Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kanar4o
Контакти:

Re: Убийства и размирици в Катуница!Протест в 20:00ч

Мнениеот kanar4o » 24 сеп 2011 23:20

Не знам какво мислят модераторите от "гонг" ,но за мен тази тема трябва да стои поне 3 дни като основна (т.е. на най-горното място ,където са темите) и да не се губи между другите теми!
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 24 сеп 2011 23:21

kanar4o написа:Не знам какво мислят модераторите от "гонг" ,но за мен тази тема трябва да стои поне 3 дни като основна (т.е. на най-горното място ,където са темите) и да не се губи между другите теми!

+1

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 24 сеп 2011 23:22

Докато милиционерската сган се е струпала над Пловдив се открива една перфектна възможност за саморазправа с мангалите и по други места където няма как да бъдат привлечени милиционерски спец отряди :lol: .Целия този ужас на политическата власт е защото протеста е спонтанен,НЕОРГАНИЗИРАН от тях!!!Къде е Болен Сайдеров,защо не вие като пред джамията?Всички се нас*аха,защото то не е протест,то си стана бунт в гръцки стил....В момента треперят-ами ако запукат и Парламента,веднъж излязъл духа от бутилката няма спиране....А,че мангалите са 2 000 000 го разправяйте на Амнести Интернешънъл,не повече от 600-700 000 са и ако стане нещо не само ще бъдат размазани,но и ще бягат през глава начело с Мангал Киро
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 сеп 2011 23:22

фифи перото написа:
kanar4o написа:http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=1430119540
ВСЕКИ ЕДИН ,КОЙТО СЕ ЧУВСТВА ПОНЕ МАЛКО ОБИДЕН ОТ ТОВА ,КОЕТО КАЗА ТАЗИ МРЪСНА КУ*ВА ,НЕКА И НАПЪЛНИ ПОЩАТА!!! МОШНО ЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ!!!

Аз гледах истеричката по ТВ7,която през цялото време обясняваше,че са изгорени и счупени УКРАШЕНИЯ в къщата от ВАНДАЛИ.
Мъж да не види дано!

И вибраторът и да се счупи 8-)

Всъщност, какво очаквате от репортерите да говорят? ;)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Re: Какво мислите за обединенията на фенове от различни клубове?

Мнениеот Бекъма » 24 сеп 2011 23:22

Не от Катуница ,ами от България да бъде изселен Киро.Хитлер трябваше първо да ги интегрира и чак след това да напада Русия.
СПУКАНОГЪРНЕ

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 24 сеп 2011 23:22

Аз съм в чужбина и не мога да се включа активно, но ми се иска да хвана самолета за Пловдив. Но от тук мога да погна журналистчетата, почнах с циганска подлога Крабовски ето му мейла на предаванцето front@mail.bg. Призовавам тези които не могат да се включат активно в действията, да помогнат като атакуваме телевизиите по интернет. Давайте мейли!!!!

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 24 сеп 2011 23:22

kanar4o написа:Не знам какво мислят модераторите от "гонг" ,но за мен тази тема трябва да стои поне 3 дни като основна (т.е. на най-горното място ,където са темите) и да не се губи между другите теми!

+1
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 24 сеп 2011 23:23

VETERANI написа:
1912chaflio написа:Нищо няма да стане в тази скапана държава,та ние Българите не можем да се обеденим а само гледаме от страни -
Като феновете на Локо Пловдив които иначе са големи ербапи ама сега никакви ги няма

Да ти еба майката проста и олигофрена!!!

Много правилно!!!
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 24 сеп 2011 23:23

RUSE написа:След войната в Катуница! Кое е по-важно: Опожарените къщи или двете мъртви българчета

(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://news.plovdiv24.bg/289929.html#ixzz1Yu1cOXM2

БРАВО ЗА МНЕНИЕТО. Днес освен всичко се видя, че свободните медии са само в интернет и това е единственият начин човек да си набави нужната обективна информация.
Огромен КУР за всички безродни медии, тръгнали да ми жалят за накякъв фонтан на доказан мафиот! Това е цинично и безсърдечно. Дано изродите, които днес говориха тези гнусотии на фона на убитите ДЕЦА да изживеят същото.
Лека пръст на загиналите вчера и днес и дано Господ даде сили на близките им! Защото държавата няма да им помогне. Държавата жали за педал Киро и неговите фонтани.
Дано това днес бъде катализатор на формиране на гражданско общество, само което може да извади България нагоре!!!

+100

БРАВО за статията ,БРАВО и за смелостта на журналиста да каже навсички истината в очите без заобикалки :!:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

boyy4o
Контакти:

Мнениеот boyy4o » 24 сеп 2011 23:23

ShooterMan написа:Докато милиционерската сган се е струпала над Пловдив се открива една перфектна възможност за саморазправа с мангалите и по други места където няма как да бъдат привлечени милиционерски спец отряди :lol: .Целия този ужас на политическата власт е защото протеста е спонтанен,НЕОРГАНИЗИРАН от тях!!!Къде е Болен Сайдеров,защо не вие като пред джамията?Всички се нас*аха,защото то не е протест,то си стана бунт в гръцки стил....В момента треперят-ами ако запукат и Парламента,веднъж излязъл духа от бутилката няма спиране....А,че мангалите са 2 000 000 го разправяйте на Амнести Интернешънъл,не повече от 600-700 000 са и ако стане нещо не само ще бъдат размазани,но и ще бягат през глава начело с Мангал Киро

Много точно, ми хайде дееееее?!!!?

Върни се в “Архив”