Литекс - ЛЕВСКИ 25.10 /21:00ч/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
фифи перото

Re: Литекс - ЛЕВСКИ 25.10 /21:00ч/

Мнениеот фифи перото » 25 окт 2010 23:54

vesodoc написа:Начи, ако Батков иска да има отбор,
трябва през зимната пауза да намери:
1. Читав вратар.
2. Читав плеймейкър.
3. Най-вече читав треньор.
Ясен е толкова предсказуем с тея центрирания към Дембеле, че може да излъже само некой провинциален отбор, при това, ако всичките му защитници са контузени.

Значи ще ти кажа ,колега..В България читав треньор няма и няма да дойде...Вратари и по света ..читави са рядкост...Плеймейкър?!Гриша Ганчев да вземем?! :idea:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
LUDAKIS
Контакти:

Мнениеот LUDAKIS » 25 окт 2010 23:56

Изображение --- :lol: :lol: :lol: леле ... пускам само за да покажа че съдията няма нищо общо с нашата загуба !
Изображение

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 25 окт 2010 23:57

1. Читав вратар.
2. Читав плеймейкър.
Ясен е толкова предсказуем с тея центрирания към Дембеле, че може да излъже само некой провинциален отбор, при това, ако всичките му защитници са контузени.

Вратар да, имаме нужда от добър вратар! Смяна на треньора, това е абсурдно! Плеймейкър не ни трябва, имаме си Дарко. Но виж, трябва да се помисли върху защитата, защото всеки мач получаваме леки голове! Всички ни вкарват, никога не сме били по-слаби в защита!!!
CHELSEA

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 25 окт 2010 23:57

1. Читав вратар.
2. Читав плеймейкър.

Не съм съгласен че трябва да сменим треньора,да за вратар може да пази Акалски за още 1 халф съм съгласен и централен защитник ни трябва,но за треньорска смяна не съм съгласен.Видяхме миналата година ЦСКА се провали именно заради смяната на Пенев на полусезона,дори да изоставаме от Литекс не трябва да се сменя Ясен!!!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 25 окт 2010 23:58

LUDAKIS написа:Изображение --- :lol: :lol: :lol: леле ... пускам само за да покажа че съдията няма нищо общо с нашата загуба !

просто съдията има нещо общо с тяхната победа :mrgreen: :mrgreen:
CHELSEA

Потребителски аватар
Петков
Контакти:

Мнениеот Петков » 25 окт 2010 23:59

DrAvalanche написа:За тези които твърдят, че съдията не е подпрял Литекс, нека си пуснат видео от мелето в Спортал. Ясно се вижда как в един момент когато нещата се поуспокоиха, Том се прави на каратист и рита Минев в гръб пред погледа на главния и страничния.

... малко след това, Том направи "бушона" на Мюлдер! Има ли видео-наказание в БГ?
Когато видях, че съдията не даде чист фаул още в 1-вата минута срещу Тасевски, в центъра на терена, който се вижда от Луната, на мен ми стана ясно накъде отиват нещата.
Последна промяна от Петков на 26 окт 2010 00:00, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 25 окт 2010 23:59

Айдееее, пак почвате. Големите фенове. Ясен слаб, вратар трябва, плеймейкъри. Кво искате не мога да разбера? Левски да бие във всички мачове с по 3:0, само щото играе Гарата (примерно)?
Еми виждате, че по цял свят големите отбори в първенствата си губят точки тук-там. Ние гостуваме на шампиона, който може да падне от Пирин като домакин, ама на мач с Левски скача (в буквалния смисъл - видяхте каратиста Том, боксьора Николов).
Отделно, някой видя ли, че след мелето играта умря? Ако не беше станало тва меле + картоните можеше и да не паднем, даже да бием. Тогава играта умря тотално.

ПС: И ей тия всички, дето пишете: "вратар, вратар. Акалски! Къде е Акалски?" Ще ви кажа едно - утре ще пази Акалски и ако изтръве една топка или му вкарат от 25м. ше го емнете всички, които искате да пази, и ше го съсипете като Жоро Христов.

Айде вървете да спите. На Герена ше ги бием.
Последна промяна от dxl на 26 окт 2010 00:01, променено общо 1 път.
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
benquick
Контакти:

Мнениеот benquick » 26 окт 2010 00:00

glarus_ds написа:
benquick написа:
blue avalanche написа:Само един въпрос:
За ритника на Том в гърба на Минев,жълт картон ли се полага?

А за 10-те фаула на Мулдер и на Гарата само по един жълт ли трябваше да им даде ААААААА?Отишли в Ловеч за хикс-еми мн.ясно че ще паднете.
Само недейте рева срещу съдията,човека си свири повече от перфектно!!!

А за игра в наказателното поле с ръка по топката какво се свири моето момче? Първото полувреме след центриране на Дембеле мисля, че беше Николов, изкара топката с ръка - съдията отсъжда корнер!? След това при удара на Гаджев в края на мача Янев избива топката с ръка - този път даже и корнер няма!?!?!?!?

А бе гларус ли си чайка ли си,случайно да видя че съдията си го измисли накрая тоя фаул ве,Бодуров му се удари топката в рамото кво ревеш още
vaskonti написа:
flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става :mrgreen:

То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия... :)
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си :)

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 26 окт 2010 00:01

Проблемът на тима е доста голям в гостуванията. Днес мача се разви по възможно най - благоприятният начин за нас. Не мога да си обясня как може спечелен мач да го загубиш. Някои казват, че съдията бил виновен - в много отношения са прави. Други казват, че умората, трети травмите. Но малко са хората, които говорят за това, че в България "Левски" играе прекалено лежерно, с прекалено високо самочувствие. Не е нормално да е така. Не знам какво става в тима напоследък. Може би заради емоцията в началото, може би заради шанса, заради много неща всичко се получаваше или почти. Многото проблеми, които се създадоха в последно време, пречат страшно. Ясен Петров не е лош треньор, но сега се вижда какво ще стане. В началото е лесно, но смисълът, силата в работата на един треньор се вижда, когато се печелят такива мачове. И не само, като водиш през цялото време, но и да обръшаш резултата, да контролираш играта. Стоп, стигнах до контролирането на играта.
Ето един много сериозен компонент, върху който в тима трябва сериозно да се работи. Никога не съм бил от хората, които обичат прекаленото владеене на топката, но всъщност умее ли един тим да го прави както трябва, тогава това се превръща в негово преимущество.
Много още има да се ошлайфа отборът ни, важното е да има търпение и време.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
delpi
Контакти:

Мнениеот delpi » 26 окт 2010 00:02

pladneshki_obir написа:Умолявам всички, които обичат Левски да не коментират под емоция какво трябва и какво не трябва,защото са смешни повечето от коментарите то не да се сменя Митрев,то треньора а бе осъзнайте се бе дай да си сменим и цвета на фланелките.Съвземете се!!!Един мач в който оранжевите биха с голяма доза късмет и това.Айде слагайте си капките и си лягайте!!!

Колега, всеки си има право на мнение. Само ще ти кажа, че ако случайно Гарра не беше дошъл в Левски лятото сега щяхме да кретаме до ЦСКА в класирането и хич нямаше да си толкова спокоен... истината е, че втори пореден важен мач не можем да създадем голово положение. Ако противника неутрализира Жо и Гарра ставаме елементарни!!!
Лично аз в последните 2 мача съм доволен само от защитата, допуснаха само 2 грешки, които се оказаха решаващи за 2-те загуби, но въпреки това забелязах израстване в синхрона помежду им!
Дядовците мандри обираха, внуците телефони крадат...

Върни се в “Архив”