Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Вариантите пред ЦСКА според Гриша Ганчев

Мнениеот Кашчей » 09 юни 2013 16:28

CSKA 78 написа:За всички левскари прочетете тази статия: http://www.novsport.com/news624801_1003.html

Не съм левскар но я прочетох.Нищо, което да не знаех досега (само годината на обединение с Червено знаме михслех, че е 1962, но съм грешал).Не разбрах обаче ти хвалиш ли се с това, горд ли си, или ти е малко гузно, че сте използвали два пъти Септември, и по един път Ботев Пд и Червено знаме, за да играете в А група и да сложите ръка на една чудесна спортна база?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Adramelech
Контакти:

Мнениеот Adramelech » 09 юни 2013 16:29

onegavon написа:Ами и вие се продавате според адвоката, ама въпреки, че сте ток нещо не виждам да са се залетели да ви купят кабриото и милиционерския антураж.
Или както пее едно синьо птиченце май ви е купил някой ,обаче"тайна-майна".Що така, нещо срам ли го е от вас,че не иска да си каже?Може пък нещо паричките да не са баш така редовни? Има въпросчета които скоро ще ви се зададат, ама още не сте на дневения ред на прокуратурата.

Утре нали ще се срещате с ГГ, питай го него дали Левски има нов собственик или не и ако да, кой е той, защото и той намекна, че в Левски има нови силни хора. Кога ще се покажат пред хората си е изцяло тяхна работа.

Ти нашият "кабриолет" не го мисли, защото на дневен ред имате къде къде по-важни неща за решаване.
[center][rimg]http://store.img-share.eu/Grunge-Bulgarian-Flag-by-TheDrake92_jpgbIM0ClR.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 09 юни 2013 16:35

Кашчей, тове е доказателство ,че ЦСКА няма да загуби нищо от това обединение,може само да спечели
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 юни 2013 16:40

CSKA 78 написа:Кашчей, тове е доказателство ,че ЦСКА няма да загуби нищо от това обединение,може само да спечели

Че кой е казвал, че ЦСКА ще загуби?Ще загуби Ганчев, ще загуби Ловеч, ще загуби и българското първенство.Вие винаги сте на печалба!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 юни 2013 16:42

CSKA 78 написа:Кашчей, тове е доказателство ,че ЦСКА няма да загуби нищо от това обединение,може само да спечели

Обединение няма да има, не разбра ли най-сетне ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 09 юни 2013 16:56

Какви обединения са ви в главите не зная...

Този потребител gong/viewtopic.php?f=2&t=137769&p=4771789#p4771789 с който много народ ме припознава пише доста интересни неща, така че до момента попаденията са му почти на 100%
Изображение

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 09 юни 2013 17:05

1982 написа:

Наричай го както искаш ,обединение,Фалит на ЦСКА,фалит на Литекс,в крайна сметка,ако си прочел статията,коята съм посочил в предишното ми мнение, ЦСКА няма да загуби нищо(нито титлите, нито историята си) само ще стане по-силен
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 юни 2013 17:10

CSKA 78 написа:
1982 написа:

Наричай го както искаш ,обединение,Фалит на ЦСКА,фалит на Литекс,в крайна сметка,ако си прочел статията,коята съм посочил в предишното ми мнение, ЦСКА няма да загуби нищо(нито титлите, нито историята си) само ще стане по-силен

Странно, как един отбор става по-силен, след като фалира :roll: И как си запазва историята, след като престава да съществува :roll:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 09 юни 2013 17:17

Кашчей написа:
CSKA 78 написа:
1982 написа:

Странно, как един отбор става по-силен, след като фалира :roll: И как си запазва историята, след като престава да съществува :roll:

При всички тези вливания ,обединения мислиш ли ,че не е имало и фиктивни фалити

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 юни 2013 17:25

CSKA 78 написа:Наричай го както искаш ,обединение,Фалит на ЦСКА,фалит на Литекс,в крайна сметка,ако си прочел статията,коята съм посочил в предишното ми мнение, ЦСКА няма да загуби нищо(нито титлите, нито историята си) само ще стане по-силен

Ако ГГ купи ЦСКА, наистина няма да загубим нищо.
Но ако докара Литекс и фалират ЦСКА, това вече няма да е ЦСКА.

Обединение няма как да има в момента точно.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Архив”