Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Бербатов се отказа от националния! Част 2

Мнениеот PFC Litex » 14 май 2010 12:29

KRETINES написа:Ти наистина ли мислиш, че се отказва заради плюнките по свой адрес. Та него го плюят още от 18годишен. И все пак е в Манчестър нали? Не е възмножно това да е причината.

Ти знаеш ли друга причина, защото аз не?
Аз приемам това, което той каза на пресконференцията и ще уважа думите му, а ако е имало и нещо друго за което аз не зная да го е казал, и ако го е премълчал излиза, че е и страхливец и няма топки да назове истинските причини.
Изображение

Потребителски аватар
Vailo
Контакти:

Мнениеот Vailo » 14 май 2010 12:31

Аз се надявам единствено оттук нататък да се потърсят истинските причини за състоянието на националния отбор, а не да се оправдаваме със слаб Бербатов, който не може да поведе отбора, понеже това е най-лесно да се каже

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 14 май 2010 12:31

Не съм убеден, че е по-вреден. И пак, що сте толкова убедени, че националния ще тръгне надолу?

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 14 май 2010 12:32

Гарфилд,всички са вредни :twisted: :mrgreen: Нали знаеш,че всички си имаме собствен национален отбор в главите,който и да е играе,все ще е вреден,ако не е в сметките ни :lol:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Rodn1

Re: Ексклузивно - Бербатов се отказва от националния!

Мнениеот Rodn1 » 14 май 2010 12:32

acmilan написа:Защо да е двойно отрицанието?Аз слагам тези двама мениджъри под един знаменател и за мен те си лансират играчите в националния отбор.Особено при Данчев има един крещящ рус пример :lol:

Няма да обиждаш Ваньо той е ТАлант!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 14 май 2010 12:33

acmilan написа:Гарфилд,всички са вредни :twisted: :mrgreen: Нали знаеш,че всички си имаме собствен национален отбор в главите,който и да е играе,все ще е вреден,ако не е в сметките ни :lol:

:o Има нещо вярно. :)
Само Черно море.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 14 май 2010 12:34

tprodanov написа:Не съм убеден, че е по-вреден. И пак, що сте толкова убедени, че националния ще тръгне надолу?

Аз лично не съм убеден,че ще тръгнем надолу.Ако играем както в гостуването на Ейре,ни чакат по-добри времена,според мен,разбира се.За мен в атака на този етап безспорен е единствено Ивелин Попов,проблемът е откъде да вземем още един нападател и две крила :lol:
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 14 май 2010 12:34

tprodanov написа:Не съм убеден, че е по-вреден. И пак, що сте толкова убедени, че националния ще тръгне надолу?

Виждам, че те гложде да напиша мнението си за националния :)
Според мен националния ще заиграе без него като колектив, защото в момента колектив няма, а сега след тези промени ще се случи.

Гърция стана европейски шампион без нито една звезда в отбора си, но за сметка на това имаше страхотен колектив - футбола не е индивидуална игра.
Изображение

KRETINES
Контакти:

Мнениеот KRETINES » 14 май 2010 12:38

PFC Litex написа:
KRETINES написа:Ти наистина ли мислиш, че се отказва заради плюнките по свой адрес. Та него го плюят още от 18годишен. И все пак е в Манчестър нали? Не е възмножно това да е причината.

Ти знаеш ли друга причина, защото аз не?
Аз приемам това, което той каза на пресконференцията и ще уважа думите му, а ако е имало и нещо друго за което аз не зная да го е казал, и ако го е премълчал излиза, че е и страхливец и няма топки да назове истинските причини.

Много ясно си каза, (даже използва английска дума) критицизъм, че не му пука кой какво мисли, за него. Критики ще има винаги и той си го знае най-добре. Стрес употреби, но какво има впредвид точно само той си знае. Просто не тълкувайте нещата както ви е удобно. Защитаваше всички с изключение на управляващите БГ футбола. Не плю играчи, не плю треньор, не плю публика.
Сам си знае, че напоследък не играеше добре. Сам си казва, че няма мотивация. Обаче каза, че и другите нямат такава, а това беше елегантно заметено от Мъри и Наско. Незнам, нещо е преляло чашата, но не са Хейтърите причината.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 14 май 2010 12:38

PFC Litex написа:

Виждам, че те гложде да напиша мнението си за националния :)
Според мен националния ще заиграе без него като колектив, защото в момента колектив няма, а сега след тези промени ще се случи.

Гърция стана европейски шампион без нито една звезда в отбора си, но за сметка на това имаше страхотен колектив - футбола не е индивидуална игра.

И аз мисля така,а и това е по принцип футболната концепция на сегашния треньор.Но все пак са важни и изпълнителите,а в момента аз лично виждам един Ивелин в атака :roll:

Върни се в “Архив”