Барселона - Арсенал 3:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Re: Барселона - Арсенал 3:1 (FT)

Мнениеот NIKSANA » 10 мар 2011 13:24

megan fox написа:
NIKSANA написа:
megan fox написа:fcb_bg остави ги! Нека си живеят в заблуда!

И фен на Барса тръгнал да ми говори, че Снайдер заслужавал Златната топка! :lol: :lol: :lol:
Ясно колко е фен на Барса...

ясно колко разбираш от футбол и си заслепена..! като съм фен на Барса да съм с глава в гъза ли.. все едно да отрека нистелрой, раул или касиляс... тъпотии

:lol: :lol: :lol: Смешко, смешко, ти си за цирка да разсмиваш хората!

Първо не съм жена, та не ми говори в женски род!
Второ да, фен съм на Барса, но не съм заслепен ! Ти си заслепеният! Само си спомни по какъв скандален начин Интер отсраниха Барса и тогава говори! Без това реферско рамо Интер нямаше да спечелят 5 трофея, а само 2 и респективно довода ти, че Снайдер е заслужавал отличието заради броя спечелени трофеи пада в канала!!!
Трето очевидно главата ти е в гъза, така че отричай каквото си искаш, никой в този раздел няма да те взема насериозно занапред! За всички нас феновете на Барса ти не си един от нас, ти си един псевдофен ма успеха! (И сега не почвай да ми развиваш теории, че си фен на отбора от 90-те години на миналото хилядолетие, защото ти личи, че не си!)

толкова ми пука какво мислят хората за фенската ми принадлежност, че няма да заспя..
не помня от кога съм точно фен на Барса.. на Левски съм най- отдавна.. на Интер от момента, в които гледах Роналдо в едно дерби Интер - Милан .. На Барса не помня конкретно, но е преди Интер и така или иначе.. най- голям фен съм на ФУТБОЛА и не задължително на атрактивния, защото нищо не може да постигнеш вабанг (можеш ако имаш във форма 2 3 страхотни играча като в Барса, но при липса на 1 от тях нещата не са същите.. няма да изразявам вижданията си за футбола пред теб).. не знам дали си мъж жена дете дядо или т.н. съжалявам за объркания ти пол..но не знаех, че си ГЛАВАТАРЯ на ФЕНОВЕТЕ на Барса и сега ще ме прогониш и край :) Да си фен на отбор не означава да отричаш грешките му нито да не почиташ и уважаваш останлите!
Ако искаш спор давай на лични, не в тази тема
Последна промяна от NIKSANA на 10 мар 2011 13:27, променено общо 1 път.
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 10 мар 2011 13:24

Е какво да кажем по темата!

Барса показа характер и мъжество и заслужено е на 1/4 финал в ШЛ! Направихме много важна крачка към нов Требъл! Дано да ни стигнат силите да го постигнем!

Пожелавам лек ден на всички, аз отивам на лекции. :)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 10 мар 2011 13:26

fcb_bg написа:Отново приканвам да се говори по темата, писна ми за пореден път всеки да започва да говори каквото си иска и да става селската история тук!!!!

Аз да си кажа мнението:
бях мнгоо разочарован...вярно е фен съм на Барса... даже познах резултата ако погледнете темата преди мача...
Ядоса ме факта, че съдията беше некадърен или се правеше на такъв. Ей богу на световното едва не ме токазаха от гледане на футбол и на този мач си припомних разочорованието ми тогава. Съдията не трябва да е главната фигура на терена. Дани Алвеш трябавше да бъде предупреден много рано в мача.. от него почнаха първите нерви(както обикновенно). Изгонването на Перси бе смехотворно. По тази логика меси трябваше да има жълт картон. Някой неуки "разбирачи" ще кажат... голяма работа изгонил им нападателя те нямаха толкова положения....
да ама не .. първо тактиакта се променя, нагласата е друга психически.. имаше 2 3 възможности за арсенал след това за котнра но им липсваше играч в центъра... с 2 думи провалиха мача....
Иначе очакван футбол.. барса натискаха търсеха пролуки и извеждащи подавания... Арсенал се бяха изтеглили по близо до средата за да се изтеглят за засада, да спират атаките в центръа и да имат възможност да реагират при изпуснат човек. Лошо, добро .. тактиката им беше правилна
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 10 мар 2011 13:27

Мачовете Барселона - Интер , Челси - Барселона са доказателство , че съдиите грешат и в двете посоки. И ще бъде така , докато не се въведат видео повторенията. Факт е , че Интер спечели 5 купи , факт е и че Меси спечели златната топка. Ако някой от вас беше на мястото на Снайдер щеше да го е яд , че не е в топ 3 най-малко. Не виждам смисъл от коментари , пък и такива имаше доста. А и леко полека добрият тон се нарушава.
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 10 мар 2011 13:30

