Трансферите в клуба

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Re: Трансферите в клуба

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 25 мар 2011 10:50

blue avalanche написа:В този ред на мисли:
"36-годишният пловдивчанин Александър Александров – Кривия вероятно ще завърши футболната си кариера в родния си град. Халфът се очаква да даде съгласието си за поне един сезон в Ботев, след като от ръководството на Левски негласно обявиха, че няма да разчитат повече на него.
Сашо Александров е изключително близък с банкера Юли Попов, който е човекът на собственика на „канарчетата“ Цветан Василев. Бате Юли беше начело на пловдивската Марица, откъдето Кривия и още цяла плеяда местни футболисти тръгнаха към големия футбол."

Кривия го пращат при нас вече не знам колко пъти... Дълбоко ме съмнява да стане подобен "трансфер", а и голяма част от хората на Колежа не го долюбват. Ще видим, но според мен е по-скоро партенка подобна новина, отколкото реалност.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 25 мар 2011 11:15

Шврнц Тпрунков написа:
blue avalanche написа:В този ред на мисли:
"36-годишният пловдивчанин Александър Александров – Кривия вероятно ще завърши футболната си кариера в родния си град. Халфът се очаква да даде съгласието си за поне един сезон в Ботев, след като от ръководството на Левски негласно обявиха, че няма да разчитат повече на него.
Сашо Александров е изключително близък с банкера Юли Попов, който е човекът на собственика на „канарчетата“ Цветан Василев. Бате Юли беше начело на пловдивската Марица, откъдето Кривия и още цяла плеяда местни футболисти тръгнаха към големия футбол."

Кривия го пращат при нас вече не знам колко пъти... Дълбоко ме съмнява да стане подобен "трансфер", а и голяма част от хората на Колежа не го долюбват. Ще видим, но според мен е по-скоро партенка подобна новина, отколкото реалност.

Така е."Вероятно","се очаква","негласно"...Все условни изрази.Едно е почти сигурно:че най-вероятно ще напусне Левски.В каква посока,обаче...

Потребителски аватар
the___dog
Контакти:

Мнениеот the___dog » 25 мар 2011 11:38

Трансфера му в Левски беше най-голямата грешка. Левски за втори път го прецакват през кариерата му. Футболист на 36 от дъжд на вятър да влиза като резерва - пълна гавра.
Според мен има място Ботев , не толкова заради отличните си плеймейкарски качества, а зариди неговата психика. Не ме разбирайте грешно, обаче в Ботев има доста млади момчета, на които някои трябва да им викне по време на мача за да ги организира и мотивира. Според мен Кривия е идеален за тази цел, впрочем точно за това го изгониха от Черно море - "младите играчи обичали спокойствието". :)

Но малко се съмнявам да направи тази стъпка от А група в В/Б група. :(

Потребителски аватар
Yellow blood
Контакти:

Мнениеот Yellow blood » 25 мар 2011 14:15

Раздвоен съм, относно тази новина. Ако изобщо е новина, но имам предвид по-скоро последствията от нея, ако стане факт.

Минусите (според мен):
- отношението на Кривия към Ботев през годините и съответно на голяма част от нашите фенове към него;
- възрастта му и липсата на футболна перспектива пред него;
- наличието в отбора на опитни халфове като Манчев и Тимонов /да не говорим и за по-младите надежди/ не предполага привличането му;
- характерът му и очаквана "звездомания" могат да разбият атмосферата в съблекалнята;

Плюсовете (според мен):
- футболният му опит, покрай който може да израстне целия отбор;
- отново характерът му, който би могъл да подейства много надъхващо на младите и да им помогне да изградят самочувствие на победители;
- утвърждаването на Ботев като желан и привлекателен клуб за много футболисти, независимо от моментното положение в долните дивизии;

Както казах, раздвоен съм. Според мен най-важният фактор ще е в каква посока ще тръгне да влияе той с характера си, което за момента е непредсказуемо. Може, както да издигне отбора като цяло с една класа, така и да развали обстановката. Все пак, ако трябва да се взима решение, аз бих бил за едногодишен договор за предстоящия ни сезон в Б група. А в движение нещата ще си проличат в каква посока се развиват и съответно Бакалов и Коце Видолов могат да реагират по подходящ начин.
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 21 апр 2011 20:40

Дочух,че Пеньо искал да се връща в Ботев от догодина...

Потребителски аватар
plovdivchanina
Контакти:

Мнениеот plovdivchanina » 22 апр 2011 01:42

PLOVDIV PEE 1912 написа:Дочух,че Пеньо искал да се връща в Ботев от догодина...

Кой Пеньо, че нещо не мога да зацепя.
Изображение

Потребителски аватар
v.s.
Контакти:

Мнениеот v.s. » 22 апр 2011 11:30

За мен Христов има място в отбора.Трябва ни алтернасива на Курдов.Също така и ляв халф и ляв бек.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.

Потребителски аватар
Tosh
Контакти:

Мнениеот Tosh » 22 апр 2011 12:44

v.s. написа:

За мен Христов има място в отбора.Трябва ни алтернасива на Курдов.Също така и ляв халф и ляв бек.

Илиян Йорданов вероятно ще се завърне при нас, с което и ще се засили конкуренцията от ляво. Също така да не забравяме Тошко Неделев.
est. 1912

stanislav89
Контакти:

Мнениеот stanislav89 » 22 апр 2011 20:37

За Илиян Йорданов ако това е вярно , супер!
Иначе Тодор Неделев е атакуващ халф , като моето предположение е ,че Георги Стефанов ще бъде освободен , като по този начин ще се отвори място за атакуващ халф в отбора.
Така ще ни трябва само ляв бек... или не Владо Байрев започва да играе все по-добре там , за жалост предимно в защита , не се включва напред.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 22 апр 2011 21:33

v.s. написа:

За резерва на Курдов - може. Но надали ще се махне от Славия, за да е резерва при нас, а за титуляр вместо Курдов - поне в момента не. Да си стои в София, тъкмо да може да ходи да си гледа явно любимите му Левски.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Върни се в “Архив”