Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот blue avalanche » 25 юли 2012 20:39

zap_lv написа: ОК разбрахме ,вън Тонев ,вън Батков (след първата загуба вън и Илиян Илиев ) нали така ,заминават си и кой купува Левски ,КОЙ не се сещам за някакъв бизнесмен ,който да е от друго тесто .]

Е,как кой?Коко Динев!Сигурно за него ревункат.Хеле човекът остана без отборче.Или някой такъв като него...Тогава ги питай пак. :twisted:

Потребителски аватар
ТЪМНО СИН
Контакти:

Мнениеот ТЪМНО СИН » 25 юли 2012 21:05

Levskar_90 написа:
NO MERCY написа:
Levskar_90 написа:И тая година срама ще е голям, но поне да се разкара Тоньо и цялата му пасмина от Герена.

Tи друго можеш ли да кажеш или само това са ляляш.
Като си толкова отворен извади кешавицата купи Левски и започни да раздаваш правосъдие!
Дотогава пиши си кротко и спойконо и спри да ни занимаваш с твойте глупости.
Ти откакто се сприятели с розовите госпожички от тогава нещо не те слуша главата!

Какво съм се сприятелил :lol: :lol: :lol:

Мене ме интересува само Левски, за другите ми е се тая ;)

Кешовица, мешовица можеше сега да имаме левскар за ръководител, не доказано компрометирания локомотивец Тоньо.
Моето като е глупост, айде занимавай ни ти с твоите умнотии :)

Абе ,пич ти сигурно така си хранил и Андрей Желясков или той си е истински ЛЕВСКАР.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 25 юли 2012 21:23

Tommi написа:Много хора критикуваха Гонзо, ама по негово време организацията в клуба изглеждаше по-добра. В спортно-техническо отношение е рано да се прави сравнение.

Разбира се треньорът, помощникърт, директорът, икономистът, домакинът все едно и също лице

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 26 юли 2012 00:05

Милиев пред db: Подписах с Ирони

"Не съм карал проби, всичко беше предварително договорено", обясни бранителят

Защитникът Йордан Милиев подписа официално с израелския Ирони (Рамат Ашарон), научи ***.eu. Бившият защитник на Левски потвърди пред нашата медия, че вече е парафирал контракта си и всичко между двете страни е уточнено. Той дори обясни, че не е карал проби в новия си клуб, а се е присъединил към тима след като предварително всичко е било договорено между неговият агент и ръководството на Ирони.

Сините ще получат символична сума за правата на сърцатия бранител, който се оказа ненужен на Герена след идването на новия старши-треньор Илиан Илиев. Въпреки решението на варненския специалист обаче, Милиев се раздели приятелски и без излишни драми с шефовете на Левски.

Преди няколко дни юношата на Локо Пд дори изрази надеждите си, че един ден отново ще има честта да носия синята фланелка.

Потребителски аватар
I.A
Контакти:

Мнениеот I.A » 26 юли 2012 00:08

tevez написа:Милиев пред db: Подписах с Ирони

"Не съм карал проби, всичко беше предварително договорено", обясни бранителят

Защитникът Йордан Милиев подписа официално с израелския Ирони (Рамат Ашарон), научи ***.eu. Бившият защитник на Левски потвърди пред нашата медия, че вече е парафирал контракта си и всичко между двете страни е уточнено. Той дори обясни, че не е карал проби в новия си клуб, а се е присъединил към тима след като предварително всичко е било договорено между неговият агент и ръководството на Ирони.

Сините ще получат символична сума за правата на сърцатия бранител, който се оказа ненужен на Герена след идването на новия старши-треньор Илиан Илиев. Въпреки решението на варненския специалист обаче, Милиев се раздели приятелски и без излишни драми с шефовете на Левски.

Преди няколко дни юношата на Локо Пд дори изрази надеждите си, че един ден отново ще има честта да носия синята фланелка.

Един от малкото случаи в които се моля балоните наистина да казват истината.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 26 юли 2012 10:36

Към момента ми се вижда, че липсва човек-заместник на Марсиньо.
Настръхвам от факта, че Илиан смята за такъв ... Йовов.
Вариант също така е Вутов, но неможем да очакваме от 16 годишно хлапе да е заместник на толкова важна фигура в схемата на Левски ...
Така че, можеби трябва да се огледаме за някой плеймейкър ... Пък ако е по-класен от бразилеца- няма лошо.

