THE G.A.M.E написа:Към момента ми се вижда, че липсва човек-заместник на Марсиньо.
Настръхвам от факта, че Илиан смята за такъв ... Йовов.
Вариант също така е Вутов, но неможем да очакваме от 16 годишно хлапе да е заместник на толкова важна фигура в схемата на Левски ...
Така че, можеби трябва да се огледаме за някой плеймейкър ... Пък ако е по-класен от бразилеца- няма лошо.
От друга гледна точка обаче, новите попълнения в един отбор не трябва да са повече от 6-7.
Ако привлечем още един футболист ( независимо на какъв пост ) ... То това ще ни е 8-ми нов човек !
От където и да го погледнем, това не е особено нормално ...
Да, има още играчи от Левски, които не показват ниво ( за някои постове, просто си трябва алтернативи ) ... Но няма как в един транс. прозорец да се привлекът 10-15 нови човека.
Мисля си, че през зимният трансферен прозорец също ще сме активни ...
Аз лично очаквам между 3 и 5 нови попълнения.
Дано вече след това, отборът ни да придобие по-стабилен вид ...
Мисля че Лудогорец ти разбиват тезата на пух и прах.
Хората взеха 15 нови футболиста , с които станаха шампиони , взеха и купата . Видя се че играят футбол с поне две класи над останалите бг -отбори.
Явно на всички ви е набито в главите , че като се земат нови футболисти е нормално отборът нищо да не играе .
Аз твърдя , че ако е научен един футболист , то за месец или месец и половина влиза в час .
Проблемът при нас е , че нямаме научени футболисти . Преди време всички ревнаха , че еди кой си сменял схемата и им било трудно да се адаптират , което е пореден абсурд . Ще дам пример и с Тасевски . Гонзо в едно интервю каза , че македонецът освен зад нападателя не можел да играе другаде , а после ние се чудим , защо като го налагаха в един период като деф. халф - нищо не играел .
След всичко казано дотук разбирате защо моя толеранс спрямо футболистите е значително по малък . То ако ще чакаме година -две един марсиньо или Опоку да схване тактиката и да заиграе както му каже тренера , занчи по добре да не очакваме нищо от тях , което всъщност правя и аз . То едва ли не по приказките на някой излиза , че след като имало 7-8 нови , то тепърва ще се учат да си подават топката .