Evil23 написа:gzagorov написа:Evil23 написа:Captain Stottlemeyer написа:Грешиш Освен че е хубаво да се четат, правилниците трябва и да се разбират.

Та кой е следващият кръг през тази календарна година, или май няма такъв!?...
П.П. Иначе снощи направих справка и намерих документа (ако става въпрос за въпросния член 24 (9), който беше цитирал), но ми отне малко време. Все пак си имам и друга работа, освен да вися по форумите или да чета правилници, умнико...

Потребителят PFC Litex правилно ти го е написал. Кръгът още не беше изигран напълно, имаше мач и в неделя.Така че в сила влиза точка 11а.
Да, ама отборът на "Литекс" не е изваден от групата в неделя. От днес обаче вече се води
след изиграването на последния кръг и по-точно
преди започване на втория полусезон, което вече е чл. 11, точка б). Това, ако някой го интересува правилникът, разбира се, иначе, както знаем, винаги може по усмотрение да се решава.
В този случай не би трябвало да имаме "дефиниране по усмотрение". Футболистите на Литекс напуснаха терена преди да завърши мача в събота. Тук обаче в наредбата е уточнено, че ако ръководител на отбора е наредил да напуснат, тогава няма да има наказание за отбора, а само за ръководителя. Почти съм сигурен, че няма да извадят Литекс от групата. Но да се върнем на мача в събота. Тогава се е случило. А в неделя има още един мач от този кръг, така че самият кръг не е завършил, въпреки че мачовете на Литекс за календарната година са приключили. В подточката се гледа дали кръга от шампионата е завършил, а не мачовете на отборите.
Може ли няколко въпроса ?
Какъв точно е Стойчо Стоилов в Литекс?
Защото според документите от Литекс депозирани в БФС името Стойчо Стоилов не фигурира в ръководството на ФК Литекс, също така и в официалния сайт на ФК Литекс името Стойчо Столилов не фигурира . Така че в качеството си на какъв Стойчо Стоилов изкара отбора на Литекс ? И защо футболистите на литекс излезнаха от терена? Май Стойчо Стоилов е бил на ст.Г.Аспарухов в качеството му на зрител.