Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: гонга да се обадят на адвокат Стоянов и да се свършва

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 29 мар 2009 21:41

Кашчей написа:
al_ex1 написа:Тоя май задмина и Лупи по наглост,не знам какъв дебил трябва да е и какви далавери върти,но пак стигаме до въпроса в България има ли закони и прокуратура!Трябва ли да се пролее кръв и тогава да се сетят ,че нещо е станало!Ебати тъпата държава! :oops: :oops: :oops:

И на какво основание Прокуратурата може да образува предварително производство срещу собственик на фирма, който не иска да я продава под външен натиск?!?

Дали мислите, когато пишете подобни неща?

Кашчей ,пак си в засада бе майна .Недей така

flashfreak
Контакти:

Мнениеот flashfreak » 29 мар 2009 21:53

Кашчей написа:
al_ex1 написа:Тоя май задмина и Лупи по наглост,не знам какъв дебил трябва да е и какви далавери върти,но пак стигаме до въпроса в България има ли закони и прокуратура!Трябва ли да се пролее кръв и тогава да се сетят ,че нещо е станало!Ебати тъпата държава! :oops: :oops: :oops:

И на какво основание Прокуратурата може да образува предварително производство срещу собственик на фирма, който не иска да я продава под външен натиск?!?

Бра'о е, тарикат. Кой ти говори за НЕпродаването на дружеството? Става дума за откровено ПРЕСТЪПНИТЕ неща, които от години се вършат в отбора.

ПФК Ботев Пловдив 1912 АД е единствената печеливша фирма на въпросното лице от Крумово, както и единствената му, където без никакъв контрол се препират пари.

Потребителски аватар
bultrasa
Контакти:

Мнениеот bultrasa » 29 мар 2009 21:56

PLOVDIV PEE 1912 написа:
bultrasa написа:И аз усещам че селския се готви да се окопае........още по навътре в кочината :!: Направо лудост непонятна :evil:Изрод Селски.........Да пукнеш дано :evil:

Пичове ,много се страхувам от провал на сделката,но ми е чудно с какви пари ще се окопава селю,та той няма пукнат лев??

Братле Селкия последната година ти знаеш.....продаде....... Какалов...Минев....Ходжата....Величков....Това са сигорно 600-700 000 евро.Не знам де е купил някой.Авио завода е негов със земята май........Фабриката му доколкото знам му кара на изпарение само.......... като отбора :evil: Но и там земята май е негова :| .......беше официален вносител май на някви италиански простотии.....за обзавеждане......Сигорно вече и друг бизнес може да е подхванал....В Италия не знам........
100 години ПЛОВДИВСКИ футбол

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 мар 2009 21:58

PLOVDIV PEE 1912 написа:
Кашчей написа:

Кашчей ,пак си в засада бе майна .Недей така

Това вярно ли, или само ти я видя :mrgreen:

Хайде, като не си в засада, кажи ми на какво основание можеш да съдиш собственик, затова, че не иска да продава, понеже от квартала го натискат, но не на тях, а на някой, когото дори и не познават?

И ще е добре да се обосновеш, нали :mrgreen:

Не говоря за някакви други негови евентуални далавери и машинации, които може и да ги има, но може и да са само във вашите глави:не знам и не вземам отношение по този въпрос.Питането ми е относно законовата възможност да се преследва човек, само защото не иска да се раздели със собствеността си под външен натиск.

[offtopic]Между другото, учтивият и добре възпитан човек обикновено отговаря, когато му напишат писмо ;)[/offtopic]
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Meto_1912

ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ТРЕНЬОРСКАТА ГИЛДИЯ!!!

Мнениеот Meto_1912 » 29 мар 2009 21:58

ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ЕВЕНТУАЛНИЯ "ТРЕНЬОР" НА СЕЛСКИЯ
Сядаш не на треньорски стол , сядаш на електрическия стол.Предупреждаваме те ние ,феновете на БОТЕВ , после да няма "Ама това ,онова , поканиха ме в труден момент ..." Всеки ,който се допре до Селския Урод става Ева Браун през април 1945...

vhpvhp

http://bultras.com/

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 мар 2009 22:12

flashfreak написа:
Кашчей написа:

Бра'о е, тарикат. Кой ти говори за НЕпродаването на дружеството? Става дума за откровено ПРЕСТЪПНИТЕ неща, които от години се вършат в отбора.

ПФК Ботев Пловдив 1912 АД е единствената печеливша фирма на въпросното лице от Крумово, както и единствената му, където без никакъв контрол се препират пари.

Като си толкова навътре в нещата, защо не подадеш сигнал в Прокуратурата, с доказателства?

Пак да питам:Мислите ли, когато пишете?

Омразата заслепява, а заслепеният човек трудно разсъждава нормално и трезво!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 29 мар 2009 22:18

Kaшчей,нямам никакво намерение да ти обяснявам каквото и да било.Ако имаш желание сам ще разбереш за какво става въпрос.Пожелавам ти приятна вечер.

Потребителски аватар
al_ex1

Re: гонга да се обадят на адвоката на Кръстева и да се свършва

Мнениеот al_ex1 » 29 мар 2009 22:52

Абе май ти се изказваш неподготвен,то ако аз дам на прокуратурата доказателствата то тогава тя за чий чеп ми е!Аз съм сигурен ,че ако бяхме в нормална държава такива като лупи,селския и още много други щяха да са си на мястото(пандела)!Защо винаги когато застрелят някой, тогава се оказва,че бил с 10 висящи дела,дали прокуратурата пак е нямала данни!Учудвам се ти като адвокат на селския ли се явяваш или просто се правиш на звезда!Като не те инересува този въпрос просто изчезни от тук и недей да дразниш без това изнервените хора!

flashfreak
Контакти:

Мнениеот flashfreak » 29 мар 2009 22:53

Кашчей написа:Като си толкова навътре в нещата, защо не подадеш сигнал в Прокуратурата, с доказателства?

Пак да питам:Мислите ли, когато пишете?

Омразата заслепява, а заслепеният човек трудно разсъждава нормално и трезво!

Аз нямам доказателства, но хората, които имат са си сезирали, който трябва. Имаше и икономическа полиция на стадиона ;)

selby1912
Контакти:

Мнениеот selby1912 » 29 мар 2009 23:14

Селския е на светлинни години от вашия Лупи,вие поне се борите за шампиосна титла и миналата година я взехте,а ние от 10 години сме в лайната и така като гледам скоро няма и да излезем от там!

Върни се в “Архив”