Левски - Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Re: Зимна подготовка,трансфери 2014 год.

Мнениеот Neron » 04 яну 2014 11:26

С Гара и Гари си мисля че в нападение няма да имаме проблеми.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 04 яну 2014 11:48

Neron написа:С Гара и Гари си мисля че в нападение няма да имаме проблеми.

http://www.transfermarkt.co.uk/en/domin ... 85563.html

Тоя верно дето уж го гледате не е толкова зле 4 гола в 12 мача за 2013 година.Тъй като гледам е играл в Арсенал Киев,а те май фалираха и затова е свободен агент.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 04 яну 2014 12:23

Neron написа:С Гара и Гари си мисля че в нападение няма да имаме проблеми.

Нито един от двамата няма да е при нас пролетта. ;) Ще гледаме атомно нападение ДМ7, ИЙ22 и ВМ99. :lol:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 яну 2014 12:24

Ганайчето не е по-слаб от Гари, така че аз лично нямам против да го вземат него и да продадат Гари за 700 000+. Започна добре, но в последно време му остана само желанието, като игра си е направо житен бегач. Разбира се, най-добре ако и двамата са в отбора, но не вярвам да се случи. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 04 яну 2014 12:36

Ако наистина имаме интерес към тези играчи, значи отново ще събираме ненужни, които не са показали качества в последните години... Дори да си върнем Гарата, много се съмнявам ,че отново ще играе така добре при нас. :evil:
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 04 яну 2014 12:40

Нападателят Веселин Марчев, който е пред договор с Лeвcки, заяви че не е притеснен от конкуренцията на „Герена". През есента Марчев юси екипа на Пирин Гоце Делчeв. В 22 мача в А група той реализира 4 гола (най-много в състава на неврокопчани). Марчев ще може да скъса договора си с Пирин заради неплатени заплати. Той трябва да започне подготовка със синитe на 12 януари.

Веселин Марчев е роден на 7 февруари 1990 година. Висок е 176 антиметра. В кариерата си е носил екипите на Локомотив Пловдив, Септември Симитли, Сливен, Брестник и Черно море. Той може да играе на левия фланг на атаката, на върха, както и зад нападателя.

„Поласкан съм от интере­са на Левски. Това ще е голя­ма крачка в кариерата ми. Левски е един от най-големи­те отбори в България. Всеки иска да играе там. Много съм радостен. Сините имат мно­го добри футболисти, но конкуренцията въобще не ме притеснява. Целта ми е да се докажа на „Герена". Уверен съм, че мога да се преборя за титулярно място. Ако ми се гласува доверие, ще се по­старая да го оправдая. Но първо да отида, пък после ще се доказвам. Още нищо не е сигурно. На празниците си пожелах да съм жив и здрав. Другото само ще се нареди", заяви пред „Тема Спорт" Марчев.

И допълни: „Според мен Левски все още има шан-сове да се пребори за титлата”. В момента играчът почива със семейството си в Пловдив.

Щом и от Гоце Делчев,ще взимаме играчи .. :(
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 04 яну 2014 12:49

Има ли някой, който е следил изявите отблизо на Марчев? Момчето е само на 23, а ние го изкарахме най- некадърния футболист на А група, патент е на българина да преценява ,,книгата по кориците,,.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Stanislav_Ivanov
Контакти:

Мнениеот Stanislav_Ivanov » 04 яну 2014 12:52

Той нямаше да е в Пирин ако имаше талант в него.
[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 04 яну 2014 12:54

ralka_levskarka написа:Има ли някой, който е следил изявите отблизо на Марчев? Момчето е само на 23, а ние го изкарахме най- некадърния футболист на А група, патент е на българина да преценява ,,книгата по кориците,,.

Е ти нали го следиш изкъсо:)
Изображение

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 04 яну 2014 12:54

ralka_levskarka написа:Има ли някой, който е следил изявите отблизо на Марчев? Момчето е само на 23, а ние го изкарахме най- некадърния футболист на А група, патент е на българина да преценява ,,книгата по кориците,,.

Предполагам, че ще е нещо като онова момче, което взехме от Перник (забравил съм му името). :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Архив”