Шампионска лига (сезон 2023/2024)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: Шампионска лига (сезон 2023/2024)
Мда, в момента на удара играчът на Лайпциг бута Лунин - и сега го виждам на повторението. Ако го беше направил преди удара и по време на удара вече не му пречеше, бих твърдял, че е грешка, но в случая съм съгласен с отсъждането, в крайна сметка.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Soulen написа:KOPScousers написа:ПП. Какво направихте с Регъра, пробвахте ли СОД? Аз за хардкор трудно ще се навия, ама там може да се пуснем. Гледам са вече във втора фаза дори.
Поиграхме хардкора малко, но много рядко се засичахме двамата да сме свободни. Той е ерген, ама мен са ме вързали :mrgreen:
Тоя сезон на дискавърито не ме грабва, по-скоро бих пробвал катаклизъма.
Към Ката и аз бих се върнал с кеф, може би само последния рейд беше малко meh, но всичко преди него беше топ, особено Firelands. Бих играл fury warrior на тоя експанжън, да.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- KOPScousers
- Контакти:
rhaegar написа:Soulen написа:KOPScousers написа:ПП. Какво направихте с Регъра, пробвахте ли СОД? Аз за хардкор трудно ще се навия, ама там може да се пуснем. Гледам са вече във втора фаза дори.
Поиграхме хардкора малко, но много рядко се засичахме двамата да сме свободни. Той е ерген, ама мен са ме вързали :mrgreen:
Към Ката и аз бих се върнал с кеф, може би само последния рейд беше малко meh, но всичко преди него беше топ, особено Firelands. Бих играл fury warrior на тоя експанжън, да.
Ми айде, аз подготвих няколко героя дори. Имам 3 80-тки и от време на време рейдвам ICC. За Ката ще се разбираме значи.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
KOPScousers написа:rhaegar написа:Soulen написа:KOPScousers написа:ПП. Какво направихте с Регъра, пробвахте ли СОД? Аз за хардкор трудно ще се навия, ама там може да се пуснем. Гледам са вече във втора фаза дори.
Ми айде, аз подготвих няколко героя дори. Имам 3 80-тки и от време на време рейдвам ICC. За Ката ще се разбираме значи.
Аз имам само един шаман и май спрях да го играя след Накс. Ще вдигна фюрито поне, пък да видим какво ще стане.

- KOPScousers
- Контакти:
rhaegar написа:KOPScousers написа:rhaegar написа:Soulen написа:KOPScousers написа:ПП. Какво направихте с Регъра, пробвахте ли СОД? Аз за хардкор трудно ще се навия, ама там може да се пуснем. Гледам са вече във втора фаза дори.
Аз имам само един шаман и май спрях да го играя след Накс. Ще вдигна фюрито поне, пък да видим какво ще стане.
Моите са хорди, вашите какви са? Да знам евентуално да направя нещо по въпроса.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
KOPScousers написа:rhaegar написа:KOPScousers написа:rhaegar написа:Soulen написа:KOPScousers написа:ПП. Какво направихте с Регъра, пробвахте ли СОД? Аз за хардкор трудно ще се навия, ама там може да се пуснем. Гледам са вече във втора фаза дори.
Моите са хорди, вашите какви са? Да знам евентуално да направя нещо по въпроса.
Да ти приличаме на джендъри с Реджи? Какви са тия глупави въпроси. Фор дъ хорд разбира се!
Аз имам 2 80ки и още 1 който е доста близо в WOTLK-то, но време за рейд, който да продължи 3-4 часа абсурд да намеря.
Между другото с брата играем baldurs gate 3. Там може мулти с кракната версия от замунда. Ако някой е навит и там е забавно. Който е играл Диабло, Драгън ейч или Хироус ще се оправи общо взето.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Tо вече е такъв гювеч от правила че и Тони Крос твърди че голът на РБ е бил редовен и не намирал
причина да бъде отменен. За мен лично е гол защото защитника не прави чак такова действие с/у вратаря
което да е нарушение, тези подпирания с лакът ако се свиреха в наказателното щеше да има по
7/8 дузпи на мач. А извън контакта м/у вратаря и играча на РБ то Лунин на позицията на която се намираше нямаше
никакъв шанс да се намеси в ситуацията, беше далеч от вратата и далеч от играча вкарващ на празна врата.
причина да бъде отменен. За мен лично е гол защото защитника не прави чак такова действие с/у вратаря
което да е нарушение, тези подпирания с лакът ако се свиреха в наказателното щеше да има по
7/8 дузпи на мач. А извън контакта м/у вратаря и играча на РБ то Лунин на позицията на която се намираше нямаше
никакъв шанс да се намеси в ситуацията, беше далеч от вратата и далеч от играча вкарващ на празна врата.
За снощните мачове - нищо впечатляващо. Реал типично за ерата на Анчелоти при директна елиминация като гост играе твърде предпазливо, така че както и да беше завършил мача: 1:0 за Лайпциг, 1:1 или както в случая 0:1, всичко това влизаше в плановете на Татко Карло. Реваншът ще бъде съвсем различен.
Класата на Сити е твърде голяма лъжица за устата на Копенхаген, но начинът на игра на гражданите в момента е типичен за тях. Намират се в топ форма, което е притеснително за конкуренцията.
Класата на Сити е твърде голяма лъжица за устата на Копенхаген, но начинът на игра на гражданите в момента е типичен за тях. Намират се в топ форма, което е притеснително за конкуренцията.

Soulen написа:Между другото с брата играем baldurs gate 3. Там може мулти с кракната версия от замунда. Ако някой е навит и там е забавно. Който е играл Диабло, Драгън ейч или Хироус ще се оправи общо взето.
Аз мислех да я купувам на някаква промоция, щото доста хубави отзиви прочетох.

Явно ШЛ е прокопала дъното, като гледам за какво си пишете.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.