megan fox написа:NIKSANA написа:megan fox написа:fcb_bg остави ги! Нека си живеят в заблуда!
И фен на Барса тръгнал да ми говори, че Снайдер заслужавал Златната топка!![]()
![]()
![]()
Ясно колко е фен на Барса...
ясно колко разбираш от футбол и си заслепена..! като съм фен на Барса да съм с глава в гъза ли.. все едно да отрека нистелрой, раул или касиляс... тъпотии
![]()
![]()
Смешко, смешко, ти си за цирка да разсмиваш хората!
Първо не съм жена, та не ми говори в женски род!
Второ да, фен съм на Барса, но не съм заслепен ! Ти си заслепеният! Само си спомни по какъв скандален начин Интер отсраниха Барса и тогава говори! Без това реферско рамо Интер нямаше да спечелят 5 трофея, а само 2 и респективно довода ти, че Снайдер е заслужавал отличието заради броя спечелени трофеи пада в канала!!!
Трето очевидно главата ти е в гъза, така че отричай каквото си искаш, никой в този раздел няма да те взема насериозно занапред! За всички нас феновете на Барса ти не си един от нас, ти си един псевдофен ма успеха! (И сега не почвай да ми развиваш теории, че си фен на отбора от 90-те години на миналото хилядолетие, защото ти личи, че не си!)
толкова ми пука какво мислят хората за фенската ми принадлежност, че няма да заспя..
не помня от кога съм точно фен на Барса.. на Левски съм най- отдавна.. на Интер от момента, в които гледах Роналдо в едно дерби Интер - Милан .. На Барса не помня конкретно, но е преди Интер и така или иначе.. най- голям фен съм на ФУТБОЛА и не задължително на атрактивния, защото нищо не може да постигнеш вабанг (можеш ако имаш във форма 2 3 страхотни играча като в Барса, но при липса на 1 от тях нещата не са същите.. няма да изразявам вижданията си за футбола пред теб).. не знам дали си мъж жена дете дядо или т.н. съжалявам за объркания ти пол..но не знаех, че си ГЛАВАТАРЯ на ФЕНОВЕТЕ на Барса и сега ще ме прогониш и край

Ако искаш спор давай на лични, не в тази тема