NIKSANA написа:толкова ми пука какво мислят хората за фенската ми принадлежност, че няма да заспя..
не помня от кога съм точно фен на Барса.. на Левски съм най- отдавна.. на Интер от момента, в които гледах Роналдо в едно дерби Интер - Милан .. На Барса не помня конкретно, но е преди Интер и така или иначе.. най- голям фен съм на ФУТБОЛА и не задължително на атрактивния, защото нищо не може да постигнеш вабанг (можеш ако имаш във форма 2 3 страхотни играча като в Барса, но при липса на 1 от тях нещата не са същите.. няма да изразявам вижданията си за футбола пред теб).. не знам дали си мъж жена дете дядо или т.н. съжалявам за объркания ти пол..но не знаех, че си ГЛАВАТАРЯ на ФЕНОВЕТЕ на Барса и сега ще ме прогониш и край :) Да си фен на отбор не означава да отричаш грешките му нито да не почиташ и уважаваш останлите!

Не съм никакъв главатар тук! Просто хората не са слепи. От достатъчно време съм тук, за да познавам вече достатъчно добре по-старите (в случая като време откакто са във форума) фенове на отбора, които пишат в раздела и знам какво ще бъде тяхното мнение. Затова го написах това нещо, а не защото съм лидер/главатар или каквото там си избереш. :)

Не те гоня, дори и да имахтази власт да го направя, не бих!

А колкото до уважението...: НЕ УВАЖАВАМ нито един човек, който не уважава Барселона и смее да каже нещо срещу отбора или играчите! Самият факт, че смееш да сравняваш безполезно изкопаемокато Снайдер с Меси... е няма как да спечелиш уважението ми!

Това е все едно да сравняваш Боримиров (нищо лично срещу него) със Зидан примерно! Абсолютно същото е и разликата в класата им е идентична!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 10 мар 2011 13:31

megan fox написа:
NIKSANA написа:толкова ми пука какво мислят хората за фенската ми принадлежност, че няма да заспя..

Не съм никакъв главатар тук! Просто хората не са слепи. От достатъчно време съм тук, за да познавам вече достатъчно добре по-старите (в случая като време откакто са във форума) фенове на отбора, които пишат в раздела и знам какво ще бъде тяхното мнение. Затова го написах това нещо, а не защото съм лидер/главатар или каквото там си избереш. :)

Не те гоня, дори и да имахтази власт да го направя, не бих!

А колкото до уважението...: НЕ УВАЖАВАМ нито един човек, който не уважава Барселона и смее да каже нещо срещу отбора или играчите! Самият факт, че смееш да сравняваш безполезно изкопаемокато Снайдер с Меси... е няма как да спечелиш уважението ми!

Това е все едно да сравняваш Боримиров (нищо лично срещу него) със Зидан примерно! Абсолютно същото е и разликата в класата им е идентична!!!

нали ти казах.. давай на лични или в друга тема..туке за арсенал и барса мачът

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 10 мар 2011 14:52

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: мале мале :x
[center][wrapimg=]https://thenypost.files.wordpress.com/2019/03/james-harden.jpg?quality=90&strip=all&w=618&h=410&crop=1[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQO8_lGo8nA8_IcLIXLWf5EmOZJm1Aswij5Lxnwz3sLgZHlc3r-[/wrapimg][/center]
[offtopic][wrapimg=]https://pre00.deviantart.net/a68c/th/pre/f/2017/035/5/1/the_king___leo_messi__lockscreen_wallpaper__by_jazzyjaber-daxtpdo.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
bultras4e
Контакти:

Мнениеот bultras4e » 10 мар 2011 15:40

Яко мазало стана тая тема (tmi) :mrgreen:
[wrapimg=]http://static.football24.bg/cache/470x0/assets/2013_novi/a/botev/todor_nedelev1.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 10 мар 2011 16:02

bultras4e написа:Яко мазало стана тая тема (tmi) :mrgreen:

Както FCB каза - всеки пише каквото му харесва . :mrgreen:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 10 мар 2011 16:18

Madridist написа:
bultras4e написа:Яко мазало стана тая тема (tmi) :mrgreen:

Както FCB каза - всеки пише каквото му харесва . :mrgreen:

Еми то ако не се оспамят повечето теми,няма да е интересно .... :mrgreen: :mrgreen:
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Върни се в “Архив”