Левски в Лига Европа - Сезон 2011 - 2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Левски в Лига Европа - Сезон 2011 - 2012

Мнениеот L_Messi » 17 юли 2011 18:35

runnersa написа:
L_Messi написа:
runnersa написа:В ШЛ тези които могат да отпаднат и да вис мъкнат надолу са 9! В ЛЕ могат да ви качат 15! 1 повече в ЛЕ трябва да отпадне, че да сте поставени! ;) Шансовете са големи! ;)

В 3-ти кръг на ШЛ има няколко двойки, в които единият отбор е с по-висок от нас коеф., а другият с по-нисък (примерно Партизан - Генк) и в тези мачове е важно "фаворитите" (в случая Партизан) да продължат напред. Ако това условие се изпълни,мисля че нняма значение какво ще стане в 3-ти кръг на ЛЕ (при условие, че и Левски отстрани СпартакТ./Тирана 8-) )

Не са няколко, а 9! Но в някой от тях трябва да стане чудо, че фаворита да отпадне - примерно Копенхаген - Шамрок или БАТЕ - Екранас! Така, че повече от 4-5 изненади не виждам как биха могли да станат, че и те са много! А на вас ви трябва 1 изненада повече в ЛЕ отколкото в ШЛ! В ЛЕ възможностите са общо 15! Така, че на 90% сте поставени!
Примера с Партизан е един от най-рисковите фаворита да отпадне и да ви смъкне надолу, но 1-2 изненади ще са в рамките на допустимото! В ЛЕ ще са повече със сигурност!

Е, аз пък не се надявам на много изненади в ЛЕ, но ще видим. За ШЛ си прав, даже аз освен в двойките Партизан-Генк и Розенборг - Виктория Пилзен, не виждам реално къде другаде може да се получат резултати, които да повлияят негативно на позицията на Левски.

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 17 юли 2011 18:39

runnersa написа:
L_Messi написа:
runnersa написа:
В 3-ти кръг на ШЛ има няколко двойки, в които единият отбор е с по-висок от нас коеф., а другият с по-нисък (примерно Партизан - Генк) и в тези мачове е важно "фаворитите" (в случая Партизан) да продължат напред. Ако това условие се изпълни,мисля че нняма значение какво ще стане в 3-ти кръг на ЛЕ (при условие, че и Левски отстрани СпартакТ./Тирана 8-) )

Не са няколко, а 9! Но в някой от тях трябва да стане чудо, че фаворита да отпадне - примерно Копенхаген - Шамрок или БАТЕ - Екранас! Така, че повече от 4-5 изненади не виждам как биха могли да станат, че и те са много! А на вас ви трябва 1 изненада повече в ЛЕ отколкото в ШЛ! В ЛЕ възможностите са общо 15! Така, че на 90% сте поставени!
Примера с Партизан е един от най-рисковите фаворита да отпадне и да ви смъкне надолу, но 1-2 изненади ще са в рамките на допустимото! В ЛЕ ще са повече със сигурност!

Е, аз пък не се надявам на много изненади в ЛЕ, но ще видим. За ШЛ си прав, даже аз освен в двойките Партизан-Генк и Розенборг - Виктория Пилзен, не виждам реално къде другаде може да се получат резултати, които да повлияят негативно на позицията на Левски.

Да не подценяваме все пак Литекс :mrgreen:

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 17 юли 2011 18:57

]

В 3-ти кръг на ШЛ има няколко двойки, в които единият отбор е с по-висок от нас коеф., а другият с по-нисък (примерно Партизан - Генк) и в тези мачове е важно "фаворитите" (в случая Партизан) да продължат напред. Ако това условие се изпълни,мисля че нняма значение какво ще стане в 3-ти кръг на ЛЕ (при условие, че и Левски отстрани СпартакТ./Тирана 8-) )[/quote]
Примера с Партизан е един от най-рисковите фаворита да отпадне и да ви смъкне надолу, но 1-2 изненади ще са в рамките на допустимото! В ЛЕ ще са повече със сигурност![/quote]
Е, аз пък не се надявам на много изненади в ЛЕ, но ще видим. За ШЛ си прав, даже аз освен в двойките Партизан-Генк и Розенборг - Виктория Пилзен, не виждам реално къде другаде може да се получат резултати, които да повлияят негативно на позицията на Левски.[/quote]
Да не подценяваме все пак Литекс :mrgreen:[/quote]
Двойката на Литекс няма отношение! И двата отбора са с по-нисък коефицент! Анортозис обаче е хубаво да отпадне в ЛЕ :mrgreen:

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 17 юли 2011 19:05

runnersa написа:]

Примера с Партизан е един от най-рисковите фаворита да отпадне и да ви смъкне надолу, но 1-2 изненади ще са в рамките на допустимото! В ЛЕ ще са повече със сигурност![/quote]
Е, аз пък не се надявам на много изненади в ЛЕ, но ще видим. За ШЛ си прав, даже аз освен в двойките Партизан-Генк и Розенборг - Виктория Пилзен, не виждам реално къде другаде може да се получат резултати, които да повлияят негативно на позицията на Левски.[/quote]
Двойката на Литекс няма отношение! И двата отбора са с по-нисък коефицент! Анортозис обаче е хубаво да отпадне в ЛЕ :mrgreen:[/quote]

Ако вие биете Висла те отиват в ЛЕ, нали?Те са с по висок коеф от Левски и => ни смъкват с една позиция на долу => в наш интерес е да не биете пполяците.

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 17 юли 2011 19:07

flo написа:
runnersa написа:]

Двойката на Литекс няма отношение! И двата отбора са с по-нисък коефицент! Анортозис обаче е хубаво да отпадне в ЛЕ :mrgreen:[/quote]

Ако вие биете Висла те отиват в ЛЕ, нали?Те са с по висок коеф от Левски и => ни смъкват с една позиция на долу => в наш интерес е да не биете пполяците.[/quote]
И откога 10 е повече от 14,5 :mrgreen:

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 17 юли 2011 20:57

Ето още един повод да се радваме, че се паднахте с Висла. Иначе щях да се чудя за вас ли да викам или за някой, който евентуално е с по-висок коефициент от нас :mrgreen: Е вероятно щях да предпочета българското :)
Само Левски!

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 17 юли 2011 22:38

Спартак Търнава почват с победа в шампионата на Словакия след 2-1 над Дунайска Стреда.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 17 юли 2011 23:42

Santiago Munezz написа:Спартак Търнава почват с победа в шампионата на Словакия след 2-1 над Дунайска Стреда.

Не звучи много стряскащо, да видим дали въобще ще стигнат до мач с нас :)
Само Левски!

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 17 юли 2011 23:48

siniq_fen написа:
Santiago Munezz написа:Спартак Търнава почват с победа в шампионата на Словакия след 2-1 над Дунайска Стреда.

Не звучи много стряскащо, да видим дали въобще ще стигнат до мач с нас :)

Да ...ние всички говорим за Търнава,но нищо не се знае 0-0 е коварен резултат може и срещу Тирана да играем.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 18 юли 2011 10:03

Най-вероятният съперник на Левски в третия предварителен кръг на Лига Европа - Спартак (Търнава), ще бъде без най-добрия си нападател в мачовете си срещу "сините". Футболистът от Кот д`Ивоар Иса Коне има проблем с връзките на глезена си и ще остане извън игра поне още един месец. Така той със сигурност отпада за евентуалните двубои с Левски, които по програма се падат на 28 юли и 4 август.

Междувременно словашкият клуб обави бюджет от 2,9 милиона евро за новия сезон. Това означава, че "сините" имат два пъти по-голям бюджет от своя съперник.

"По груби изчисления бюджетът трябва да се вмести в 2,8 - 2,9 милиона евро. По-голяма част от финансите са фиксирани, но имаме възможности да маневрираме. Важното е, че изпълнихме целта си да стабилизираме отбора и сега задачата ни е да изградим печеливш стил на игра. Миналият сезон завършихме четвърти, сега целта ни е да бъдем по-напред. Заради това и заради желанието за добро представяне в Лига Европа, назначихме и нов треньор", заяви по този повод генералният мениджър на Спартак Йозеф Валович.

Върни се в “Архив”