Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
South_Park

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот South_Park » 18 юли 2013 23:50

Laetitia написа:
daduradam написа:Латеита,образованието по време на соц-а е повече от ужасно.
Само така не ме бяхте наричали. :lol:

Летиция - на латински значи 'радост, щастие'.

Иначе Дунавчо не е лошо момче, стига сте се бъзикали с него. Не разбирам изобщо какво харесва на Бойко, ама какво да се прави. :)

Летиция или нещо подобно май беше старото име на Париж
Иначе не виждам смисъл да стоиш в тази дискусия , каквото и да пишеш Ром(Мангал) Костов няма да влезе във властта , така че е излишно ;)

Забележка : има смисъл да стоиш ако си обвързана с ДСБ или квото е там и получаваш преки или косвени дивиденти от това 8-)
Последна промяна от South_Park на 18 юли 2013 23:51, променено общо 1 път.
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
No Pyro No Fun
Контакти:

Мнениеот No Pyro No Fun » 18 юли 2013 23:51

Ако се направи така че хора без основно образование да не могат да гласуват ще е най-добре.
Изображение

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 18 юли 2013 23:57

South_Park написа:Летиция или нещо подобно май беше старото име на Париж
Иначе не виждам смисъл да стоиш в тази дискусия , каквото и да пишеш Ром(Мангал) Костов няма да влезе във властта , така че е излишно ;)

Забележка : има смисъл да стоиш ако си обвързана с ДСБ или квото е там и получаваш преки или косвени дивиденти от това 8-)
Не, не съм обвързана с ДСБ, Картман. Костов го няма вече, за радост на всички, нека ви е хубаво сега.
Само че не знам кой ще бъде сочен като виновник за всичко - от българските политически неволи, през земетресенията в Япония, та до глада в Сомалия.

@daduradam, да не учиш латински?
Иначе още не е паднало правителството, предпочитам да изчакам това да се случи, за да преценя.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 19 юли 2013 00:00

daduradam написа:,но малцинствата са им сигурен електорат,няма какво да се направи.Все пак в демократичните страни и малцинствата имат право на избор.Друг е въпросът,дали не трябва да се прокарат закони,според които ако нямаше Средно или Основна да не можеш да гласуваш.Ако си безработен еди колко си години също и т.н.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 19 юли 2013 00:07

No Pyro No Fun написа:Ако се направи така че хора без основно образование да не могат да гласуват ще е най-добре.

Значи от общо 50% гласували като махнеш 10% ще станат 40% гласували.
Вместо да отнемем правото на тези уж "необразовани" 10% да гласуват не е ли по-добре останалите "високообразовани" 40% да гласуват и така да станат 80% гласували???

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 19 юли 2013 00:13

.
Последна промяна от daduradam на 16 ное 2013 20:12, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 19 юли 2013 00:17

.
Последна промяна от daduradam на 16 ное 2013 20:14, променено общо 1 път.

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 19 юли 2013 00:27

daduradam написа:Възможностите ще са ти същите както на миналите избори...Сигурен съм,че ако се появи партия с визия(нали така беше думата) за бъдещето,която не е свързана с олигархичните кръгове,българският народ няма да гласува за нея.Вие си знаете Бойко и СерГЕЙ,циганьорите си гласуват за Доган и така до края на света.
Вие? Кои вие? За n-ти път казвам, че не съм герберка. И по-скоро бих гласувала за дръглив селски пръч, отколкото за комунистите. Поне ще знам, че няма да е покварен като болшевиките.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 19 юли 2013 00:40

Laetitia написа: И по-скоро бих гласувала за дръглив селски пръч, отколкото за комунистите. Поне ще знам, че няма да е покварен като болшевиките.

Откъде мислиш,че е произлязъл?Наистина ми е интересно как всички пропуснахте моя пост.
Политическите им идеи останаха мистерия за всички.Не разбрах десни ли са леви ли са какви са ?Викате комунягите ви били противни,но не беше ли Бокито човека,който каза,че Живков бил най-великият държавен началник направил повече от всеки друг за тази държава...без коментар.
Магистрали ли ви построи?Преди дни една медия(не е от известните,корумпирани медии) беше пуснала една статия,как всъщност тройната коалиция е построила повече километри магистрала от Бойко.С малко,но все пак повече.С тока нищо не направиха,детски градини не построиха,за болници и поликлиники да не говорим.
Иначе Борисов ходи ли да носи цветя в Правец ?То не е само той де,приятелчетата му от герб,други малоумници,също ходят.Борисов не беше ли казал "Една стотна от това, което е построил за България Тодор Живков,и което е направено за тези години, да направим, да достигнем икономическия ръст на тогавашната държава, би било огромен успех за всяко правителство".За какъв икономически ръст говори никой не знае,при положение,че България фалира 2 пъти преди падането на комунизма.Хората,които са били облагодетелствани по времето на комунизма не са ли облагодетелствани и сега ?Визирам основно Васил Златев и Валентин Златев.
Валентин Златев е представител на Лукойл България и е един от най-добрите приятелки на Боко.Какви договори бяха сключвани с Лукойл през управлението на Боко знаеш ли ? Златеви също така получиха общинска земя за строеж на бензиностанцийки?
Също така един десен политик никога не би казал "Аз съм Слънце,ще огрея навсякъде","Ще ви дам бе не се притеснявайте" "Аз дадох".В изказа си прилича много на Живков,а и има същия тъп поглед.На всяко заседание се опитваха да пробутат някви противоконституционни закони.Превърнахме с в полицейска държава,правата на хората се нарушаваха всеки ден,всички медии техни или на ДПС,отказаха ме и от телевизията.Всяко предаване започваше "Бойко отряза поредната лентичка"

Вие сте всичките,които си мислите,че е по-добре да гласувате за Герб само и само да не се възкачат БСП на власт.Има и други партии,около 40 на брой,но сигурно се чувстваш по-значим като гласуваш за партия,която със сигурност ще влезе в парламента.

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 19 юли 2013 00:41

daduradam написа:
Foreigner написа:
No Pyro No Fun написа:Ако се направи така че хора без основно образование да не могат да гласуват ще е най-добре.

Значи от общо 50% гласували като махнеш 10% ще станат 40% гласували.
Вместо да отнемем правото на тези уж "необразовани" 10% да гласуват не е ли по-добре останалите "високообразовани" 40% да гласуват и така да станат 80% гласували???

Не,не е по-добре,защото с въвеждане на такъв закон партии като ДПС ще изчезнат ;).Защо слагаш необразовани в кавички?

Колко роми според теб нямат основно образование , според мен са под 10 % :?
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Върни се в “Архив”