Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Laetitia
Контакти:

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот Laetitia » 19 юли 2013 00:49

daduradam написа:Вие сте всичките,които си мислите,че е по-добре да гласувате за Герб само и само да не се възкачат БСП на власт.Има и други партии,около 40 на брой,но сигурно се чувстваш по-значим като гласуваш за партия,която със сигурност ще влезе в парламента.
Напротив, за мен лично е по-голяма гордост да знам, че съм гласувала за партия, която няма да събере толкова гласове, такава, която всички са отписвали. ;)
А ДПС съществува само и единствено благодарение на българското нехайство по време на избори, когато половината хора, имащи право на вот, не го упражняват, защото "всички са маскари".
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 19 юли 2013 02:35

Laetitia написа:
daduradam написа:Вие сте всичките,които си мислите,че е по-добре да гласувате за Герб само и само да не се възкачат БСП на власт.Има и други партии,около 40 на брой,но сигурно се чувстваш по-значим като гласуваш за партия,която със сигурност ще влезе в парламента.
Напротив, за мен лично е по-голяма гордост да знам, че съм гласувала за партия, която няма да събере толкова гласове, такава, която всички са отписвали. ;)
А ДПС съществува само и единствено благодарение на българското нехайство по време на избори, когато половината хора, имащи право на вот, не го упражняват, защото "всички са маскари".

Няма и да гласуват. И аз на изборите за кмет например на гласувах, както и 75% от варненци. Защото всички кандидати бяха боклуци най-вече руснака от Герб Портних и циганина Бозов.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 19 юли 2013 07:40

Много силна снимка от снощи 8-)

Изображение
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 19 юли 2013 08:31

modor написа:Много силна снимка от снощи 8-)

Изображение

Е, дано най-сетне, поне около АПОСТОЛА да се обединим...
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 19 юли 2013 08:34

daduradam написа:Интересно защо всички протестиращи пренебрегнаха моя пост.Излгежда е бил на много слабо ниво и не заслужава дори едно : "Пълни глупости".
За кого ще гласувате като свалите правителството,драги протестиращи ?

Отскоро си в темата и за това питаш :) Всички са питани и препитани, до ден днешен няма обосновано мнение. Обосновани са явните герберасти, които си лягат и стават с портрета на Бойко. Те са непоправим случай, излишно е да бъдат коментирани. На останалите, отговорите са: "ами някой друг", "който и да е друг", "някое новосформирано дясно". ОК, направих им тема и за най-вероятни и силни формирования около "новото дясно". До ден днешен още чакам силен и убеждаващ аргумент, че "оставка" в този момент е най-доброто нещо за страната ни. Отговарят ми "ми чакай си!" Ами чакам си! :) И прадедите ни си чакаха свободата, и бащите ни, и на нас ни се казва "чакай". На децата ни какво им остава друго, като в момента на това ги учат. А те какво ли ще учат техните деца...?
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 юли 2013 08:44

modor написа:Много силна снимка от снощи 8-)

Изображение

2-3 000 човека, не повече :mrgreen:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 19 юли 2013 08:49

Изображение :mrgreen: :mrgreen:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 19 юли 2013 08:50

daduradam написа:За кого ще гласувате като свалите правителството,драги протестиращи ?

Няма да е за тройната коалиция ;)
Забелязал ли си, че червени като Кадиев, Ламбо, Дончева (тя не е депутат) не се гордеят със случващото се. Има и такива като Мая, Кутев и други дето са страшно щастливи и горди, от това дето сътвориха. Станишката няма какво да се коментира.

[center]Антон Кутев: Имам уверението на ДПС, че делото срещу Насуф Насуф ще бъде прекратено [/center]

„...Тоест разрешено в най-скоро време”, така депутатът от БСП Антон Кутев коментира досъдебното производство, водено срещу новоназначения от ДПС областен управител на Силистра. ”Имам уверението на колегите от ДПС, че те са се запознали доста по-подробно. Имам уверението, че делата там, които се водят срещу него, ще бъдат бързо прекратени и са за неща, които са умишлено създадени. В смисъл не прекратени делата, а разрешени в полза на някакъв по-добър резултат. Така че се надявам в скоро време правосъдието да си свърши просто работата и да каже има ли основание за тези дела. Това, което аз съм получил като уверение е, че няма.“, коментира Кутев. Очевидно обаче червеният народен избраник от Силистра е забравил, че всъщност лица, срещу които се води досъдебно производство, нямат право да заемат висши държавни постове. Дали законът е врата в полето за другаря Кутев?

Източник

П.П. Във форумЪ е най- лесно :)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 19 юли 2013 08:53

modor написа:Изображение :mrgreen: :mrgreen:

Имам колега абсолютно червен. Мисля, че маа маламашки на Мая. От няколко дни вече му викаме позитанодвайсе, преди беше Хрушчов. Ще го черпя с тази снимка :)

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 19 юли 2013 09:41

Правителството пада октомври, когато се завърнат студентите, уцелиха късмет тройната ламя, че точно сега сътвориха гафовете си. ;)
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Архив”