Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Смятате ли, че ТИТАН трябва да продаде ЦСКА при първа възможност?

Да, независимо кой е кандидатът.
72
25%
Да, но само ако кандидатът е с добро име.
98
34%
Не, ТИТАН се справя добре с управлението на ЦСКА.
122
42%

Общо гласове: 292

Потребителски аватар
1982

Re: Всичко за Титан и управлението на ЦСКА(АНКЕТА)

Мнениеот 1982 » 09 юни 2013 01:52

dreben23 написа:Защо няма подобно нещо във футбола се питам? :? Да се разкара негодния играч, ако е в тежест за отбора?

То и ти може да си негоден учител, защо няма такова нещо в образователната сфера се питам ? Да се разкара негодния учител, ако е в тежест на училището ?
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Вариантите пред ЦСКА според Гриша Ганчев

Мнениеот W84me » 09 юни 2013 01:54

redhooligan написа:
Мисля че само ти и още няколко човека не разбраха че Литекс ако си дадат лиценза ще започнат от окръжните групи. При положение че направиха и трансфер е логично да се прецени че има друга схема във цялата тази работа между тях и ЦСКА. А треньор ще назначат много ясно дори и за окръжните групи,пак ще им трябва (разбира се при положение че идат там което мен ме съмнява ).

Литекс си правят отбор за "А" група. Вас ще ви фалират и ще почнете "на чисто", което е по-добрия вариант за вас в сравнение с Титаните.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 юни 2013 01:56

Кой ще почне на чисто бе, ЦСКА ще бъде закрит ?! Няма такъв филм това да е по-добре за нас, как смъртта ще е по-добър вариант ?!

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 09 юни 2013 02:01

1982 написа:
dreben23 написа:Защо няма подобно нещо във футбола се питам? :? Да се разкара негодния играч, ако е в тежест за отбора?

То и ти може да си негоден учител, защо няма такова нещо в образователната сфера се питам ? Да се разкара негодния учител, ако е в тежест на училището ?

Как ще няма? :) Ти за външно оценяване чувал ли си- веднага те разкарват, ако не ставаш. ;) Айде лека, че задълбахме много нещата, а не са ви съвсем ясни. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 юни 2013 02:27

redhooligan написа:Мисля че само ти и още няколко човека не разбраха че Литекс ако си дадат лиценза ще започнат от окръжните групи. При положение че направиха и трансфер е логично да се прецени че има друга схема във цялата тази работа между тях и ЦСКА. А треньор ще назначат много ясно дори и за окръжните групи,пак ще им трябва (разбира се при положение че идат там което мен ме съмнява ).

Първо, лиценз не се дава.
Второ, ЦСКА си има лиценз, не им трябва лиценза на Литекс.
Трето, няма как хем Литекс да си запази отбора в А група, хем ЦСКА да остане без дългове. :) Ако предположим, че няма да има нормално сливане/вливане, защото Гришата само ще загуби от това, значи ще има някаква фатка (и на мен ми е интересно каква) Литекс да си припише историята на червените и да стане ЦСКА, а ЦСКА да фалира със задълженията си.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 09 юни 2013 02:30

1982 написа:Кой ще почне на чисто бе, ЦСКА ще бъде закрит ?! Няма такъв филм това да е по-добре за нас, как смъртта ще е по-добър вариант ?!

На вас ви удрят кепенците при всички положения. Само ако Гришата се откаже, вие си продължавате да съществувате както досега, начело с Титан. Това е реалността.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 юни 2013 02:45

Ми и футболистите ги разкарват, ти да не мислиш, че всички си изпълняват договорите докрай ??!

dreben23 написа:Айде лека, че задълбахме много нещата, а не са ви съвсем ясни. :)

На теб като са ти ясни, обясни ми защо всекидневният труд на тренировки не трябва да се заплаща ??

