Допинг скандала в ЦСКА !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Допинг скандала в ЦСКА !

Мнениеот Teo » 27 дек 2011 20:57

Защо ли ми минава през главата, че всичко е злонамерено направено, с цел да ни е*** ма*ката за титлата :?:

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 27 дек 2011 21:15

Teo написа:Защо ли ми минава през главата, че всичко е злонамерено направено, с цел да ни е*** ма*ката за титлата :?:

Типично по български, за всичко друг да ни е виновен.
Аз пък не искам наказания за никой от ЦСКА и всеки клуб да си играе с допинг колкото иска, какво от това
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 27 дек 2011 21:18

Teo написа:Защо ли ми минава през главата, че всичко е злонамерено направено, с цел да ни е*** ма*ката за титлата :?:

В крайна сметка кой да ви Е*Е майката за титлата - Левски, Лудогорец, Литекс, Титан, Дуци ???
Коя от всичките тези теории :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 27 дек 2011 21:21

JackPackage написа:

В крайна сметка кой да ви Е*Е майката за титлата - Левски, Лудогорец, Литекс, Титан, Дуци ???

Атаките не спират от всички страни, ако не си гледал последните 4 месеца... :?

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 27 дек 2011 21:39

Teo написа:Атаките не спират от всички страни, ако не си гледал последните 4 месеца... :?

И най-вече атаката ви е отвътре. Кой махна Радуканов и го замени с "тия, тримцата"? И защо всички презглава бягат от клуба ви? Подобен саботаж в един здрав отбор не може да стане. Сега е момента да опрете дъното и да се оттласнете както трябва, но няма да стане без да се разделите с определени фактори в ръководството.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 27 дек 2011 21:51

blue avalanche написа:
Тогава защо Живков хвърли Платини и Галчев на "вълците"(медиите)?Нали се сещаш,че всичко казано(написано) от доктора СЛЕДварително е...ала-бала! :oops:
ПП.Живков "ушит" ли е или "разпран"?Пък и къде в моя коментар съм писал,че са "положителни"?Просто отбелязах факта,че не са "отворени".

блу, седя и се чудя как да ти отговоря...........и накрая те напсувах :lol: .........ама на ум де ;)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 27 дек 2011 23:17

JackPackage написа:

Айде първо си изяснете коя от всичките теории за казанската аферка е вярна, пък тогава дръжте сметка на другите какво мислят за собствените си теории, става ли? :)
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 27 дек 2011 23:21

vaskonti написа:
JackPackage написа:

Айде първо си изяснете коя от всичките теории за казанската аферка е вярна, пък тогава дръжте сметка на другите какво мислят за собствените си теории, става ли? :)

Тук какво общо има Казанската афера, пича казва че някой иска да ви прецака шансовете за титлата, назад в темата се появиха няколко теории кои стои зад цялата схема и го питах той какво е имал впредвид ?!
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 27 дек 2011 23:25

vaskonti написа:
JackPackage написа:

За казанската аферка има само една теория-простотията на Батков! И нищо друго! Ний вината я търсим от него, другото не ни бърка... Но тук пак гледам сложни анализи-пак сините виновни,пак афери и завери! Ебаси наглостта-хващат ти трима играчи с допинг,още двама с незнаен изход и да търсиш вината в някой друг, си е тежко психологическо заболяване!Неслучайно мустак-гуру мълчи по въпроса...Или по-точно открива артилерийски огън за отвличане на вниманието.Но аз не се съмнявам в неговата харизма-до месец всичко ще бъде обяснено и доказано!Нов феноменален заговор! И тука ще ни цитират болните му съновидения...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 27 дек 2011 23:26

vaskonti написа:
JackPackage написа:

Васко, не ти ли направи впечатление услужливо подадената ръка от колегата Тристан, с вероятността от Лудогорец да са направили саботажа ;) Просто някои вече не виждат заплаха от страна на Г. Ганчев, но не могат да живеят без да търсят комплоти от страна на тези отбори, които са пред тях в класирането.. особено, ако са от провинцията 8-) Поровете се в нишаните, които ви дава нетът, може и да съзрете дългата и зловеща ръка на Домусчиев. След като фенът на Левски вече е успял да я види, за вас няма да е трудно 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “Архив”