ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Кировец » 21 юни 2015 14:50

Logical person написа:
Кировец написа:
Logical person написа:Декларацията на ултрасите е доста паническа :)

Защо да е паническа?
Според мен хората без да дават епитети изразяват емоция към глорихънтърите.

Едно не разбирам - какво ви направи Дучето и какво постигнахте вие без него да го има?! Взе ви фенщината ли, вие станахте по-малко фенове ли?!

Да се радвате, че Литекс ще става ЦСКА, само щото Дучето не подкрепя тая идея?!

Ултрасите за зло и са главна причина за упадъка на ЦСКА ( и на подуенци ). Подкрепям всякакво ЦСКА, което се е отървало от тях. Подкрепям всеки шеф, който ще ги прогони от стадиона. Подкрепям всяка власт, която ще ги натика по затвори и комуни.

Страхотно констурктивно мнение за развитието на футбол с марка ЦСКА! Това ли е стратегията на Гришата - като в Ловеч - повечко семкари за сметка на хореото. Явно това е рецептата! :lol:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 21 юни 2015 14:51

Red joker написа:Стига с тоя Литекс бе,балъци,пуснаха ви по олука с тая А окръжна и не мога да проумея как е възможно доброволно да искате да затриете нещо градено с години!? :( Кви Фиорентини ви гонят бе :roll: забравяте къде живеете :!:

Кое е градено с години бе, марсианец? 30+ милиона дългове?! :lol:

Айде стига си писал глупости!

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 21 юни 2015 14:52

Кой ще ви плаща сметките към НАП, други отбори и фирми?

miasanmia1900
Контакти:

Мнениеот miasanmia1900 » 21 юни 2015 14:53

Ами ако погледнем малко по-напред във времето и новосъздадения клуб начело с говедото Божков зацикли.Някъде между Б и А група...И се разбере ,че всичко е заради базите.Панчарево е ясно..там проблеми няма да има.Обаче всяка година нещата са различни и съм убеден,че няма да позволят да се строи в Борисовата...Та мисълта ми е какво ще стане тогава??Какво ще правите с Божков.Вече сте му вечно задължени...Ясно е ,че Божков не е с червено сърце.Каква му е мотивацията според вас да се ангажира с вас при положение ,че няма как да изкара пари от вас в следващите поне 4 години?Помислете върху този въпрос малко и се замислете как пък точно Дучан се оказа там..Има неща за мислене и по-добре не се делете,защото според мен не това е най-тежкия момент в историята ви.Мисля ,че този момент тепърва предстои...

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 21 юни 2015 14:55

Кировец написа:
Red joker написа:Стига с тоя Литекс бе,балъци,пуснаха ви по олука с тая А окръжна и не мога да проумея как е възможно доброволно да искате да затриете нещо градено с години!? :( Кви Фиорентини ви гонят бе :roll: забравяте къде живеете :!:

Кое е градено с години бе, марсианец? 30+ милиона дългове?! :lol:

Айде стига си писал глупости!

+1 :) :) :) И аз така мога да градя с годинииииииииииии наред ! Да не споменаваме и как са градили в продължение на десетилетия по време на комунизмът...

Потребителски аватар
PorcoRosso
Контакти:

Мнениеот PorcoRosso » 21 юни 2015 14:56

baltimore написа:Кой ще ви плаща сметките към НАП, други отбори и фирми?

