Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ще се включите ли в протестите?

Да
198
56%
Не
153
44%

Общо гласове: 351

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Re: Всичко за протестите срещу Орешарски и властта. АНКЕТА

Мнениеот Jürgen » 17 юли 2013 20:16

alexveselinov написа:
Jürgen написа:
alexveselinov написа:
Jürgen написа:
alexveselinov написа:Целта на организаторите е второ служебно правителство, което да натамани управлението на страната по вкуса на спонсорите им. Зад фасадата на граждански организации и неформални структури добре подплатените финансово “лица на протестите” работят за дестабилизация на страната. Ключови фигури в схемата зад кадър са Иво Прокопиев и целият кръг „Типинг пойнт”, Центърът за либерални стратегии и Фондация “Институт Отворено общество”.

И откъде я имаш тая информация?

Четете бе хора,образовайте се ;)

Е не всички имаме толкова свободно време.Поне посочи източник.

[offtopic]http://www.faktor.bg/novini/balgariya/10860-prof-dragomir-draganov-sasht-shevron-i-otvoreno-obshtestvo-destabilizirat-balgariya.html[/offtopic]

А така :)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 17 юли 2013 20:51

donDiego написа:
vaskonti написа:
donDiego написа:
vaskonti написа:А имаше ли интервюта със семейство, което подкрепя правителството? Примерно симпатизанти на Атака? Те колко пари са изкарали? Питам, да знам къде е по-изгодно? Или викаш, само на едните се плаща, другите излизат спонтанно?

И теб да те питам: Задаваш ли си въпроса,защо няма репортажи от другите големи градове в страната и дали въобще там текат някакви протести.И да ти напомня,че протестите срещу цените на горивата започнаха и бяха организирани в ПЛОВДИВ.За 1,5 млн. столица,дали събрахте и 100 коли общо

Не си задавам тоя въпрос защото знам отговора - българинът по принцип е животно от сем. Тапири и от край време е свикнал да си трае, каквото и да се случва. Протестът от зимата се случва веднъж на 15г. Да те питам и аз, ако не беше започнал сегашния протест, дали Пеевски щеше да си остане шеф на ДАНС и ти дали щеше да си ОК с това?

Да бе,българите сме тъпири,а софиянци сте елита.. :lol: Аз също бях против назначаването на Пеевски за шеф на ДАНС,НО МОТИВИТЕ МИ СА ПО-РАЗЛИЧНИ ОТ ТВОИТЕ,а твоите какви са,ще споделиш ли?,или тръгваш към пл.Наркозависимост

Няма да е зле да се замисляш повече над това какво казват и пишат другите, вместо да отговаряш по инерция. Аз ти казвам, че протест като този от зимата се случва веднъж на 15 години. Не ти говоря за този протест сега. Точно защото българите са тапири, точно за това подобни протести се случват толкова рядко.
Няма никакво значение кой какви мотиви има против Пеевски. Но в крайна сметка не е ли факт, че ако не беше този протест сега, Пеевски щеше да си е шеф на ДАНС до ден днешен?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 17 юли 2013 22:18

vaskonti написа:
donDiego написа:
vaskonti написа:
donDiego написа:
vaskonti написа:А имаше ли интервюта със семейство, което подкрепя правителството? Примерно симпатизанти на Атака? Те колко пари са изкарали? Питам, да знам къде е по-изгодно? Или викаш, само на едните се плаща, другите излизат спонтанно?

И теб да те питам: Задаваш ли си въпроса,защо няма репортажи от другите големи градове в страната и дали въобще там текат някакви протести.И да ти напомня,че протестите срещу цените на горивата започнаха и бяха организирани в ПЛОВДИВ.За 1,5 млн. столица,дали събрахте и 100 коли общо

Не си задавам тоя въпрос защото знам отговора - българинът по принцип е животно от сем. Тапири и от край време е свикнал да си трае, каквото и да се случва. Протестът от зимата се случва веднъж на 15г. Да те питам и аз, ако не беше започнал сегашния протест, дали Пеевски щеше да си остане шеф на ДАНС и ти дали щеше да си ОК с това?

Да бе,българите сме тъпири,а софиянци сте елита.. :lol: Аз също бях против назначаването на Пеевски за шеф на ДАНС,НО МОТИВИТЕ МИ СА ПО-РАЗЛИЧНИ ОТ ТВОИТЕ,а твоите какви са,ще споделиш ли?,или тръгваш към пл.Наркозависимост

Няма да е зле да се замисляш повече над това какво казват и пишат другите, вместо да отговаряш по инерция. Аз ти казвам, че протест като този от зимата се случва веднъж на 15 години. Не ти говоря за този протест сега. Точно защото българите са тапири, точно за това подобни протести се случват толкова рядко.
Няма никакво значение кой какви мотиви има против Пеевски. Но в крайна сметка не е ли факт, че ако не беше този протест сега, Пеевски щеше да си е шеф на ДАНС до ден днешен?

