Има нещо гнило в Индия

1. Колегите, които споменават концесията са много прави. Ако отборът загуби професионалният си статут под всякаква форма, договорът се разваля - автоматично. С други думи - кой би инвестирал в нещо чуждо ?
2. Само преди година Възраждане предлагаха 10-тина мил. за ЦСКА. Не е възможно дълговете да са 30 мил. При всички положения външните дългове на ЦСКА, са може би по-малко от 10 мил., а дори и тази цифра е голяма. Знаем за 3 мил. към НАП, а има и кредит към Българска банка за развитие ..............
3. ЦСКА има много сериозни дългове към Титан - факт. Обаче.........защо буклуците искат да останат в отбора - макар и като финансиране ? Някъде ми избяга дали Мерсин си платиха за Делев ? + 10% от Сашко Тонев - към 300 000 евро се чакат, а вероятно...........се чакат от друго място постъпления........иначе не знам защо Д.Б се натиска да управлява съвместно с Гришата - логиката ми се губи.
4. Тя схемата е измислена. С Хр. Стоичков начело и предстоящо участие на отбора в ЛЕ - цената на футболистите от Литекс скача двойно. Именно затова са и под наем - за да не може никой да претендира за парите от техните трансфери. Ако Г. Миланов в Ловеч струва 3 мил. евро, то в ЦСКА и след ЛЕ същият ще струва мин. 5 мил. ПО същата схема би трябвало да бъдат продадени и Будуров и Илия Миланов. А ако ЦСКА изгради силен отбор, макар и с футболисти под наем, при всички случай ще бъдат продадени на високи цени и футболисти като Саша, Анисе, Бандаловски. Ето от къде ще дойдат парите