Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Neron
- Контакти:
Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.
С Гара и Гари си мисля че в нападение няма да имаме проблеми.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Neron написа:С Гара и Гари си мисля че в нападение няма да имаме проблеми.
http://www.transfermarkt.co.uk/en/domin ... 85563.html
Тоя верно дето уж го гледате не е толкова зле 4 гола в 12 мача за 2013 година.Тъй като гледам е играл в Арсенал Киев,а те май фалираха и затова е свободен агент.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Neron написа:С Гара и Гари си мисля че в нападение няма да имаме проблеми.
Нито един от двамата няма да е при нас пролетта.
Ганайчето не е по-слаб от Гари, така че аз лично нямам против да го вземат него и да продадат Гари за 700 000+. Започна добре, но в последно време му остана само желанието, като игра си е направо житен бегач. Разбира се, най-добре ако и двамата са в отбора, но не вярвам да се случи. 
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Ако наистина имаме интерес към тези играчи, значи отново ще събираме ненужни, които не са показали качества в последните години... Дори да си върнем Гарата, много се съмнявам ,че отново ще играе така добре при нас. 
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Нападателят Веселин Марчев, който е пред договор с Лeвcки, заяви че не е притеснен от конкуренцията на „Герена". През есента Марчев юси екипа на Пирин Гоце Делчeв. В 22 мача в А група той реализира 4 гола (най-много в състава на неврокопчани). Марчев ще може да скъса договора си с Пирин заради неплатени заплати. Той трябва да започне подготовка със синитe на 12 януари.
Веселин Марчев е роден на 7 февруари 1990 година. Висок е 176 антиметра. В кариерата си е носил екипите на Локомотив Пловдив, Септември Симитли, Сливен, Брестник и Черно море. Той може да играе на левия фланг на атаката, на върха, както и зад нападателя.
„Поласкан съм от интереса на Левски. Това ще е голяма крачка в кариерата ми. Левски е един от най-големите отбори в България. Всеки иска да играе там. Много съм радостен. Сините имат много добри футболисти, но конкуренцията въобще не ме притеснява. Целта ми е да се докажа на „Герена". Уверен съм, че мога да се преборя за титулярно място. Ако ми се гласува доверие, ще се постарая да го оправдая. Но първо да отида, пък после ще се доказвам. Още нищо не е сигурно. На празниците си пожелах да съм жив и здрав. Другото само ще се нареди", заяви пред „Тема Спорт" Марчев.
И допълни: „Според мен Левски все още има шан-сове да се пребори за титлата”. В момента играчът почива със семейството си в Пловдив.
Щом и от Гоце Делчев,ще взимаме играчи ..
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
- ralka_levskarka
- Контакти:
Има ли някой, който е следил изявите отблизо на Марчев? Момчето е само на 23, а ние го изкарахме най- некадърния футболист на А група, патент е на българина да преценява ,,книгата по кориците,,.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Той нямаше да е в Пирин ако имаше талант в него.
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
- Stahlgewitter
- Контакти:
ralka_levskarka написа:Има ли някой, който е следил изявите отблизо на Марчев? Момчето е само на 23, а ние го изкарахме най- некадърния футболист на А група, патент е на българина да преценява ,,книгата по кориците,,.
Е ти нали го следиш изкъсо:)

ralka_levskarka написа:Има ли някой, който е следил изявите отблизо на Марчев? Момчето е само на 23, а ние го изкарахме най- некадърния футболист на А група, патент е на българина да преценява ,,книгата по кориците,,.
Предполагам, че ще е нещо като онова момче, което взехме от Перник (забравил съм му името).
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!