Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот mistreated » 25 авг 2014 15:44

Ми то в Боавища и оня опорния халф Ревсон играеше редовно. Явно и той е бил един скрит Шави Алонсо, ама Стойчо не успя да разгърне потенциала му.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 25 авг 2014 15:45

Pichichi написа:
Точно тоя беше трагичен А Нилсон Антонио ( другия ) е най-слабият играч, който съм гледал в ЦСКА. Гледал съм Станко Машината, Руи Мигел, Зе Руи, Роберт Цаха, Шеридън и кой ли не, но тоя ... Ляв бек, който не може да центрира спряла топка, да не говориме за движеща се

Еми според мен Кили Шеридън не е никак лош, в сравнение с Жоаким/Сидибе/Кировски/Ди Вани си е направо класа!
Иначе Нилсон наистина е едно от топ ментетата а дори беше и 1.60 и 50 кг. с мокри дрехи не знам как този е защитник!

Роберт Цаха гледал ли си го :? И тоя беше класа :lol: :lol: Едно време дойде със Забавник
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 25 авг 2014 15:48

Pichichi написа:
Точно тоя беше трагичен А Нилсон Антонио ( другия ) е най-слабият играч, който съм гледал в ЦСКА. Гледал съм Станко Машината, Руи Мигел, Зе Руи, Роберт Цаха, Шеридън и кой ли не, но тоя ... Ляв бек, който не може да центрира спряла топка, да не говориме за движеща се

Еми според мен Кили Шеридън не е никак лош, в сравнение с Жоаким/Сидибе/Кировски/Ди Вани си е направо класа!
Иначе Нилсон наистина е едно от топ ментетата а дори беше и 1.60 и 50 кг. с мокри дрехи не знам как този е защитник!

Кировски и Жоаким в едно изречение с Шеридън? Кили е един от най-класните чужденци идвали в България!
Просто нямаше как тук да успее - докато Кили свиреше на пияно, Спас и компания танцуваха из чалготеките с Галена и Джена...всичките голове във важните мачове на АПОЕЛ са негово дело...донесе им титлата и купата.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 25 авг 2014 15:50

[offtopic]http://www.sportal.bg/sportal_tv.php?category=107&video=57292[/offtopic]
За който е забравил!

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 25 авг 2014 15:51

boabbb написа:
Pichichi написа:

Роберт Цаха гледал ли си го :? И тоя беше класа :lol: :lol: Едно време дойде със Забавник

Цаха си е типично менте.
Както и дядо Мансур, който беше доведен тогава. Общо взето от селекцията на Феро само Забавник ставаше.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 25 авг 2014 16:00

Кашчей, виж какво правят белите русенци написа:През отминалия неделен ден сдружението на фенове на ЦСКА "Червени завинаги Русе" помогна за облагородяването на Каранвърбовски манастир "Св. Марина". Малки и големи се включиха в мероприятието организирано по случай честванията на петнадесетата годишнина на най-стария фен клуб в Русе, и един от най-големите в България. Манастирът, който в момента е в ремонт е притегателно място не само за русенци, но и за много туристи от цяла България с лековитата си вода. В момента тече пълен ремонт в манастирския комплекс, стенописите в църквата се рисуват от русенския зограф Огнян Денев, също част от "Червени завинаги Русе". От страна на манастира фен клубът беше дарен с икона осветена в манастира с пожелание за много здраве и успехи на феновете на червения клуб от град Русе. Фен клуб "Червени завинаги Русе" е доказвал своята социална дейност извън трибуните на стадионите през своята петнадесет годишна история, включвал се е в различни благотворителни кампании, помагал на деца в нужда и винаги е готов да го направи отново, защото ЦСКА не е само един отбор, ЦСКА е много повече. От фен клуба са организирали още събития за червените привърженици от град Русе, като кулминацията на тържествата ще е на 6 септември, когато шумно ще бъде отпразнуван рождения ден на фен сдружението.

А бе, има и снимка, ама всички ми приличат като да са от града Русе. Нямаше го видният представител на неинтегрируемото малцинство, населяващо покрайнините на града, който е платен Трол тук ...
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 25 авг 2014 16:10

Venko123 написа:
boabbb написа:
Pichichi написа:

Цаха си е типично менте.
Както и дядо Мансур, който беше доведен тогава. Общо взето от селекцията на Феро само Забавник ставаше.

Напомни ми и за Кабиру Алауса и Емануел Омодиагбе, дето доктора беше казал, че имат стави на 40-годишни :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 26 авг 2014 01:56

Без да искам май попаднах на някаква новина свързана с ЦСКА и отмяна на някакво наказание от УЕФА свързано с плащанията.
Арсенал" может попасть под санкции УЕФА
Новости Европейского футбола сегодня, 25-08-2014 20:57
Следственная палата Инстанции по финансовому контролю возобновила выплаты призовых 16 клубам за участие в турнирах под эгидой УЕФА в сезоне 2012/13.

Как сообщает официальный сайт УЕФА, ранее Следственная палата в качестве охранительной меры приостановила выплату призовых ряду клубов, так как предоставленная ими до 30 июня 2012 года информация выявила существенные просроченные финансовые обязательства.

Теперь же в результате дальнейшего изучения ситуации и на основании новых сведений, которые были предоставлены клубами до 30 сентября 2012 года, ИФКК решила возобновить выплаты 16 клубам, так как они рассчитались по всем своим обязательствам. Это повлекло немедленное снятие санкций с клубов «Железничар» (BIH), «Сараево» (BIH), «Борац» Баня-Лука (BIH), ЦСКА София (BUL), «Атлетико» (ESP), «Маккаби» Нетания (ISR), «Шкендия» (MKD), «Флориана» (MLT), «Будучность» (MNE), «Рудар» Плевля (MNE), «Рух» (POL), «Спортинг» (POR), «Васлуй» (ROU), «Рубин» (RUS), «Фенербахче» (TUR) и «Эскишехирспор» (TUR).

Также было принято решение передать Арбитражной палате ИФКК дела клубов «Хайдук» (CRO), «Осиек» (CRO), «Малага» (ESP), «Рапид» Бухарест (ROU), «Динамо» Бухарест (ROU), «Партизан» (SRB) и «Войводина» (SRB) для принятия необходимых санкций.

Кроме того, Следственная палата передала на рассмотрение Арбитражной палате дела клубов «Лех» (POL) и «Арсенал» Киев (UKR) в связи с тем, что их долговые обязательства с 30 июня 2012 года по 30 сентября 2012 года только выросли. По состоянию на 30 июня 2012 года выплаты призовых двум этим клубам не были приостановлены. Руководство клуба уже обратилось в бюро переводов, чтобы там правильно перевели письмо из УЕФА и не возникло никаких разногласий

Сроки вынесения решений о санкциях и даты заседаний Арбитражной палаты пока не определены.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 26 авг 2014 17:22

Цаха ли беше тоя дет на 1 мач с нас, дет завърши 2:2 прегази Гай, за да изравним? :lol:

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 26 авг 2014 17:57

mtaraduda написа:Цаха ли беше тоя дет на 1 мач с нас, дет завърши 2:2 прегази Гай, за да изравним? :lol:

Или той или дядо Мансур.

Върни се в “Архив”