https://www.youtube.com/watch?v=Cnu2ViieA-A
От това, което виждам е чисто ляво крило. Което ме навежда на мисълта, че се надяват при всички положения да продадат "Платини".
Зимна селекция на "Армията" - 2014/2015
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- mistreated
- Контакти:
Re: Зимна селекция на "Армията" - 2014/2015
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
"Бил съм в юношеските гарнитури на Спортинг и Манчестър Юнайтед, национален футболист на Ангола съм. За последно играх за Фатима в Португалия. Последният ми мач бе преди две седмици в Португалия", заяви Фортес.
За без пари,толкова!
За без пари,толкова!

[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
- mistreated
- Контакти:
GOLEADOR написа:"Бил съм в юношеските гарнитури на Спортинг и Манчестър Юнайтед, национален футболист на Ангола съм. За последно играх за Фатима в Португалия. Последният ми мач бе преди две седмици в Португалия", заяви Фортес.
За без пари,толкова!
Не знам, честно казано видеото изглежда впечатляващо, но фактите покрай последните му престои в клубовете говорят друго... Дано изскочи нещо, ама... надали.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
mistreated написа:GOLEADOR написа:"Бил съм в юношеските гарнитури на Спортинг и Манчестър Юнайтед, национален футболист на Ангола съм. За последно играх за Фатима в Португалия. Последният ми мач бе преди две седмици в Португалия", заяви Фортес.
За без пари,толкова!
Не знам, честно казано видеото изглежда впечатляващо, но фактите покрай последните му престои в клубовете говорят друго... Дано изскочи нещо, ама... надали.
Чудото от Фатима

Леевски, оле

Винаги е по-добре да се превличат играчи, доказани, с име във футбола, а не някакви ниски, грозни негри инвалиди от пичка си майчина !
boabbb написа:Der Schmarotzer написа:BadBoy написа:Тук има КТ, така че непишете свободни съчинения от типа аз знам.
Може да започне работа където си пожелае още утре.
Всъщност ако има разлика между българския закон и европейския такъв, това зависи от допълнителните споразумения между европейските институции и българските такива. Ако няма такова споразумение, в което се съмнявам, действат българските зкони, ако обаче има такова споразумение, вече зависи как са уредени нещата там.
Важен е резултатът - Карачанаков не е играч на ЦСКАБерое или Литекс ще го вземат на 100%
Да си го бият от главата

С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
- Logical person
- Контакти:
mistreated написа:GOLEADOR написа:"Бил съм в юношеските гарнитури на Спортинг и Манчестър Юнайтед, национален футболист на Ангола съм. За последно играх за Фатима в Португалия. Последният ми мач бе преди две седмици в Португалия", заяви Фортес.
За без пари,толкова!
Е то е ясно положението. Нещо в стил Гранден, Косоко и Тони Силва. Юноша на добър клуб, считан за голям талант и после кариерата му надолу. Някой такива ги съживяваме много успешно, други не. Но в общи линии само така можем да вземем футболист, който има талант и футболни качества, но е без пари, навит да дойде в България и то за смешна заплата.
Logical person написа:mistreated написа:GOLEADOR написа:"Бил съм в юношеските гарнитури на Спортинг и Манчестър Юнайтед, национален футболист на Ангола съм. За последно играх за Фатима в Португалия. Последният ми мач бе преди две седмици в Португалия", заяви Фортес.
За без пари,толкова!
Е то е ясно положението. Нещо в стил Гранден, Косоко и Тони Силва. Юноша на добър клуб, считан за голям талант и после кариерата му надолу. Някой такива ги съживяваме много успешно, други не. Но в общи линии само така можем да вземем футболист, който има талант и футболни качества, но е без пари, навит да дойде в България и то за смешна заплата.
Прав си,тези новите ,времето ще покаже що за стока са,в крайна сметка квото дойде-за тая цена грешка нямат

- Logical person
- Контакти:
Иначе този Аманасио е вътрешен халф, а не крило. Може да играе и като дефанзивен, но е по-добре като офанзивен. Аз го виждам на позицията на Фелипе. Там имаме само Фелипе и Маркович.
Logical person написа:Иначе този Аманасио е вътрешен халф, а не крило. Може да играе и като дефанзивен, но е по-добре като офанзивен. Аз го виждам на позицията на Фелипе. Там имаме само Фелипе и Маркович.
Като за Маркович не се знае как ще е след контузията и дългото отсъствие от терена.