Laetitia написа: И по-скоро бих гласувала за дръглив селски пръч, отколкото за комунистите. Поне ще знам, че няма да е покварен като болшевиките.
Откъде мислиш,че е произлязъл?Наистина ми е интересно как всички пропуснахте моя пост.
Политическите им идеи останаха мистерия за всички.Не разбрах десни ли са леви ли са какви са ?Викате комунягите ви били противни,но не беше ли Бокито човека,който каза,че Живков бил най-великият държавен началник направил повече от всеки друг за тази държава...без коментар.
Магистрали ли ви построи?Преди дни една медия(не е от известните,корумпирани медии) беше пуснала една статия,как всъщност тройната коалиция е построила повече километри магистрала от Бойко.С малко,но все пак повече.С тока нищо не направиха,детски градини не построиха,за болници и поликлиники да не говорим.
Иначе Борисов ходи ли да носи цветя в Правец ?То не е само той де,приятелчетата му от герб,други малоумници,също ходят.Борисов не беше ли казал "Една стотна от това, което е построил за България Тодор Живков,и което е направено за тези години, да направим, да достигнем икономическия ръст на тогавашната държава, би било огромен успех за всяко правителство".За какъв икономически ръст говори никой не знае,при положение,че България фалира 2 пъти преди падането на комунизма.Хората,които са били облагодетелствани по времето на комунизма не са ли облагодетелствани и сега ?Визирам основно Васил Златев и Валентин Златев.
Валентин Златев е представител на Лукойл България и е един от най-добрите приятелки на Боко.Какви договори бяха сключвани с Лукойл през управлението на Боко знаеш ли ? Златеви също така получиха общинска земя за строеж на бензиностанцийки?
Също така един десен политик никога не би казал "Аз съм Слънце,ще огрея навсякъде","Ще ви дам бе не се притеснявайте" "Аз дадох".В изказа си прилича много на Живков,а и има същия тъп поглед.На всяко заседание се опитваха да пробутат някви противоконституционни закони.Превърнахме с в полицейска държава,правата на хората се нарушаваха всеки ден,всички медии техни или на ДПС,отказаха ме и от телевизията.Всяко предаване започваше "Бойко отряза поредната лентичка"
Вие сте всичките,които си мислите,че е по-добре да гласувате за Герб само и само да не се възкачат БСП на власт.Има и други партии,около 40 на брой,но сигурно се чувстваш по-значим като гласуваш за партия,която със сигурност ще влезе в парламента.