Лудогорец – Левски - 2:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец – Левски -7 кръг нед, 25 септември, 17ч.
Честита победа на Лудогорец!Много мъжка игра!
- MagicMoments
- Контакти:
Гонзо колко пъти се загащи докато говореше пред Близнакова

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]
Като го слушам Гонзо, няма си хич и на идея да се маха... да видим бай Мустак дали ще има малко разум в главата и да го разкара, но едва ли 

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
- shotgun blues
- Контакти:
познах мача на точен в играта във форума,доволен съм
страхотен ЛУДОГОРЕЦ,страхотни футболисти,страхотни като отбор,страхотна игра
разградчаннни са сигурни в първите 3,дано станат шампион,имат отбор,стадион и екзалтирана публика
разградчаннни са сигурни в първите 3,дано станат шампион,имат отбор,стадион и екзалтирана публика
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
фифи перото написа:Моля червените да бъдат веднъж БЪЛГАРИ и да мислят с главите си,вместо с други части...
То не е важно да имат глави важно е какво има в тях и май в повечето е чорба

UltraBlue написа:Като го слушам Гонзо, няма си хич и на идея да се маха... да видим бай Мустак дали ще има малко разум в главата и да го разкара, но едва ли
Абе, аз чувам, Гонзо давал заеми на Батков, че той нямал пари за заплати, както и за ремонта на сектор "Б". Някакви 2-3млн. лева се говори. Сега дали наистина е вярно...
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
Ако не са тупалките на Гаджев, Левски са трагични.
Честито на Лудогорец и специалиста Гонзо, дето се помисли за велик след късметлийската им победа им над нас на Герена
Ти не възхваляваше ли ги тези футболисти на Левски или си станал яко бояджия?
Честито на Лудогорец и специалиста Гонзо, дето се помисли за велик след късметлийската им победа им над нас на Герена
shotgun blues написа:познах мача на точен в играта във форума,доволен съм
Ти не възхваляваше ли ги тези футболисти на Левски или си станал яко бояджия?

- фифи перото
Къде са "подкрепячите",след като ние "разбирачите" говорим глупости?Гонзьо отивай при русата,черната ,зелената,бЕлата ,че ми ПИСНА ОТ ТЕБЕ.
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Резултата не е най лошото нещо за вас , а играта на отбора .
Не съм виждал някой да мачка така Левски скоро ,освен в групите на ШЛ.И ако съдията беше свирил както трябва отивахте на разгромна загуба.
Не съм виждал някой да мачка така Левски скоро ,освен в групите на ШЛ.И ако съдията беше свирил както трябва отивахте на разгромна загуба.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора