runnersa написа:L_Messi написа:runnersa написа:В ШЛ тези които могат да отпаднат и да вис мъкнат надолу са 9! В ЛЕ могат да ви качат 15! 1 повече в ЛЕ трябва да отпадне, че да сте поставени!Шансовете са големи!
В 3-ти кръг на ШЛ има няколко двойки, в които единият отбор е с по-висок от нас коеф., а другият с по-нисък (примерно Партизан - Генк) и в тези мачове е важно "фаворитите" (в случая Партизан) да продължат напред. Ако това условие се изпълни,мисля че нняма значение какво ще стане в 3-ти кръг на ЛЕ (при условие, че и Левски отстрани СпартакТ./Тирана)
Не са няколко, а 9! Но в някой от тях трябва да стане чудо, че фаворита да отпадне - примерно Копенхаген - Шамрок или БАТЕ - Екранас! Така, че повече от 4-5 изненади не виждам как биха могли да станат, че и те са много! А на вас ви трябва 1 изненада повече в ЛЕ отколкото в ШЛ! В ЛЕ възможностите са общо 15! Така, че на 90% сте поставени!
Примера с Партизан е един от най-рисковите фаворита да отпадне и да ви смъкне надолу, но 1-2 изненади ще са в рамките на допустимото! В ЛЕ ще са повече със сигурност!
Е, аз пък не се надявам на много изненади в ЛЕ, но ще видим. За ШЛ си прав, даже аз освен в двойките Партизан-Генк и Розенборг - Виктория Пилзен, не виждам реално къде другаде може да се получат резултати, които да повлияят негативно на позицията на Левски.