСИО ВАГНЕР И ВЕСКО МИНЕВ ГОТОВИ ЗА ИГРА ВЪВ ВАРНА
Веднага ти отговарям-бате ,събираме се на центъра в Каменар в 14 часа. 
al_ex1 написа:И това ли взе да ви пречи(коментаторите)леле колко сте жалки!![]()
![]()
А ти, ....усещаш ли вица в темата?
Стефчо е доста емоционален и явно привлича ударите на Фортуна върху отбора, който му е на сърцето.Малко по-малко пристрастност ще му се отрази добре.
ОФФ-Грънчаров не става за коментатор с тази дикция;по-добре Любен Дилов-син да е
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
ZYKLON написа:nikoko написа:От както дават всички мачове по ТВ 2 и Ринг, не съм слушал Дарик. Не си спомням вече за каръщината на Стефчо, аз бях запомнил каръщината на Нова тв.
Те даваха мача с Публикум-първия в Целе.
Те даваха мачовете с Шалке
Те давах мачовете с Бате
Направо я омразих тая телевизия
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Естествено нито Нова нито Стефчо са виновни за издънките на нашите, ама ми се струва, че няма фен който да не е суеверен!
Малееее.Мислех,че само аз съм изперкал за Нова телевизия.Всеки път,когато разбирах,че ще дават наш мач по тая телевизия ми се свиваха червата.Трябва наистина да им се забрани да дават мачове на отбора.
Забрави словашкия кошмар.И този мач го даваха по нова.
А пък аз си мислех че съм само аз,а моите приятели дето са от ЦСКА ми се смеят.Ама верно като ни дават по Нова винаги падаме.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

ZYKLON написа:nikoko написа:От както дават всички мачове по ТВ 2 и Ринг, не съм слушал Дарик. Не си спомням вече за каръщината на Стефчо, аз бях запомнил каръщината на Нова тв.
Те даваха мача с Публикум-първия в Целе.
Те даваха мачовете с Шалке
Те давах мачовете с Бате
Направо я омразих тая телевизия
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Естествено нито Нова нито Стефчо са виновни за издънките на нашите, ама ми се струва, че няма фен който да не е суеверен!
Малееее.Мислех,че само аз съм изперкал за Нова телевизия.Всеки път,когато разбирах,че ще дават наш мач по тая телевизия ми се свиваха червата.Трябва наистина да им се забрани да дават мачове на отбора.
Забрави словашкия кошмар.И този мач го даваха по нова.
А пък аз си мислех че съм само аз,а моите приятели дето са от ЦСКА ми се смеят.Ама верно като ни дават по Нова винаги падаме.
itelim написа:Нито Стефчо, нито Нова са ни виновни за допуснатите гафове. Но определено, като чуя Крумчо да коментира футболна среща, храносмилателният ми тракт изпада в потрес!
Добре че го разкараха от национален ефир мн е зле просто
То да беше само той... (Крумчо).[/quote]
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Re: ЛУСИО ВАГНЕР И ВЕСКО МИНЕВ ГОТОВИ ЗА ИГРА ВЪВ ВАРНА
готово!!! взимам си мрежата за цаци и идвам да ловя !!! а после Левски ще ви разчекне и ще се покриете като вмирисани паламуди на рибната борса!!!!!!!