[quote="juventus1991"]
А Уориърс бяха нагло бутани през последните две серии /quote]
Кои са последните две серии?
2022 Playoffs
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
!
Buck32 написа:juventus1991 написа:А Уориърс бяха нагло бутани през последните две серии /quote]
Кои са последните две серии?
Дал съм линкове...
Финала на Запад и финала на НБА от 2018-та
----
И не искам повече да ми пишеш...
Не е мъжко, да риташ по паднал или да намесваш някой, който не може да се защити. Айде...
Re: !
[quote="juventus1991"
И не искам повече да ми пишеш...[/quote]
Ще се опитам, но това все пак е форум, смисълът е да си общуваме.
И не искам повече да ми пишеш...[/quote]
Ще се опитам, но това все пак е форум, смисълът е да си общуваме.
-
Re: 2022 Playoffs
Larsenn написа:Милуоки нямат никакви проблеми с Чикаго засега. Сегашните Бикове са симпатичен отбор, но не уцелиха ваксата за плейофите.
С ДеЧоукър толкова .... звезда за редовния сезон.
Но пък добър съотборник - днес обяснявал, че Лавин заслужава макс договор
-
DeChoker DeFrozen
Deal ??
Deal ??
-
Buck32 написа:Но пък добър съотборник - днес обяснявал, че Лавин заслужава макс договор
То и този е от типа на въпросния. В Чикаго няма истински лидер, и тримата са много добри, но стават за "втора цигулка". Както е, примерно, Мидълтън .... или пък както беше Пипън.
Подкрепям мнението. Аз съм от хората, които по-скоро се кефят на ДеМар има уж убийствен мид рейндж, може да пробива, добър фуутуърк и т.н. Надявах се, че с годините и опита се е окопитил, но такова е положението. Наистина на Чикаго им липсва суперзвездаReBorn1982 написа:Buck32 написа:Но пък добър съотборник - днес обяснявал, че Лавин заслужава макс договор
То и този е от типа на въпросния. В Чикаго няма истински лидер, и тримата са много добри, но стават за "втора цигулка". Както е, примерно, Мидълтън .... или пък както беше Пипън.
logo5 написа: Надявах се, че с годините и опита се е окопитил, но такова е положението. Наистина на Чикаго им липсва суперзвезда
Е, психологията повечето пъти е по-трудна за променяне от уменията или физиката. Малко хора, на които не им идва отвътре успяват да станат лидери. Леброн успя, поне донякъде да се пребори с 2011, но там имаше подкрепата на Райли и съотборниците. ДеМар явно не успя да го направи при Поп, едва ли тепърва ще стане. Но си е много добър играч.