ЦСКА - Стяуа 1:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: ЦСКА - Стяуа 25.08.2011, 20:30(Реванш)

Мнениеот Кашчей » 24 авг 2011 21:18

Klaatu написа:
Кашчей написа:Ако това е истина http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2717858 просто нямам думи!

Нищо кой знае какво притеснително не виждам в това. Ако сте слушали самото интервю (днес по Гонг) в контекста си прозвуча съвсем нормално. Питаха Борисов дали ще продават Спас Делев при отпадане, той каза, че могат да продават играчи дори и да продължат. Не може да кажеш дали една продажба е оправдана или неоправдана без да си запознат с конкретните параметри на сделката. Ако някой даде 5 милиона за Платини, например, да не го продават ли?

Никой няма да даден невероятна сума за играч, когото не може да ползва в ЕКТ, това нали ти е ясно?!
Освен това, как се гони като цел титла, ако си продадеш още в началото на първенството най-добрите играчи?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 24 авг 2011 21:19

2:1 и за съжаления румънците продължават. Искрено се надявам да греша и резултата да е 3:0.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Радукан: Никакъв ад няма да е в София

Мнениеот k_oleto » 24 авг 2011 21:32

"Спортният директор на Стяуа Нарцис Радукан се заяде сериозна с публиката на ЦСКА, като заяви, че не очаква никакъв ад в София. Според шефа на румънците публиката на "армейците" може да е най-добрата в България, но не и в Европа.

"Много преувеличават. Да не играем срещу Галатасарай или Ривър Плейт. Може да са най-добрите в България. Аз не мисля, че ще бъде ад, особено като стадиона е с писта"

Айде.............тези румънци вече прекаляват - адски са нагли

Пуснете звука и се подгответе за мача
http://football.sportal.bg/news.php?news=321611

Армейци, умрете, но мамалигите победете!!!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Радукан: Никакъв ад няма да е в София

Мнениеот pomiqrat » 24 авг 2011 21:33

Закъсня с темата. Не виждаш ли във форума на ЦСКА една тема има ЦСКА - Стяуа :?: :!: :?:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 24 авг 2011 21:33

k_oleto написа:"Спортният директор на Стяуа Нарцис Радукан се заяде сериозна с публиката на ЦСКА, като заяви, че не очаква никакъв ад в София. Според шефа на румънците публиката на "армейците" може да е най-добрата в България, но не и в Европа.

"Много преувеличават. Да не играем срещу Галатасарай или Ривър Плейт. Може да са най-добрите в България. Аз не мисля, че ще бъде ад, особено като стадиона е с писта"

Хикс. Ако ги биете, ще е с един гол. Но не бълнувайте класиране. Бъдете обективни!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 24 авг 2011 21:43

hrclspr12 написа:
k_oleto написа:"Спортният директор на Стяуа Нарцис Радукан се заяде сериозна с публиката на ЦСКА, като заяви, че не очаква никакъв ад в София. Според шефа на румънците публиката на "армейците" може да е най-добрата в България, но не и в Европа.

Хикс. Ако ги биете, ще е с един гол. Но не бълнувайте класиране. Бъдете обективни!

е уж хикс, ама ако ги биеме ще е с 1 гол :lol: :lol: а ако се класираме пък надали ще влезнеш повече във форума :lol: :lol:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 24 авг 2011 21:44

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kj2SgLwH9o0&feature=related[/youtube]

:twisted: :twisted: :twisted: 5-30сек.

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 24 авг 2011 22:37

извинявайте, че спамя, но сега се прибирам и нямам време да чета цялата тема. та може ли някой да ми прати на личен инфо за мача: отколко часа, кой стадион, колко по-рано трябва да се отиде, къде се продават билетите (до колко преди мача) и т.н. Мерси предварително :)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 24 авг 2011 22:39

Голямо надъхване, големи приказки, високопарни фрази, прогнози за победи с 3,4 или 5 гола :lol: :lol: :lol: Аз казах, че ако продължите, ще призная че не съм бил прав, но ако отпаднете, ще признаете ли, че много хора нищо не разбирате от футбол или в най-добрия случай не махате червените очила :roll: И това не е заяждане или желание да отпаднете, просто гледам реално и смятам, че няма как да отстраните Стяуа след 2 чисти гола пасив и че румънците ще вкарат първи гол и ще си опекат работата.
Изображение

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 24 авг 2011 22:41

Alex написа:извинявайте, че спамя, но сега се прибирам и нямам време да чета цялата тема. та може ли някой да ми прати на личен инфо за мача: отколко часа, кой стадион, колко по-рано трябва да се отиде, къде се продават билетите (до колко преди мача) и т.н. Мерси предварително :)

Заповядай информация http://pfkcska.sportal.bg/bg/article:2016 мачът би трябвало да започне 20:30 часа ;)
catch me ... if you can !

Върни се в “Архив”