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Re: Понеделник среща на феновете с Гриша Ганчев

Мнениеот k_oleto » 09 юни 2013 09:52

Има нещо гнило в Индия :)

1. Колегите, които споменават концесията са много прави. Ако отборът загуби професионалният си статут под всякаква форма, договорът се разваля - автоматично. С други думи - кой би инвестирал в нещо чуждо ?
2. Само преди година Възраждане предлагаха 10-тина мил. за ЦСКА. Не е възможно дълговете да са 30 мил. При всички положения външните дългове на ЦСКА, са може би по-малко от 10 мил., а дори и тази цифра е голяма. Знаем за 3 мил. към НАП, а има и кредит към Българска банка за развитие ..............
3. ЦСКА има много сериозни дългове към Титан - факт. Обаче.........защо буклуците искат да останат в отбора - макар и като финансиране ? Някъде ми избяга дали Мерсин си платиха за Делев ? + 10% от Сашко Тонев - към 300 000 евро се чакат, а вероятно...........се чакат от друго място постъпления........иначе не знам защо Д.Б се натиска да управлява съвместно с Гришата - логиката ми се губи.
4. Тя схемата е измислена. С Хр. Стоичков начело и предстоящо участие на отбора в ЛЕ - цената на футболистите от Литекс скача двойно. Именно затова са и под наем - за да не може никой да претендира за парите от техните трансфери. Ако Г. Миланов в Ловеч струва 3 мил. евро, то в ЦСКА и след ЛЕ същият ще струва мин. 5 мил. ПО същата схема би трябвало да бъдат продадени и Будуров и Илия Миланов. А ако ЦСКА изгради силен отбор, макар и с футболисти под наем, при всички случай ще бъдат продадени на високи цени и футболисти като Саша, Анисе, Бандаловски. Ето от къде ще дойдат парите

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 09 юни 2013 10:09

Въпросът е кога ще ги ударят.Даже може и да не е това лято.Защото за чий плащаха за евролиценз като са решили да фалират.Може би боклуците им бяха в повече свободните пари :) ?

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Re: Понеделник среща на феновете с Гриша Ганчев

Мнениеот edmon_dantes » 09 юни 2013 10:23

k_oleto написа:Има нещо гнило в Индия :)

1. Колегите, които споменават концесията са много прави. Ако отборът загуби професионалният си статут под всякаква форма, договорът се разваля - автоматично. С други думи - кой би инвестирал в нещо чуждо ?
2. Само преди година Възраждане предлагаха 10-тина мил. за ЦСКА. Не е възможно дълговете да са 30 мил. При всички положения външните дългове на ЦСКА, са може би по-малко от 10 мил., а дори и тази цифра е голяма. Знаем за 3 мил. към НАП, а има и кредит към Българска банка за развитие ..............
3. ЦСКА има много сериозни дългове към Титан - факт. Обаче.........защо буклуците искат да останат в отбора - макар и като финансиране ? Някъде ми избяга дали Мерсин си платиха за Делев ? + 10% от Сашко Тонев - към 300 000 евро се чакат, а вероятно...........се чакат от друго място постъпления........иначе не знам защо Д.Б се натиска да управлява съвместно с Гришата - логиката ми се губи.
4. Тя схемата е измислена. С Хр. Стоичков начело и предстоящо участие на отбора в ЛЕ - цената на футболистите от Литекс скача двойно. Именно затова са и под наем - за да не може никой да претендира за парите от техните трансфери. Ако Г. Миланов в Ловеч струва 3 мил. евро, то в ЦСКА и след ЛЕ същият ще струва мин. 5 мил. ПО същата схема би трябвало да бъдат продадени и Будуров и Илия Миланов. А ако ЦСКА изгради силен отбор, макар и с футболисти под наем, при всички случай ще бъдат продадени на високи цени и футболисти като Саша, Анисе, Бандаловски. Ето от къде ще дойдат парите

Да ти опонирам по т.4.
Значи, ако тези футболисти дойдат при вас и стане врътката с обединяването на двата клуба, нали се сещаш, че няма да можете да играете в ЕКТ. Ако пък ЦСКА си продължи, както досега и привлече тези футболисти с единствената цел да им вдигне цената чрез мачове в ЕКТ и да ги продаде, ми се струва много рисково. Няма никаква гаранция, че ще направят мачовете на живота си в Лига Европа, пък и самия ГГ спомена, че ако ЦСКА продължи да си действа, както до момента, фалита е неизбежен.
И Борисов, и ГГ не казват цялата истина. Предполагам, че утре всичко ще се изясни.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Архив”