Гент - Левски 01.12.2010 г.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Гент - Левски 01.12.2010 г.
Абе тия наще на кой мач са били...бахти неадекватните коментари,честно

- JackPackage
- Контакти:
Левски е на практика отбор на 4-5 месеца - няма как за толкова време да имаме завършен отбор - справка -> вижте Реал М на Специалния и мача им с Барса....
Трябва време, само на Фифата може да викнеш 11 играча и да биеш всичко наред..

Трябва време, само на Фифата може да викнеш 11 играча и да биеш всичко наред..
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
Абе мочетааа,абстрахирайте се от всякакви пристрастия и вижте очевидни неща,че ни куца А-Б-то в футбола!!!
Ето Гонзо ми разправя,че сме играли мн добре и сме имали шанс да бием.Вървяли сме по правилен път и тва било начина
Или не разбирам от футбол грам,или ни взимат за канарчета от клуба!!!
Ето Гонзо ми разправя,че сме играли мн добре и сме имали шанс да бием.Вървяли сме по правилен път и тва било начина

"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"
Blue_Lion написа:Абе тия наще на кой мач са били...бахти неадекватните коментари,честно
да се надяваме поне в София Левски да бият за коефициент ....
Тасесвски ви липсваше според мен
- optimistik
- Контакти:
Няма какво да се тръшкаме,това е положението,Левски наистина имаха шанс,но групата ни си беше крайно тежка.Освен това отбора играе като тим едва първи сезон.Ако бяхме прескочили групите щеше да е или чист късмет или епизод от "Опълченците....".Въпреки всичко отбора заслужава поздравления-за мъжката си игра,за това,че въпреки недостатъците си играха да бият,това заслужава много повече от поздравления.Да не забравяме,че отбора едва излезе от кризата със един нов спортен директор,с нов тренер и въпреки успехите не се главозамая.Отбора стоеше доста добре и явно изпълняваше точно тактически указания да пази суха вратата и ако може да излъжат Гент с някоя контраатака.Това можеше и да проработи,ако не бяха лошите климатични условия и тежък терен.Бързината на Дани Младенов,на Дембеле и Жо просто не можа да бъде използвана днес,а това всъщност са ни силните козове.Истина е и че футболистите на Левски откъм физическа подготовка бяха трагични.Учудих се на Бижутера-изкара цял мач на педал и то доста добре,но нямаше бързината да реши едно-две положения.Митрев беше отличен,мисля че това е титулярния вратар на Левски,Сержиньо Грийн,заедно с Гаджев, за мен беше най-добрия ни играч не само днес,Дембеле се раздаваше навсякъде,но го нямаше в атаката,Дани Младенов беше невидим.Общо взето за мен това беше едно супер успешно участие на Левски в ЛЕ с достойнство и мъжество и се моля да продължи напред,да не се разпродава,да се доведат подходящи попълнения за да може следващата година да куфеем на всеки техен мач.И последните ми думи са за страхотните фенове на Левски,които и днес заглушиха феновете на домакините,просто за мен няма по-добри от феновете на Левски и това е един страхотен плюс и подкрепа.Благодаря ви момчета/и момичета от фенките
/

Valdes написа:kartago написа:blue avalanche написа:Луд умора няма!
Има, има................
Има като се накаже с бананче
Аз защо казвам, че има?!..... Утре ще е така и във форума на ЦСКА!!!!
- delqnski47
- Контакти:
Blue_Lion написа:delqnski47 написа:Не сме на нивото на Белгия!Тия имат стадиони,школи,футболисти мама си е*ало....
Левски и ЦСКА играят на мускули...рано или късно този балон се пука
Кат бием един път през 2 години някой отбор от нашата черга в Европа(Динамо(Москва),Гент,АИК ли кви бяха ония дет ги отстранихте...) и като почнат едни хвалбиии,едни дуенияяя,едни пъченияяя направоо до втръсване!Спомням си кат отстранихме руснаците кво беше....абе все едно бяхме спечелили ГТ(Галактическата Титла)!И тогава си казах ''абе от това хвалене ще направят някоя простотия''!И се оказах прав за нещастиеееее...!Тия манекени се осраха до челото......!''Миньоро е отборооо'''.....пеех аз от гняв няколко месеца след великия мач в Русия!
А сега случая с ''Левски'',когато остранихте АИК мисля че бяха същата история!2-3 месеца летене и след това така почва леееко спускане,след което скоростта стократно се увеличава(петицата от Спортинг) и накрая завършваме с безславен и тъжен сгромолясък на Земята!Типичен БЕГЕ сценарии просто!Гледали сме го много,много пъти......
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
САМП и на тях им е ясно на какъв хал сме, ама сме такава смешна държава- истината просто не върви да се казва. Всичко се отрича до последно 

- blue avalanche
- Контакти:
Ако ударим чертата за ЛЕ(включително и мачовете с Дъндолк,Калмар и АИК) в никакъв случай не мога да съм недоволен.Определено положителните емоции бяха мно-о-о-го повече от отрицателните.Дано мачът със Спортинг да сложи един добър финал на Евротурнира и на годината!
Последна промяна от blue avalanche на 02 дек 2010 00:39, променено общо 1 път.