Тука вече вината си е изцяло в НАП.Да се бяха сетили още 2008 да си приберат дължимото от ХаризмЪтЪ, държавата обаче реши да си затвори очите.Е ся една студена вода.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 21 юни 2015 14:58

Сигурен съм че и социологическите агенции си правят проучванията и изводите от форумите за: Що е това морал и има ли го все още в България?
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 21 юни 2015 14:58

miasanmia1900 написа:Ами ако погледнем малко по-напред във времето и новосъздадения клуб начело с говедото Божков зацикли.Някъде между Б и А група...И се разбере ,че всичко е заради базите.Панчарево е ясно..там проблеми няма да има.Обаче всяка година нещата са различни и съм убеден,че няма да позволят да се строи в Борисовата...Та мисълта ми е какво ще стане тогава??Какво ще правите с Божков.Вече сте му вечно задължени...Ясно е ,че Божков не е с червено сърце.Каква му е мотивацията според вас да се ангажира с вас при положение ,че няма как да изкара пари от вас в следващите поне 4 години?Помислете върху този въпрос малко и се замислете как пък точно Дучан се оказа там..Има неща за мислене и по-добре не се делете,защото според мен не това е най-тежкия момент в историята ви.Мисля ,че този момент тепърва предстои...

Опа, Божков не е с червено сърце?! ОК!
Манджуков стар с какво сърце е, Инджов?!
А, да - малкия Ивчо влезна в управата - неговото сърце е червено, ама малко, рибешко....

Споко, сина на Божков също е цесекар.

Божков е бизнесмен, като всички останали. За Ганчев твърдят, че е голям цесекар, ама аз нямам спомен да е доказал това твърдение.

Интересно Домусчиев като се хвана с Лудогорец - техен фен ли е бил, фен на делиорманския футбол?!

Когато става въпрос за ЦСКА и управата на клуба всеки става много компетентен и предлага 10-ки развития на сценариите - вижте се какви сте гниди бе, убитаци!

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 21 юни 2015 14:59

Кировец написа:
djd написа:Разделението на феновете би било пагубно за ЦСКА.
След фалита на сегашното дружество ще остане едно единствено нещо, чрез което новият ЦСКА да се свърже със стария - това е Армията.
Но докато се боричкаме, ще ни вземат и него.
Така че това, което става сега, е тотална щета за ЦСКА.
Едните били цесекари, другите не били.
Опомнете се, да се съберат различните фенклубове, организации и да обсъдят общата позиция.
Стига глупости!

Ама те фенклубовете вече имат позиция, колега - хората подкрепят и искат да се почне както подобава на един фалирал клуб - от долните нива, от дебрите.
Освен това Божков и новото дружество ще получат базите, така че проблем няма - ЦСКА ще развива футболисти и ще се доказва пред тия клубове, които са спазвали правилата.
Това е.
Елементарно, когато човек извърши престъпления отива в затвора. когато клуб не си обслужва дълговете или спира да съществува и всички пият студена вода, или се пристъпва към законни и належащи действия - ново дружество и старт от ниско ниво. Така трябва да бъде, ако искаме да вървим напред, а не да се лъжем колко сме красиви и велики.

Пак ще те питам кога фалира ЦСКА (черно на бяло ) ?
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 юни 2015 15:03

Кировец написа:Между другото паниката в официалния форум дойде след решението за А окръжна?! Давайте да пишем декларация - някой се изкряска?!

Ето доказателството за ПАНИКАТА в официалния форум!
http://forum.cskasofia.com/viewtopic.php?f=9&t=16635
Погледнете 1-вия поуст с който почва темата?! :lol: :lol: :lol:

Щели да се преброяват?! И до колко стигнахте?!

Уау! 164 готови да приемат Литекс
! :lol: :lol: :lol:

Питам - защо не приемате А окръжна?! Защо не приемате ново дружество?!
Защо искате чужд лиценз или чуждо дружество?!

Защо си счупихте пръстите да тракате в паниката да напишете декларацийка?! Що никой от вас не го канят из медиите да обявите твърда позиция, нали сте ОФИЦИАЛЕН ФОРУМ?!

Има 1 начин да се преброят, но той не е виртуален в интернет, където всеки може да се "преброи" и 56 пъти, ако иска.

Правят си утре един многохиляден митинг пред сградата на Литекс Комерс, заливат с любовта си "г-н Ганчев" и така той ще разбере наистина колко го желаят.

Тия смешни интернет анкетки, петиции и декларации, надали впечатляват някого.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Архив”