Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Re: Христо Златински в Левски

Мнениеот siniq_fen » 24 юли 2012 15:37

Avanti_Ragazzi написа:
Ти ако си на мястото на Венков при тези футболисти в Левски били дошъл там а? :lol: ОК Пинто е контузен, но не е връзки или счупен крак а КОСТИЦА и най-късно септември ще е напълно готов за игра (а с него не виждам кой бек може да се пребори на неговата позиция в цялата А група). Слагаш и Ели и Старокин и кво правим!!! Значи вместо да отиде при розовите където на 90% ще е титуляр, ти чакаш да дойде в Левски където на 90% ще е твърда резерва! :lol: Когато пишете разни неща мислете малко поне. Почвате с глупостите както когато вярвахте,чакахте и се само навивахте, че Гришата ще продаде футболист в Левски, нещо което НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕ!!!

Е то и Златински в ЦСКА има по-голям шанс да е титуляр по тая логика.
Само Левски!

Потребителски аватар
etgecata1
Контакти:

Мнениеот etgecata1 » 24 юли 2012 15:39

Левски не се интересува от играчи на Локо Пд:
http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=285727
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033

Потребителски аватар
I.A
Контакти:

Мнениеот I.A » 24 юли 2012 15:40

Дано не е вярно, но щом са го казали тия от лайвспорт значи шанса да е така е голям :lol:
Последна промяна от I.A на 24 юли 2012 15:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Nikona
Контакти:

Мнениеот Nikona » 24 юли 2012 15:40

Въобще незнам с какъв акъл бихме го взели тоя при завършила подготовка да го взимат тоя "ботуш" е супер безмислено ... да си търси отбор или да си остава в Локото в момента вече е късно да се взима какъвто и да е футболист.
Изображение

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот Nuke » 24 юли 2012 15:41

tatusindo написа:Венков(титуляр вместо Старокин докато се оправи Нуно),Златински(твърд титуляр) и Жереми Родригес(алтернатива на Дъстли) - това са хората които ни трябват от разпадащото се Локо.... Само не разбирам защо винаги Цска ни изпреварва за добри и евтини футболисти от българското първенство ... Дончо и Илиян да не спат ;)
Поне един Златински би бил от голяма полза ;)

И за какво ти е бек на 32 години, ако не и на 33?

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 24 юли 2012 15:44

Avanti_Ragazzi написа:Ти ако си на мястото на Венко в при тези футболисти в Левски били дошъл там а? :lol: ОК Пинто е контузен, но не е връзки или счупен крак а КОСТИЦА и най-късно септември ще е напълно готов за игра (а с него не виждам кой бек може да се пребори на неговата позиция в цялата А група). Слагаш и Ели и Старокин и кво правим!!! Значи вместо да отиде при розовите където на 90% ще е титуляр, ти чакаш да дойде в Левски където на 90% ще е твърда резерва! :lol: Когато пишете разни неща мислете малко поне. Почвате с глупостите както когато вярвахте,чакахте и се само навивахте, че Гришата ще продаде футболист в Левски, нещо което НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕ!!!

Пинто дори и да се оправи, не е водил подготовка, така че тоя полусезон дори и да играе, ще е малко и към края, евентуално. Ели казах че ще играе ЦЗ в повечето мачове предполагам, а Старокин въобще не е твърд титуляр. Ако аз съм треньор и трябва да избирам м/у него и Венков бих избрал Венков!!! При червените да не е по различно??? Там се взе чужденец на тоя пост и едва ли ще му плащат "малката" заплата да търка пейката. Айде ти пом исли малко преди да се правиш на виден професор и разбирач по всички въпроси!
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 24 юли 2012 15:51

UltraBlue написа:
Avanti_Ragazzi написа:Ти ако си на мястото на Венко в при тези футболисти в Левски били дошъл там а? :lol: ОК Пинто е контузен, но не е връзки или счупен крак а КОСТИЦА и най-късно септември ще е напълно готов за игра (а с него не виждам кой бек може да се пребори на неговата позиция в цялата А група). Слагаш и Ели и Старокин и кво правим!!! Значи вместо да отиде при розовите където на 90% ще е титуляр, ти чакаш да дойде в Левски където на 90% ще е твърда резерва! :lol: Когато пишете разни неща мислете малко поне. Почвате с глупостите както когато вярвахте,чакахте и се само навивахте, че Гришата ще продаде футболист в Левски, нещо което НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕ!!!

Пинто дори и да се оправи, не е водил подготовка, така че тоя полусезон дори и да играе, ще е малко и към края евентуално. Ели казах че ще играе ЦЗ в повечето мачове, а Старокин въобще не е твърд титуляр. Ако аз съм треньор и трябва да избирам м/у него и Венков бих избрал Венков!!! При розовите да не е по различно??? Там се взе чужденец на тоя пост и едвали ще му плащат "малката" заплата да търка пейката. Айде ти пом исли малко преди да се правиш на виден професор и разбирач по всички въпроси!

Абе човек, нали за да дойде играч в един отбор и той трябва да е съгласен да играе там, да има перспектива в клуба за него. Я ми обясни как искаш Венков да дойде в Левски, като най-много да играе до зимата, като и това не е на 100% сигурно. При наличието на Пинто в Левски с нормална подготовка, Венков винаги ще търка пейката. Един футболист на 31 години, иска да играе а не да е резерва на футболист с 5 години по-млад от него!!! Венков няма да дойде в Левски защото просто за него няма перспектива тук а той е на години вече. Докато в ЦСКА тя доста е по-голяма. Щото тоя ето са го взели там сега и е доста под Венков като класа.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
UltraBlue
Контакти:

Мнениеот UltraBlue » 24 юли 2012 15:58

Avanti_Ragazzi написа:
Абе човек, нали за да дойде играч в един отбор и той трябва да е съгласен да играе там, да има перспектива в клуба за него. Я ми обясни как искаш Венков да дойде в Левски, като най-много да играе до зимата, като и това не е на 100% сигурно. При наличието на Пинто в Левски с нормална подготовка, Венков винаги ще търка пейката. Един футболист на 31 години, иска да играе а не да е резерва на футболист с 5 години по-млад от него!!! Венков няма да дойде в Левски защото просто за него няма перспектива тук а той е на години вече. Докато в ЦСКА тя доста е по-голяма. Щото тоя ето са го взели там сега и е доста под Венков като класа.

Вчера някои каза че Венков е 83 набор, та е под 30 години мисля. Перспектива винаги има за игра. Няма бетонирани титуляри; винаги стават контузии и непредвидени ситуации. Той ще отиде там, където иска и където му предлагат по-добри условия. Аз ако съм няма да отида на място, където не се плащат заплати с месеци примерно. Вместо това има шанс да се наложи в Левски, а и може да получи по-добри лични условия. Аз не съм казал че той ще дойде в Левски, но според мен той е най-качественият играч, който можем да вземем от Локо Пд. Не мисля че един добър футболист би ни бил излишен, а и ако се докаже и има качества спокойно може да се пребори за титулярно място. Както казах, няма незаменими играчи.
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !

santi_santi
Контакти:

Re: Христо Златински в Левски??

Мнениеот santi_santi » 24 юли 2012 16:05

Дано да вземат Златински и на онова мрънкало Гаджев да му посочват вратата на зима и това е?

Върни се в “Архив”