Стяуа (Букурещ) - ЦСКА (София) - 2:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Задава се сериозен проблем с феновете на ЦСКА в Клуж

Мнениеот ros » 17 авг 2011 22:08

Дано и резултатът да е като февруарския ;)

Нека поздравим всички онези, които се решиха да пътуват и да им пожелаем емоции, които да останат незабравими

САМО ЦСКА
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Re: Стяуа (Букурещ) - ЦСКА (София) ЛЕ - Playoff 18.8.11

Мнениеот шивача » 17 авг 2011 22:11

Кашчей написа:
vaskonti написа:Между другото, не бих се учудил много ако отборът "изненадващо" се прибере без Мораеш. Е,най-вероятно няма да стане така, но...

Той официално няма право да играе..защо тогава пътува с отбора?

за да свиква с обстановката, а и крачуна пътува, но и той няма картотека
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 17 авг 2011 22:13

Сериозен проблем за организацията на мача между българския ЦСКА и румънския Стяуа и феновете на 31-кратните шампиони може да се създаде заради ниските очаквания на домакините към посещаемостта от българска страна. Това притеснение не може да не се породи при вида на големината на клетката за гостуващи фенове на стадион "Доктор Константин Радулеску", която е за не повече от 800-900 души. Очаква се двойно повече привърженици на "червените" да пристигнат в Клуж, за да подкрепят любимия си отбор срещу гранда на северната ни съседка Стяуа. Феновете на 31-кратните шампиони на България не се уплашиха от разстоянието от над 820 километра и лошия път през Карпатите и се очаква повече от 1500 души да се стекат в столицата на Трансилвания, за да гледат срещата на живо. Те обаче ще бъдат натъпкани в клетка, която е определено доста по-малка от тази бройка.

Изображение

Екипът на *******.bg прилага два фотоса на отделеното за гости пространство на стадиона в Клуж, за да могат и читателите да се убедят в съвсем реалната опасност част от феновете на ЦСКА да не влязат на стадиона. Както е известно, интересът на румънските фенове към мача също е много голям, като до момента са продадени 18 000 билета, а се очаква в утрешния ден да бъдат разпродадени и последните 2000 ценни хартийки, предвидени за фенове на Стяуа и така да няма много празни места и възможност за разширение на клетката за гости на стадион "Константин Радулеску"

Изображение

[offtopic]Sportal[/offtopic]

Пускам нова тема, а не слагам тази новина в темата за мача, понеже това е по специално за нас отколкото за срещата.

П.С. Предвид факта, че се очаква да сме над 3000 какво мислите? На мен ми прилича малко на 26.02.2011, ако наистина ни набутат в клетка за 1000 човека... :?:
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 авг 2011 22:27

шивача написа:
Кашчей написа:
vaskonti написа:Между другото, не бих се учудил много ако отборът "изненадващо" се прибере без Мораеш. Е,най-вероятно няма да стане така, но...

Той официално няма право да играе..защо тогава пътува с отбора?

за да свиква с обстановката, а и крачуна пътува, но и той няма картотека

Мораеш няма картотека изобщо, не само за този мач.Дори не е сигурно, че ще има... с какво трябва да свиква?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 17 авг 2011 23:08

Ха,незнам защо но все едно ми прочете мислите!Надявам се да грешим и двамата,но аз съм на принципа:"прекалено е хубаво за да е истина".Явно има доста неща които не знаем от кухнята(и явно никога няма да разберем),но се надявам да сме се заблудили и двамата!
Все пак това че Мораеш е в Румъния и изявленията на Бекали са ми като :idea: ?!?
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 18 авг 2011 02:26

Абе какви глупости говорите .Онзи ден всичко от щаба го казаха ясно, че Мораеш е наш играч и се чака само Фифа да даде зелена светлина да играе.Оставете го Бекали да си говори каквото иска, това е типично в негов стил .
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 18 авг 2011 08:48

Joni_ написа:Абе какви глупости говорите .Онзи ден всичко от щаба го казаха ясно, че Мораеш е наш играч и се чака само Фифа да даде зелена светлина да играе.Оставете го Бекали да си говори каквото иска, това е типично в негов стил .

Това, че е наш играч не пречи да бъде продаден. Принципно това би било удар от всякъде, защото едва ли Стяуа ще плати по-малко от 500к за бразилеца. Тоест Титан са напред с 500к евро ей така, от нищото. Ако има някаква такава завера, според мен развитието й зависи от изхода от двата мача. А може и обратното - резултатите от мачовете да зависят от тази завера :mrgreen:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 18 авг 2011 08:58

Ти луд ли си? Пълна измишльотина. Няма да стане тоя номер
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 18 авг 2011 09:02

Е дано не стане, естествено.
Казах го просто да не останем със зяпнала уста ако вземе, че стане :)
И не бих винил Титаните ако го направят... стига тия пари да се използват по подходящ за ЦСКА начин.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Студента
Контакти:

Мнениеот Студента » 18 авг 2011 09:22

Не вярвам Мораеш да си остане там. Вчера Радуканов като го питаха румънците за Мораес,
каза, че е футболист на ЦСКА, има договор за 3 години и ще играе в ЦСКА. А като го питаха защо пътува с отбора като няма право да играе - Радуканов каза- Защото сме един колектив и обичаме да сме заедно :idea:

Върни се в “Архив”