Сигурно щеше да си е шеф на ДАНС, а подобен протест не се е случвал 15 години,защото България си вървеше добре до 2009,за да бъда по-точен от '99 до '09.Имаше солидни (милиардни) инвестиции имаше работа за хората,заплати се вдигаха.Верно,след това дойде кризата,ама и в останалият свят има криза,но никой не се оправдава с нея,за замразяване на доходите и троен скок на цените на услугите и продуктите в потребителската кошница ,никой не е питал бай Ставри или кака Пенка,какво мислят,за една година тока скача с 25%...останалите скандали със записите на Танов и Бойко няма да споменаваме.Хората бяха гладни,бум на битовите престъпления,отвличания..подкрепям протеста до там,до оставката на Пеевски,от там насетне някой плаща с крадени пари,крадени от нас,щото аз пращам годишно на родителите си един апартамент в малък български град...е ми не съм вече зад протестиращите.Ако утре изскочат с подобна номинация,почнете ги наново,но трябва и да се работи,а в тази обстановка,при "това" медийно отразяване на протестите :o ,незнам къде е СЕМ,половината телевизии катализират напрежение сред хората,това не е обективно и е вредно.А Плевнелиев си е за импийчмънт.Разбирам ,че има позиция, но тя е позиция на загубилия.Тоя не може да се надрастне и ще си остане депутат от ГЕРБ завинаги,но не и президент.Никога не бях харесвал Първанов,сега ми е любимият президент.Като ги сравня двамата..единия два мандата мъж,другия половин мандат *****.Айде ,че се разводнявам вече..лека
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 17 юли 2013 22:50

Еех, Доне, аз със 200 поста се мъча, ти в един го каза... :)
Но не вярват. Не вдяват. Знаят си тяхното и не ги интересува. Мислят, че са пъпа на Вселената, но не виждат по-нататък от върховете на сандалите си. Скоро един познат отиде в Германия, шофьор на каквото щеш-багер, камион, автобус. Комбайн. Приеха го хората, а булката му бременна тук остана. Доволни са хората от него-мъничко градче, той е работяга, не се плаши. И преди две седмици булката вече с бебето на самолета-и там! И бебето ще гледат на ясли и градина, и на нея работа ще намерят, и няма да седят като скотове по вмирисани панелки под наем. И да ядат гнусни обрезки и кренвирш по 2 лв за кило!
Говорят за терминал 2, ама колко от тях имат способности и образование за там? Нанайси. Там трябва да се бачка, а не да се пие кайве и да се влачиш по сокаците като дрът пезевенк. Не става.
А капути като мен, сполай на Бога, още се оправяме тук. Много е сложно и тежко, ама става. Битка е, ама като знам колко уж мастити бизнесмени фалираха и се молят за службица...Един такъв с два склада на едро сега постъпва бичкия на Фантастико за 600 кинта заплата. Кво да ти кажа. Гледам си семейството, изкарвам за хляба, благодарен съм.
Скоро баща ми ме пита: Никога нищо не си искал, нужда от помощ нямаш ли? Казах му: Ако един ден имам нужда, ще кажа. Засега се оправям.
Те така е тука!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 17 юли 2013 23:01

Едвин Сугарев спря да гладува. Пенсионерите продължават......
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 17 юли 2013 23:24

Не смятам,че от 99 до 2009 в България всичко е било наред.За останалото сте прави.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 18 юли 2013 09:39

http://www.capital.bg/politika_i_ikonom ... pazvaneto/

Да ги оставим да работят :lol: :lol: :lol:

"Експертните" назначения на министъра на здравеопазването, д-р Таня Андреева напоследък предизвикват единствено бурни реакции в болниците, а очевидно рокадите по върховете са основният й приоритет.

Първият слух около тях преди седмици беше, че "експертът", но иначе депутат от БСП доц. д-р Илия Баташки, известен повече като приятел на Саддам Хюсеин, ще напусне банката в парламента, за да оглави отново най-голямата болница в България - пловдивската "Св. Георги".При неговото управление по време на тройната коалиция тя постигна рекордна задлъжнялост, която не може да бъде изчистена и до днес.

Д-р Баташки все още е депутат, но в Пловдив се готвят да стачкуват срещу завръщането му.

Истинска стачка заплашва и най-голямата университетска база за медици - софийската болница "Александровска". Здравният министър е отстранила от управата й декана на медицинския факултет проф. Марин Маринов и го заменила със своята близка приятелка и доскорошна колежка от АГ болница "Шейново".

Изречението "При неговото управление по време на тройната коалиция тя постигна рекордна задлъжнялост, която не може да бъде изчистена и до днес." драги ми червени пиленца е много важно, тъй като то може да бъде съотнесено към всички аспекти на икономическия ни живот. Задлъжнялостта, която в момента имаме е в голямата си част наследство от управлението на предишната тройна ламя 2005-2009, когато всичко течяло по мед и масло, а от портите на райските градини долитали птички и пчелички към нашата страна.
Последна промяна от bubka на 18 юли 2013 09:47, променено общо 1 път.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 18 юли 2013 09:47

donDiego написа:
vaskonti написа:Няма да е зле да се замисляш повече над това какво казват и пишат другите, вместо да отговаряш по инерция. Аз ти казвам, че протест като този от зимата се случва веднъж на 15 години. Не ти говоря за този протест сега. Точно защото българите са тапири, точно за това подобни протести се случват толкова рядко.

