ЦСКА: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013

Мнениеот Кашчей » 15 юни 2013 13:51

Червени Воини написа:
Кашчей написа:
Кировец II написа:Според един сайт ЦСКА чака около 2.4 млн лева от трансферите на Тонев и дълга на Мерсин за Делев, а при евентуална продажба на Иван Иванов сумата ще скочи на около 3 млн.

Иван Иванов от ЦСКА ли отиде в Партизан директно?Що си мисля, че мина първо през друг клуб :roll: Някъде в Русия май беше.Та от какъв зор се точите и там за отчисления?

Като юноша на ЦСКА се полага процент бе УМНИК!

Иван Каменов Иванов е български футболист, защитник на сръбският отбор Партизан (Белград). Роден е на 25 февруари 1988 г. в град Златица. Юноша е на Пирин (Благоевград).

Юноша на ЦСКА, а.. Умник :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 15 юни 2013 13:51

Никога не е късно точно срещу вас да се отпуши... справка Серж :lol:

Платини е най-голямото зло което може да има ЦСКА в момента.. колкото по-бързо му бият шута, толкова по-добре за всички.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 15 юни 2013 14:07

То на опорен халф работата му не е толкова да вкарва - и без голове може да е добър играч. А иначе точно Серж, дето си направи сефтето с "Левски", трябваше да остане като нападател, а не Платини, но мен никой не ме пита. При създалата се ситуация и Мишел е добър вариант.
Поне за момента взимаме играчи точно за позиции, където са ни нужни нови - Дюлгеров и бразилецът са опорни халфове, а Хаджиев е централен/ляв бек.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 15 юни 2013 14:14

Ей, юристе, много компетентен беше, а не знаеш, че всеки отбор, до 21 или 23 години (мисля, че зависи от това в коя държава е), през който е минал даден футболист получава % при продажба в различно първенство. От Бербатов получихме стабилна сума при преминаването му в Тотнъм, от Марто Петров в Атлетико получихме голяма сума, от трансфера на Стилиян Петров в Астън Вила също сме взели някакви пари. Примерите са много.

Иначе Иван Иванов мина през Алания заедно с Иван Стоянов. Тимонов игра известно време в Анжи. ;)

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 15 юни 2013 14:46

Кашчей написа:Иван Каменов Иванов е български футболист, защитник на сръбският отбор Партизан (Белград). Роден е на 25 февруари 1988 г. в град Златица. Юноша е на Пирин (Благоевград).

Значи ти направо счупи тъпомера,честно!
Просто е стартирал там...от 2004 играе за юношите набор88 на ЦСКА бил е и капитан там и има купи и титла за този набор през 2007/08! :lol:
И не ми казвай че Сашо Тонев като е тръгнал да играе футбол в Елин Пелин че не е юноша на ЦСКА! :shock:
Да ти имам и еб@@ти и логиката,да ти имам.... :x
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 15 юни 2013 14:51

Teo написа:Никога не е късно точно срещу вас да се отпуши... справка Серж :lol:

Платини е най-голямото зло което може да има ЦСКА в момента.. колкото по-бързо му бият шута, толкова по-добре за всички.

Не кадрувай.Ще изядеш хляба на Ицо.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 15 юни 2013 15:11

Наши футболисти са стигнали до Барселона,Манчестър ЮН,Манчестър Сити,Атлетико Мадрид(2),Валенсия,Селтик,Астън Вила(2),Байерн Мюнхен,Олимпик Марсилия и много други....но тръгна ли да пиша до къде вашите футболисти стигат,мишата дупка където сте в момента ще ви се струва тясна. :lol:[/quote]

...до нивите на баба на село..:)

Иван Иванов дебютира за ЦСКА срещу моите градски и тогава останахме в елита, беше два-три кръга преди края- помня го много добре "русия", как да не го помня- той по-рус и от Мето Деянов и биеше на очи. :P А Левски май взе титлата и ми беше гадно си спомням, ама пък се радвах и за моите естествено. Това единственият и последен път, в който съм подкрепил отбор изправил се срещу ЦСКА! В един от следващите сезони обаче като вкараха "армейците" си извиках "гооол!" и за малко да ме набие публиката в Смолян (изгледаха ме малко на кръв, но ми се размина, понеже болшинството сме си цесекарчета в града. :lol: :) Абе пипаше я още тогава, но не съм си и помислял, че някой ден ще е защитник номер 1 на националния :) ... Доста е дръпнал, личи си, дано да продължава така...
[offtopic]Точно на Родопа- ЦСКА му беше първият мач при мъжете, а брата на връщане изяде един бокс по окото, че причакаха рейса като ги бихме. :) :cry: Абсолютно организирано нападение - видяха тройката, причакаха рейса на спирката с техния и взеха да блъскат мирното население и да зимат зелените шалове на хората. Идиотска работа...Брат ми е справедлив човек като моя милост и не обича изцепките, затова им тегли по един шут да си затвори шофьора вратите и да не стават глупости. В яда си, че не им се получиха нещата, заблъскаха с бокса по прозорците. :( Така че първият мач на Иванов Иванов беше с горчив привкус за двама, трима... :cry: Ванката Иванов си е юноша на ЦСКА поради простата причина, че годините му бяха малко и си цъкаше при юношите.[/offtopic]

[offtopic]В уикипедия пише само глупости...[/offtopic]
Последна промяна от dreben23 на 15 юни 2013 16:00, променено общо 2 пъти.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 юни 2013 16:15

Червени Воини написа:
Кашчей написа:Иван Каменов Иванов е български футболист, защитник на сръбският отбор Партизан (Белград). Роден е на 25 февруари 1988 г. в град Златица. Юноша е на Пирин (Благоевград).

Просто е стартирал там...от 2004 играе за юношите набор88 на ЦСКА бил е и капитан там и има купи и титла за този набор през 2007/08! :lol:
И не ми казвай че Сашо Тонев като е тръгнал да играе футбол в Елин Пелин че не е юноша на ЦСКА! :shock:

http://www.bfunion.bg/media/upload/new/files/PSTF.pdf

чл.36 т.1.... въобще всички точки са интересни в тоя член.

Та кой казваш е предишният отбор на Иванов-Алания или ЦСКА?

ПП-Когато ви казвам, че не четете, а само пишете, вие се нервите :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кировец II

Мнениеот Кировец II » 15 юни 2013 18:11

Кашчей, просто цитирам какво пише в оня сайт. Нищо повече, а дали Иван е бил юноша на ЦСКА - да, защо не? ЦСКА е бил основа за неговото развитие. Дали и колко ще вземем от евентуален негов, бъдещ транфсре аз не знам - не съм специалист. Може и Алания да вземат пари, ако са договорили процент от бъдещ трансфер, та чак след тях и за нас да има някоя стотинка. :?
"Докато отлагаме - животът отминава."
Луций Аней Сенека

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 15 юни 2013 18:14

Кашчей написа:
Червени Воини написа:

http://www.bfunion.bg/media/upload/new/files/PSTF.pdf

чл.36 т.1.... въобще всички точки са интересни в тоя член.

Та кой казваш е предишният отбор на Иванов-Алания или ЦСКА?

ПП-Когато ви казвам, че не четете, а само пишете, вие се нервите :mrgreen:

Ти като много четящ, прочете ли предния член - 35, т.1 или баш него си го пропуснал? Ами по-предишния - 34?
И въобще за какво спориш в момента - по същество или ей така, за спорта?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Архив”