От друга гледна точка обаче, новите попълнения в един отбор не трябва да са повече от 6-7.
Ако привлечем още един футболист ( независимо на какъв пост ) ... То това ще ни е 8-ми нов човек !
От където и да го погледнем, това не е особено нормално ...

Да, има още играчи от Левски, които не показват ниво ( за някои постове, просто си трябва алтернативи ) ... Но няма как в един транс. прозорец да се привлекът 10-15 нови човека.
Мисля си, че през зимният трансферен прозорец също ще сме активни ...
Аз лично очаквам между 3 и 5 нови попълнения.
Дано вече след това, отборът ни да придобие по-стабилен вид ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 26 юли 2012 10:46

THE G.A.M.E написа:Към момента ми се вижда, че липсва човек-заместник на Марсиньо.
Вариант също така е Вутов, но неможем да очакваме от 16 годишно хлапе да е заместник на толкова важна фигура в схемата на Левски ...
Така че, можеби трябва да се огледаме за някой плеймейкър ... Пък ако е по-класен от бразилеца- няма лошо.

От друга гледна точка обаче, новите попълнения в един отбор не трябва да са повече от 6-7.
Ако привлечем още един футболист ( независимо на какъв пост ) ... То това ще ни е 8-ми нов човек !

Да, има още играчи от Левски, които не показват ниво ( за някои постове, просто си трябва алтернативи ) ... Но няма как в един транс. прозорец да се привлекът 10-15 нови човека.

Имахме го Жоре ... Иван Цветков : (

[offtopic][/offtopic]

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 26 юли 2012 10:57

THE G.A.M.E написа:Към момента ми се вижда, че липсва човек-заместник на Марсиньо.

Мисля че Лудогорец ти разбиват тезата на пух и прах.
Хората взеха 15 нови футболиста , с които станаха шампиони , взеха и купата . Видя се че играят футбол с поне две класи над останалите бг -отбори.
Явно на всички ви е набито в главите , че като се земат нови футболисти е нормално отборът нищо да не играе .
Аз твърдя , че ако е научен един футболист , то за месец или месец и половина влиза в час .
Проблемът при нас е , че нямаме научени футболисти . Преди време всички ревнаха , че еди кой си сменял схемата и им било трудно да се адаптират , което е пореден абсурд . Ще дам пример и с Тасевски . Гонзо в едно интервю каза , че македонецът освен зад нападателя не можел да играе другаде , а после ние се чудим , защо като го налагаха в един период като деф. халф - нищо не играел .
След всичко казано дотук разбирате защо моя толеранс спрямо футболистите е значително по малък . То ако ще чакаме година -две един марсиньо или Опоку да схване тактиката и да заиграе както му каже тренера , занчи по добре да не очакваме нищо от тях , което всъщност правя и аз . То едва ли не по приказките на някой излиза , че след като имало 7-8 нови , то тепърва ще се учат да си подават топката .
Последна промяна от zlobul на 26 юли 2012 10:59, променено общо 1 път.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

lazio1997
Контакти:

Мнениеот lazio1997 » 26 юли 2012 10:59

Забравяш, че Лудогорец нямаха ЕКТ...
ЛЕВСКИ до гроб !
Изображение

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 26 юли 2012 11:16

lazio1997 написа:Забравяш, че Лудогорец нямаха ЕКТ...

Ами да , за пръв път хората си играха в ЕКТ и смея да твърдя се представиха доста прилично , само че шанса и голубович не ги покриха , иначе си отстраняваха Загреб , като стой та гледай . Докато нашите , трябва да дойдат , .... да им се обясни че играят за най-популярния бг-отбор , ....че да чакаме да го разберат , ....после да чакаме да почнат да потят фланелката , ...после на един не му харесало че играел от ляво , а другия пък не можел да играе в тази схема .....абе нямам думи . Който си го може , си го може ...останалото е чесане на езици и некадърие ......бас държа , че ако на лудогорец им се бяха паднали тия ботушари , интригата щеше да приключи още до 20-минута на първия мач и вместо сега тия да се точат да ни отстраняват , просто щяха да си излезнат , като за протоколен мач .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Върни се в “Архив”