Джони................ каква е тая снимка бе хахХАХАХАХхАХАХхахАХХАХХАХАХ 1 метър засада, ти луддддддддд ли си?!?! Страничния дига засада 10 минути след това, 10 минутииииииииииииииии!
$$$таснислвчо международен съдия ПХАХАХАХАХ поръчков ликвидатор!!
XVI кръг: Черно море - ЦСКА /3 ноември 2013г., 14:30ч./
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: XVI кръг: Черно море - ЦСКА /3 ноември 2013г., 14:30ч./
Последна промяна от Teo на 03 ное 2013 21:33, променено общо 1 път.
За каква перспектива говорим,като на снимката две успоредни се пресичат?Но няма как да е по друг начин,защото ако си останат успоредни се вижда,че няма засада!Толкова по въпроса.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
ros написа: Тодоров направи ФРАПАНТНИ грешки, влияещи на резултата и то само в едната посока!!!
Кои са фрапантните грешки на Тодоров, влияещи на резултата? Нарушение за дузпа, което е трудно за преценяване от повторенията, но вие категорично си приемате, че няма фаул. Засада, за която Тодоров не носи вина, дори и да я няма. Сгреши, че не отсъди фаул срещу Сибиде, когато изгони Стойчо, но не е сериозно да се хванем за това положение и да кажем, че е повлияло на мача. И може да е объркал още някоя незначителна ситуация.
П.С. И нищо чудно утре да му намерят дребни грешки, колкото да го накажат, за да ви угодят.
Последна промяна от Tommi на 03 ное 2013 21:35, променено общо 1 път.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
ros написа:Абе от доста време се стърпявам да не ти отговарям, но вече прекаляваш... Ако Тодоров е искал да докаже, че всичко срещу него са клевети това ли е начина. На теб ако ти кажат, че си дрисльо ще го опровергаеш като се насереш ли???
Бъдете честни пред съвестта си... Не ставайте смешни само и само да се опитвате да обяснявате неща, в които дори самите вие не си вярвате. Така настройвате и останалите срещу вас. Ето казвам ти - когато онзи смешко ви отряза главата срещу Литекс как да си затвориш очите??? Никой не го е крил - така беше. Ама не е трудно и днес да се каже - да... Тодоров направи ФРАПАНТНИ грешки, влияещи на резултата и то само в едната посока!!!
Аз споря само по засадата. Не и за другите неща от мача.
За Тодоров само казвам, че не може да искате коректно отношение, когато самите вие сте некоретни.
Другото за което говоря е този рев с който се набивате в очи. Преди него ми бяхте много по-симпатични.
[center]
[/center]

Teo написа:Джони................ каква е тая снимка бе хахХАХАХАХхАХАХхахАХХАХХАХАХ 1 метър засада, ти луддддддддд ли си?!?! Страничния дига засада 10 минути след това, 10 минутииииииииииииииии!
$$$таснислвчо международен съдия ПХАХАХАХАХ поръчков ликвидатор!!
Я кажи, кога се вдига флага, в момента на удара или когато се види, кои ще играе с топката?
Последна промяна от BadBoy на 03 ное 2013 21:36, променено общо 1 път.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
- GA_ veliki
- Контакти:
Teo написа:GA_ veliki написа:Teo написа:Кога ще се намеси прокуратурата?! Тоя престъпник незабавно да го изхвърлят от съдийството! То не бяха поръчкови нарушения, до не бяха не виждани дузпи!!! Къде е нашата дузпа, ОПППППП SSSтаниславов Тодоркова гледа на другата страна!!!
Дуспата ви е при червените картони на Янчев и Апостол и жълтия на Менди
Какви картони бълнуваш бе подуянски.... ЗАЩО ДАВА умишлени нарушение срещу нас?!?!?!?!? КЪДЕ я видя тая дузпа смешна, къде?!?!? Защо дига флага страничния 10 часа след изпълнението на Мартин?!?!? В тая слушалка сигурно има директна връзка с ''отдел закрий ЦСКА''!!!!!
Не разбирам, как защо?Дава защото играете на моменти грубо, особено Янчев.Дузпата 100% ! Защото ако Сидибе беше играл с топката засада няма, ама човека(Сидибе) играл в Англия и са му ясни тези неща.Отдел "заккрии цска" витае само в главата ти
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...

Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
GOLEADOR написа:За каква перспектива говорим,като на снимката две успоредни се пресичат?Но няма как да е по друг начин,защото ако си останат успоредни се вижда,че няма засада!Толкова по въпроса.
Исус гледа, спокойно - справка един квартал до София, пролетта когато за един момент беше само една тишина! Този мач ще ни направи по-силни от всякога!
Съдията на мача Черно море - ЦСКА (2:1) Станислав Тодоров заяви, че съвестта му е чиста и не чувства никаква вина за решенията си по време на дербито във Варна. Както е известно, от щаба на "Червените" изразиха сериозни претенции към съдийството на Тодоров, но той е убеден, че не е ощетил нито един от двата тима. „Съвестта ми е чиста, не съм ощетил никого. Така съм видял ситуациите, така съм отсъдил. И съм сигурен, че съм прав. Стана доста здрав мач, тежък стана за ръководене, много нарушение, много единоборства”, коментира рефер №1 на България пред Канал 3. „Аз не мога да коментирам решението на Стойчо Младенов, той си е треньор на ЦСКА и си коментира ЦСКА. За мача мога да кажа, че съм абсолютно сигурен в решенията си. Това, което съм го свирил, съм сигурен, че съм прав. Георги Илиев е футболист и казва, че няма фаул. Не му е работа да коментира дали има нарушение. Има фаул там, Менди влиза опасно. При дузпата Райков беше с гръб, поема с пета и Тодор Янчев извършва нарушение. Това много добре се вижда на камерите. На Вальо Илиев дадох картон за протести, той пребяга 10-ина метра да иска обяснение от мен. Не мога да коментирам дали има засада при отменения гол на ЦСКА. Страничният рефер ми каза, че има засада. Няколко пъти го питах, каза 100% засада”, обясни Тодоров.
НАГЛОСТТА И БЕЗОЧИЕТО НА ТОЗИ ЧОВЕК НЯМАТ КРАЙ!!!
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!
- Red_Girl
- Контакти:
BadBoy написа:Вашите, като реват, като хималайска мечка, защо не подадат оплакване в прокуратурата?
Аз се притеснявам за теб, че пишеш като нея, а иначе й се смеете.

Последна промяна от Red_Girl на 03 ное 2013 21:38, променено общо 1 път.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]

Дано порежат скоро и нЕкои други така, ще чета с интерес какви ще ги диплят тогава. Само че тогава аз лично ще нарека черното бяло.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.