"А" Футболна група - Сезон 2015/16

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Кой ще изгори?

Мнениеот sin4ec » 14 дек 2015 18:56

Син до гроб_ написа:Искам само да ви кажа един достоверен факт от хора , които се занимават с това: ГДБОП са погнали яко Джуджето от Микре. Оттам нататък можете да си коментирате каквото искате.
п.с. Литекс трябва да изхвърчи по всички правилници на червено-зеленото БФС. На Стойкас Стоилас трябва да му се забрани да се занимава с футбол. Точка.

Това и аз го чух.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

forever bluet

Re: Най-добре е мачът Левски – Литекс да се преиграе

Мнениеот forever bluet » 14 дек 2015 18:56

PFC Litex написа:
suni написа:
PFC Litex написа:Кой е този Михаил Савов?

Какво тук значи някаква си личност?!.

И ти коментираш някакви писквили на някаква си личност, която и ти не знаеш, кой е, но нали така ти се иска лично на теб да се случи и си приел тази дрисня за нещо градивно.

Два дни се нагледах на адски зомбирани хора, които трезва преценка и мнение нямат.

А ти какво мнение имаш фурнаджийска лопато? Или да ръсиш тъпотии във всяка тема е мнение??? Скапан селски отбор с тъпи 2-3 фена. Марш да ставате метреса на онези розовите от Панчарево!
Членестоногите са примитивни създания

Потребителски аватар
k20dan4o
Контакти:

Мнениеот k20dan4o » 14 дек 2015 18:57

Син до гроб_ написа:Искам само да ви кажа един достоверен факт от хора , които се занимават с това: ГДБОП са погнали яко Джуджето от Микре. Оттам нататък можете да си коментирате каквото искате.

И аз чух нещо подобно

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 14 дек 2015 18:59

teerr написа:
joro630709 написа:Кой и какъв е Стойчо Стоилов в Литекс???????

По добре да каже,защо фатмака изпразни един пълнител по него.......

Когато се случи това Стоилов не беше нищо различно от един обикновен футболист.
Изображение

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 14 дек 2015 19:00

LSFC 1914 написа:И защо трябва да се преиграва??? Да не бяха излизали от терена играчите на Литекс. Този отбор трябва да бъде изваден от А група! Догодина заедно в А окръжна с червените клоуни.

Викаш да останете само вие, за да няма кой да ви тъпче храната по терените! :roll:
Последна промяна от ugly bug на 14 дек 2015 19:01, променено общо 1 път.
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 14 дек 2015 19:01

Червен шаман. 8-)
https://www.facebook.com/%D0%9C%D0%B8%D ... =page_info
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 14 дек 2015 19:01, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 14 дек 2015 19:01

forever bluet написа:А ти какво мнение имаш фурнаджийска лопато? Или да ръсиш тъпотии във всяка тема е мнение??? Скапан селски отбор с тъпи 2-3 фена. Марш да ставате метреса на онези розовите от Панчарево!

Щом обиждаш значи ти е криво, а щом ти е на мен няма, как да не ми е кеф от същото.
Вземи един Валидол, че ми е леко притеснено за здравето ти.
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 14 дек 2015 19:02

Captain Stottlemeyer написа:

Червен шаман. 8-)
https://www.facebook.com/%D0%9C%D0%B8%D ... =page_info

Лични интереси
ЦСКА

Айде нема нужда да чета дрисните на подобни още повече пък и дискусия е пусната във форума
Изображение

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 14 дек 2015 19:02

Литекс ще бъде изваден СЛЕД приключването на сезона, към днешна дата Литекс е в А група и заема съответно място в класирането. А последният кръг е изигран. Толкоз по въжделенията на някои, макар това да е без значение-така или инак шампионът е ясен!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 14 дек 2015 19:03

Evil23 написа:
gzagorov написа:
Evil23 написа:
Captain Stottlemeyer написа:Грешиш Освен че е хубаво да се четат, правилниците трябва и да се разбират. ;) Та кой е следващият кръг през тази календарна година, или май няма такъв!?... :roll: :lol:
П.П. Иначе снощи направих справка и намерих документа (ако става въпрос за въпросния член 24 (9), който беше цитирал), но ми отне малко време. Все пак си имам и друга работа, освен да вися по форумите или да чета правилници, умнико... 8-)

Потребителят PFC Litex правилно ти го е написал. Кръгът още не беше изигран напълно, имаше мач и в неделя.Така че в сила влиза точка 11а.

Да, ама отборът на "Литекс" не е изваден от групата в неделя. От днес обаче вече се води след изиграването на последния кръг и по-точно преди започване на втория полусезон, което вече е чл. 11, точка б). Това, ако някой го интересува правилникът, разбира се, иначе, както знаем, винаги може по усмотрение да се решава.

В този случай не би трябвало да имаме "дефиниране по усмотрение". Футболистите на Литекс напуснаха терена преди да завърши мача в събота. Тук обаче в наредбата е уточнено, че ако ръководител на отбора е наредил да напуснат, тогава няма да има наказание за отбора, а само за ръководителя. Почти съм сигурен, че няма да извадят Литекс от групата. Но да се върнем на мача в събота. Тогава се е случило. А в неделя има още един мач от този кръг, така че самият кръг не е завършил, въпреки че мачовете на Литекс за календарната година са приключили. В подточката се гледа дали кръга от шампионата е завършил, а не мачовете на отборите.

Може ли няколко въпроса ?
Какъв точно е Стойчо Стоилов в Литекс?
Защото според документите от Литекс депозирани в БФС името Стойчо Стоилов не фигурира в ръководството на ФК Литекс, също така и в официалния сайт на ФК Литекс името Стойчо Столилов не фигурира . Така че в качеството си на какъв Стойчо Стоилов изкара отбора на Литекс ? И защо футболистите на литекс излезнаха от терена? Май Стойчо Стоилов е бил на ст.Г.Аспарухов в качеството му на зрител.

Върни се в “Архив”