Наши футболисти са стигнали до Барселона,Манчестър ЮН,Манчестър Сити,Атлетико Мадрид(2),Валенсия,Селтик,Астън Вила(2),Байерн Мюнхен,Олимпик Марсилия и много други....но тръгна ли да пиша до къде вашите футболисти стигат,мишата дупка където сте в момента ще ви се струва тясна.

[/quote]
...до нивите на баба на село..

Иван Иванов дебютира за ЦСКА срещу моите градски и тогава останахме в елита, беше два-три кръга преди края- помня го много добре "русия", как да не го помня- той по-рус и от Мето Деянов и биеше на очи.

А Левски май взе титлата и ми беше гадно си спомням, ама пък се радвах и за моите естествено. Това единственият и последен път, в който съм подкрепил отбор изправил се срещу ЦСКА! В един от следващите сезони обаче като вкараха "армейците" си извиках "гооол!" и за малко да ме набие публиката в Смолян (изгледаха ме малко на кръв, но ми се размина, понеже болшинството сме си цесекарчета в града.

Абе пипаше я още тогава, но не съм си и помислял, че някой ден ще е защитник номер 1 на националния

... Доста е дръпнал, личи си, дано да продължава така...
[offtopic]Точно на Родопа- ЦСКА му беше първият мач при мъжете, а брата на връщане изяде един бокс по окото, че причакаха рейса като ги бихме.

Абсолютно организирано нападение - видяха тройката, причакаха рейса на спирката с техния и взеха да блъскат мирното население и да зимат зелените шалове на хората. Идиотска работа...Брат ми е справедлив човек като моя милост и не обича изцепките, затова им тегли по един шут да си затвори шофьора вратите и да не стават глупости. В яда си, че не им се получиха нещата, заблъскаха с бокса по прозорците.

Така че първият мач на Иванов Иванов беше с горчив привкус за двама, трима...

Ванката Иванов си е юноша на ЦСКА поради простата причина, че годините му бяха малко и си цъкаше при юношите.[/offtopic]
[offtopic]В уикипедия пише само глупости...[/offtopic]