PFC Litex написа:KRETINES написа:Ти наистина ли мислиш, че се отказва заради плюнките по свой адрес. Та него го плюят още от 18годишен. И все пак е в Манчестър нали? Не е възмножно това да е причината.
Ти знаеш ли друга причина, защото аз не?
Аз приемам това, което той каза на пресконференцията и ще уважа думите му, а ако е имало и нещо друго за което аз не зная да го е казал, и ако го е премълчал излиза, че е и страхливец и няма топки да назове истинските причини.
Много ясно си каза, (даже използва английска дума) критицизъм, че не му пука кой какво мисли, за него. Критики ще има винаги и той си го знае най-добре. Стрес употреби, но какво има впредвид точно само той си знае. Просто не тълкувайте нещата както ви е удобно. Защитаваше всички с изключение на управляващите БГ футбола. Не плю играчи, не плю треньор, не плю публика.
Сам си знае, че напоследък не играеше добре. Сам си казва, че няма мотивация. Обаче каза, че и другите нямат такава, а това беше елегантно заметено от Мъри и Наско. Незнам, нещо е преляло чашата, но не са Хейтърите причината.