Сигурно щеше да си е шеф на ДАНС, а подобен протест не се е случвал 15 години,защото България си вървеше добре до 2009,за да бъда по-точен от '99 до '09.Имаше солидни (милиардни) инвестиции имаше работа за хората,заплати се вдигаха.Верно,след това дойде кризата,ама и в останалият свят има криза,но никой не се оправдава с нея,за замразяване на доходите и троен скок на цените на услугите и продуктите в потребителската кошница ,никой не е питал бай Ставри или кака Пенка,какво мислят,за една година тока скача с 25%...останалите скандали със записите на Танов и Бойко няма да споменаваме.Хората бяха гладни,бум на битовите престъпления,отвличания..подкрепям протеста до там,до оставката на Пеевски,от там насетне някой плаща с крадени пари,крадени от нас,щото аз пращам годишно на родителите си един апартамент в малък български град...е ми не съм вече зад протестиращите.Ако утре изскочат с подобна номинация,почнете ги наново,но трябва и да се работи,а в тази обстановка,при "това" медийно отразяване на протестите :o ,незнам къде е СЕМ,половината телевизии катализират напрежение сред хората,това не е обективно и е вредно.А Плевнелиев си е за импийчмънт.Разбирам ,че има позиция, но тя е позиция на загубилия.Тоя не може да се надрастне и ще си остане депутат от ГЕРБ завинаги,но не и президент.Никога не бях харесвал Първанов,сега ми е любимият президент.Като ги сравня двамата..единия два мандата мъж,другия половин мандат *****.Айде ,че се разводнявам вече..лека

Ама разбира се, просто чудно си бяхме от 99 до 09. Пенсиите не бяха по 120лв, нито заплатите по 300-350. Напротив, бяха с още една нула отзад. Да се чуди човек защо при целия този рай през 2009 БСП изгуби изборите с рекордно нисък процент, какъвто не е имала дори през 1997г.?
Какво значи "подкрепям протеста само за Пеевски"? Истината е, че ако не беше този протест, самият ти нямаше изобщо да опиташ да протестираш, най-много тук във форума да измрънкаш нещо и това е. Пеевски щеше да си остане шеф, а "грешката нямаше да бъде отчетена".Това не е изолирана случка, това показва тенденция, която се затвърждава с назначанията на не знам колко вече областни управители!
Но няма проблем, щом сте склонни да простите абсолютно всичко, само защото не са минали 100 дни, ок, ваша работа.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 юли 2013 10:38

Ако имаше протести и при скандалните назначения на Бойко, щях донякъде да приема сегашните протести. Обаче след всички "калинки", които Боко сложи, нито един гражданин не излезе на протест.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 18 юли 2013 12:32

vaskonti написа:
donDiego написа:
vaskonti написа:Няма да е зле да се замисляш повече над това какво казват и пишат другите, вместо да отговаряш по инерция. Аз ти казвам, че протест като този от зимата се случва веднъж на 15 години. Не ти говоря за този протест сега. Точно защото българите са тапири, точно за това подобни протести се случват толкова рядко.

Ама разбира се, просто чудно си бяхме от 99 до 09. Пенсиите не бяха по 120лв, нито заплатите по 300-350. Напротив, бяха с още една нула отзад. Да се чуди човек защо при целия този рай през 2009 БСП изгуби изборите с рекордно нисък процент, какъвто не е имала дори през 1997г.?
Какво значи "подкрепям протеста само за Пеевски"? Истината е, че ако не беше този протест, самият ти нямаше изобщо да опиташ да протестираш, най-много тук във форума да измрънкаш нещо и това е. Пеевски щеше да си остане шеф, а "грешката нямаше да бъде отчетена".Това не е изолирана случка, това показва тенденция, която се затвърждава с назначанията на не знам колко вече областни управители!
Но няма проблем, щом сте склонни да простите абсолютно всичко, само защото не са минали 100 дни, ок, ваша работа.

Изгубиха ги,заради скандалните заменки.Но оставиха хазната пълна и 300к. работни места ДЕЙСТВАЩИ. Аз лично не виждам проблем,областните управители да ги закрият ,като длъжност.А минималната заплата и пенсия се повишиха по времето на 3-та коалиция.Иначе много удобно акцентираш върху времевият диапазон ,който посочих.Но за да бъдем по-точни,от '99 до 09,хората усетиха работата и на Костов и на Царя и на 3-та.С огромно огорчение заявявам,че усетиха и разликата и то само 3 години след '09...опоскана държава,рестарт на мутризацията,бум на престъпленията от битов и икономически характер и взрив на безработицата.За едно си прав,нямам възможност да подкрепя протестите (февруарските) но пък като българин имам право на мнение и позицията ми е категорична.И нещо около темата на спора ни: За пръв път от няколко години,аз се гордея с държането на българският външен министър !
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Върни се в “Архив”